Я таке інтуїтивно часто роблю, для мене ідеальний варіант Маю такий варіант для джинсової спідниці схожого крою, але ця інша візуально значно легша: світла, з ґудзиками, широким і високим поясом. От маю сумніви, чи піде шифон і т.п. до такої темної і "важчої" спідниці. Взагалі я джинсові спідниці дуже люблю. Маю ще темну олівець, трохи коротше коліна - теж гуд і теж ховаю зайве за вільнішою блузкою. От щойно перевірила. Трохи є, але трохи. Один палець поміщається. Може три вагітності справді поглибили проблему, але мені здається, що в мене завжди живіт любив трохи випирати.
Ще й як! Інтрига і протистояння - це те, що безвідмовно притягує зацікавлені, а часто і захоплені, погляди. Половина занудства і сірості пересічних вуличних поєднань - від того, що люди міксують подібне з подібним. Тут, проте, інтриги з різницею матеріалів може бути уже достатньо самої по собі, і чи піддавати туди жару з контрастом кольорів, тре вирішувати на місці. Все, що Ви описали - олівець, джинсові спідниці - зона Вашого комфорту (судячи з фігури) і якраз універсальні, базові Вам речі.
Можна я 5 копійок всуну? Просто помічне дуже. Зустрічна складка вправа, вона задіює усі відділи пресу і приводить м'язи в тонус дуже швидко, тут на відео є, між підходами не відпочивати, а тримати статику:
нада розібратися з фасонами. І тоді можна їсти. В тебе з фігурою все добре, тільки ти головою живеш в 54 кг, коли ти приймеш нову реальність, ті знайдеш нові фасони в тебе відкриються чакри ))). Оте що на фото, воно взагалі "странне". В мене теж є любов до таких речей, але я навчилась любити іх платонічно.
там якраз на талії забагато всього. вона там зробить кілограми яких навіть нема, до тих що вже є. пасок не з тієї опери взагалі. від пояса ти станеш вся однакового квавдратного розміру в тій спідниці. Бо на талії багато, стегна в тебе делікатні, і фсьо. взагалі не звужує. Головне без гумок. Кроєний пояс і нічого нікуди не буде випирати. --- дописи об"єднано, Mar 27, 2018 --- @Haidee тобі ж ніби вже накидували спідниці минулого разу. Не пішли?
то який?(сорі, не знаюсь на кравецьких тонкощах) То такий планочкою? Треба просити до теми Пані стиліста форумного)))) Може що цікаве почуємо. Бо мені та спідниця дуже нра. І інтуїтивно(а мож і візуально), мені дуже підходить
Так, я власне через цю гумку прийшла питатися. Кроєний пояс від середнього до широкого - і я би її купила без порад. Я ще подумала, що можна ту ґумку прикрити зверху широким поясом в тон, як вище радили, але чи то варте тих викрутасів. Радили. Пошила я ту асиметричну. Низ ґуд, стегна зле. Вділа пару разів - і не тот компот, треба все ж посадити по стегнах і дати ширший пояс, 4 см мало. І ще хочу до неї коротке пальто (чи то вже не пальто називається) з високим коміром.
Будете сміятися, але я зараз без нормального дзеркала))) Тому не знаю, чи буде щось зрозуміло з тих фото
Дякую! При ходьбі ті хвости починають жити своїм життям прямо від стегон і воно додає об’єму там, де його і в помині нема. Зате я знайшла класну кравчиню і маю з ким експериментувати.
якщо не хочете , щоб хвости так розкривались- можна прокласти оздоблювальну строчку по верхньому хвосту до певного рівня. спідничка гарна) і отого випираючого живота щось не видно на фото
А мені не подобається взагалі. Маю вузькі стегна і мені треба спідниці, які їх роблять (але не живіт, як оця). Я би ту асиметрію зсунула на центр, наприклад. Маю на увазі те, що вгорі