Відповідь: Одягніть мене! ) найбільше сподобалась сукеночка з першої серії, №3. Дуже мило. а ще сподобалась чорно біла, з другої серії, бо має довжину, а всі решта чого такі, коліновідкриваючі? така довжина одразу робить коліна трохи тяжкими, особливо на фото.
Відповідь: Одягніть мене! ) Марусю, дійсно, може простіше гроші дівчині вислати, аніж морочити собі тово...? Або ж як то кажуть "подарованому коневі..."
Відповідь: Одягніть мене! ) Я теж на це звернула увагу. Даній моделі, по крайній мірі, такі фасони - не личать.
Відповідь: Одягніть мене! ) я також вважаю що саме так буде краще! Мені на випускний закордону плаття висилали. Через інтернет узгодили фасон, колір. Плаття було шикарне. Бачила його на дівчині з приблизно моїми параметрами. З нетерпінням чекала посилки! Побачила плаття просто закохалась...А оділа, ні колір не підійшов, ні пошив. Я півночі плакала, бо плаття дійсно класне було. Подарувала знайомій - була міс Випускного. А собі довелось інше купляти. Не можу передати свого розчаруваня.
Відповідь: Одягніть мене! ) Вона такі і не носить і не збирається носити. У неї смак інший. Я просто її попросила, аби вона вбрала, бо на людині виглядає інакше ніж на вішаку. На вішаку одне, а на людині зовсім інше. Плюс, я вже писала, що та дівчинка в Україні має фігуру перевернутого трикутника. А моя тут, має яскраво виражену фігуру пісочного годинника. ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ---------- В тому то і вся проблема. Колір волосся, колір шкіри, очі, довжина ніг... все має значення. Часами вгадаєш, а часами ні. Я бачила гарні суконочки, і можу купити. Просто буде шкода, якщо вона потім буде мусіла з того гендель робити Хоча, якщо їй цікаво, то ней гендлює.
Відповідь: Одягніть мене! ) Та чого ж не личать? Просто такі фасони вимагають височенного каблука, щоб ноги стрункішими виглядали. Сама маю таку будову (як племінниця, що на фото). Мені личить або повністю закривати коліна, або вище них на 10 см. Однозначно не пасує скошений низ чи завищена талія при довжині вище коліна, а ще цілком відкриті плечі не надто гарно виглядають, якщо сукня приталена або нижче коліна.
Відповідь: Одягніть мене! ) Тут я з Вами згідна на всі 100. Виглядає справді як чудасія при довжині, що на мм вище коліна (це я по собі суджу), але якщо на 5-10мм, то каблук вже багато рятує... ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- Якщо брати до уваги фігуру "перевернутий трикутник", то я б обрала найпершу блакитну сукню.
Відповідь: Одягніть мене! ) Хочуть від вас Американську сукню, якби хтіли таку, як є тут, то б не просили. Я так думаю, що дівчина надіється на сукню принцеси, таку як в фільмах бачить, я би не думала що сподобається їй, бо ви "цьотка з Америки", тож ніколи не вгодите, бо ментальність в вас вже не та і т.д. та і не чекають цього від вас. Купіть таку сукню, в якій ідуть на весілля у вас, а не на Україні, тобто гарну вечірню сукню, довжиною "в пол". Для 27 років я б обрала довгу атласну сукню благородного кольору, хочуть квіти? Ну то значить має бути ще якась брошка.
Відповідь: Одягніть мене! ) Але, як на мене, при фігурі з широкими плечима бажано якісь шлейки, причому не вузенькі. Ну хіба якісь аксесуари допоможуть. А так - сукня просто шикарна. Мені ще така подобається:
Відповідь: Одягніть мене! ) Та то опціонально, просто довга проста класична сукня, з атласу, має бути недорога, таку можна і по фігурі підігнати, і вкоротити до коліна, і зверху жакет чи болеро, як то в селі часто роблять, бо весілля зазвичай з ранку до ранку, крім того якщо в дівчини довге волосся, то просто два гарно вкладені локони і не треба шлейок, все рівно вона буде виглядати дорого, а в селі люди скажуть "йой яка сукня". В такій сукні в село може хіба сама форумлянка, що купує цю сукню, приїхати, бо їй по цимбалах, що про неї скажуть, бо сукня шикарна, але не для села, сукня для впевненої в собі жінки, а не для дівчини 27 років якій сукню цьоця купує.
Відповідь: Одягніть мене! ) на весілля в селі така сукня геть не годиться. Ви знаєте які там дороги і що з тої сукенки буде...а ще особливо коли весілля в шалаші, танцюють на городі...я ішла за дружку на таке весілля...з жахом згадую. Плаття все в болоті, позатягуване. а чому Ви не хочете щось легке, наприклад ось таке плаття. Якщо весілля влітку то виглядатиме гарно. ---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ---------- Ви в цьому випадку праві. Але скажу іншу сторону цього рішення на жаль стикнулась з таким. Прислали мені довге і трішки широке плаття. В мене всі звили, нащо таке дурне купляти, і там гроші тратите, і ще на вшиваня-дошивання ми тут гроші тратимо, ліпше щось путнє передайте. Тож тут дуже важко вгодити...
Відповідь: Одягніть мене! ) Питаннячко наступного плану: Є (в сестри) жовта сукня-футляр до колін з чорним поясом і делікатною чорною вишивкою, чорні замшеві туфлі та чорний замшевий клач. З прикрас - золото. Який манікюр обрати до такого образу? Нігті свої, нарощувати в плани не входить, відповідно довжина невелика, десь 3-4 мм від нігтьової пластини. Художній манікюр не нра.
Відповідь: Одягніть мене! ) можливо я старомодна, але я завжди роблю гарний французький. Можна на безіменному зробити якусь делікатну жовту квіточку з чорною крапелькою. як на мене без заморочок і вигляд має. Але ще є важливо, якої форми нігті це гарно виглядає на "витягнутих" овальних.
Відповідь: Одягніть мене! ) Та нігті десь такі , але нігтьова пластина коротша. Шкіра смугла. Потрібні ідеї щодо кольору однотонного манікюру, без стразиків-цвітуйочків.
Відповідь: Одягніть мене! ) А таке? http://www.rtkorr.com/imgs-news/rss/2011-03/15/20/933dad6222c9f2c6a1b903a7dac3fc1a-_2011_
Відповідь: Одягніть мене! ) Just me, дуже елегантними та супердоглянутими виглядатимуть руки з манікюром кольору "нюд". Але цей нюд мусить бути правильним - максимально точно збігатися з кольором шкіри дівчини. Повірте, виглядатиме неперевершено! Можна спробувати ще й інший варіант - лак кольору гіркого шоколаду. Матовий, але з добрим глянцевим фінішем. Щодо малюночків-візеруночків-стразіків та й навіть французького, - я проти.
Відповідь: Одягніть мене! ) Давно вже в селах шалаші не будують, хоча то залежить яке село, я ще 5-7 років тому була за дружку в селі, в довгій сукні, якщо довжина добра, підрізана, взуття нормальне і дівчина вміє на каблуках ходити і не буде на сукню ставати то все ок. Крім того зазвичай весілля в якомусь кафе, барі, або взагалі в ресторані в районі. Але, якщо ж все таки буде дощ, болото, то така сукня на дощ і болото не годиться тим більше, прийдеться зверху одягнути жакет якийсь, чи взагалі кофту, що дівчина матиме в гардеробі, і лишаться голі ноги і коротка спідничка.. Мені вже так цікаво що Маруся-Мама обере! прям реаліті шоу "Сукня на село на весілля"