Відповідь: Одягніть мене! ) Першу (саму першу голубу) вже здала в магазин, бо забракували. Передостанню також нині занесу. Варіант WildWind мені ДУЖЕ сподобався, бо сама такі речі дуже люблю. Але я не можу купувати довгу плісіровку, бо її найважче підібрати/вкоротити. Саме тому треба буде дивитись на щось інше, але довга і легка і ось так розмальована мені дуже подобається. Чоловік настоює на тому щоб була на одне плече. А чорно-біла може бути? Скажімо ось така?
Відповідь: Одягніть мене! ) однотонний беж, відтінок в залежності від засмаглості вашої шкіри рук. і великий гарний виразний золотий перстень !!!!
Відповідь: Одягніть мене! ) Доречі, для порівняння сукня, яку я показувала на попередніх сторінках на моделі, а не живій людині. Різниця видна, бо все залежить від фігури.
Відповідь: Одягніть мене! ) Як на мене,то купувати комусь одяг в подарунок,то вельми не вдячна справа,тому ніколи того не роблю. Щиро вам співчуваю,бо вибрати щось одне дійсно важко,а кілька варіантів-накладно буде. Якщо виберете плісіровку не прогадаєте,бо то в нас зарас саме то
Відповідь: Одягніть мене! ) для фігури "перевернутий трикутник" - зе бест оф зе бест)) головне, би не дуже коротка була при таких оголених плечах
Відповідь: Одягніть мене! ) то точно. Назва фото: Скоро у всіх парках країни може, а якщо не зважати, що говорять бабці на весіллях (і не тільки) то взагалі супер. Мала б підійти на любу фігуру.
Відповідь: Одягніть мене! ) Люди добрііііііііііііііі! Допоможіть і мені з вибором.Через 2 тижні у мене зустріч- 20 років закінчення школи(подія визначна!)Уяви бракує,що то собі викупити...Я-172-90-70-100,каре темне..
Відповідь: Одягніть мене! ) Давайте я вам ту чорну, що з другої серії вишлю. отакево гарно а яка то має бути забава? Дуже крута, чи так собі?
Відповідь: Одягніть мене! ) всі дівки прийдуть в сукнях, а ви! а ви в таких широких брюках як спідниця, чорних, на шпильці, тоненькій тоненькій, з червоною підошвою, і в блузі, такій шовковій, від колір очей...ах... ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ---------- Ви його тій дівчині що має 27 літ привезіть, ото солідне плаття на жінку, бо в тих коротеньких шифонових суконочках в мене в селі дівчатка від 16 років ходять, як на мене довжина має бути або до коліна, або до щиколотки, або до підлоги. Тоді сукня заворожує....
Відповідь: Одягніть мене! ) я би в такому вбранні точно би пішла на зустріч-обожнюю штани,а цей варіант дуже витонченний,солідний та жіночний,клас!)))
Відповідь: Одягніть мене! ) Я при зрості 179 в каблуках собі не відмовляю - хода значно жіночніша і постава краща. П.Ес. Дякую всім, що відгукнулися стосовно манікюру, таки буде сестричка робити нюд, це найоптимальніший варіант.
Відповідь: Одягніть мене! ) Я згідна з WildWind. Ці сукні.. вже навіть не оригінально. Не заперечую, що сукня буде сукнею завжди, це річ поза часом. Але якщо вона має мужність "порвати" там всіх, то варіант WildWind дуже добрий. На рахунок шпильок... Високий каблук для високої дівчинки виглядає дуже ефектно, непоміченою вона точно не буде Але це просто роздуми на тему; розумію, що вибір буде швидше за сукнею - універсальніше.
Відповідь: Одягніть мене! ) і я за порадою, хоча в запасі ще 3міс, але коли спеціально буду шукати, то точно нічого не знайду) дівчата, у вересні йду на 2 весілля найкращих подружок весілля тиждень за тижнем ідуть, і не знаю що вибирати щоб було стильно і не заїжджено, хочу трохи вже придивлятися. Я - брюнетка, зріст 174см, (мої фотки є у форумівках) ношу високі каблуки, трохи зараз проблемна талія але надіюся до вересня її не буде, бо животика вже нема що мені хто порадить, на що дивитися?
Відповідь: Одягніть мене! ) І я за порадою. Дівчатка, уявіть що Ви- у літньому, довгому, жовтому платті, у що одягнути чоловіка. Не те щоб, давай одну ручку,другу......, він то сам одінеться, але у що саме Я про те щоб було гармонійно. Люблю коли так ідем на весілля
Відповідь: Одягніть мене! ) Я з жовтим бачу лише чорний. Чорні брюки і біла сорочка, можна жовту хусточку в кишеню сорочки, якщо на короткий рукав сорочка з кишенею, або не хусточку, а жовту квіточку приколоти, щось таке. Ну або пояс жовтий. Ще залежить який жовтий колір.
Відповідь: Одягніть мене! ) білий та сірий теж з жовтим гарно дружать. тим більше, коли то літо, то ці два кольори виглядатимуть "легше" за чорний.
Відповідь: Одягніть мене! ) Привіт. Потрібна допога. Зі старого плаття зробила спідницю "в пол". Насиченого зеленого кольору. Тепер задумалась над покупкою балеток. Спершу хотіла купити білі... а от сьогодні побачила гарні чорні. Хто як вважає, краще чорні чи білі підійдуть?