Мій "костюмний" наречений офіційно одружувався зі мною в джинсах. Ну так, здивував гостей-партнерів, друзів, родичів-зате зручно було. Хоча всі присутні чоловіки були у костюмах. Можна підібрати сорочку з наявних, піджак все одно скине(квітень,тепло, в закладі тим більше), головне, щоб склад тканини сорочки дозволив їй не прим'ятись під піджаком і сорочка пасувала.Якщо важливо, щоб був костюм. Було весілля в одних бізнесменів, батько нареченого одягнув сорочку в темну клітинку.
Як глядач з залу можу сказати,що костюм на весіллі подобається лише на нареченому і дружбах. Люблю коли гості красиві,але без офіціозу-джинси,сорочка,светр на ґудзики, кофта з V вирізом, чи коттонові штани і безрукавка,з гарною сорочкою звісно. І то все з гарним поясом і взуттям. І ще,мені зустрічались буквально один-два чоловіки в житті,котрі вміли носити і вибирати костюм. Решта,навіть з гарними матеріальними можливостями чомусь виглядають як заковані. А от розбавити ансамбль чимось буденнішим і образ мужчини оживає)
Не хочу Вас засмучувати, але швидше за все наявний чорний костюм таки буде "офіційним". Яка тканина? Дуже блискуча? Гладка чи фактурна? Заочно важко сказати, хіба покажете фото чоловіка в костюмі Колір сорочки швидше залежить від кольоротипу Вашого чоловіка - від рожевої до блакитної, кремової і ще купа варіантів А якщо пошукати йому інші брюки в магазинах чи на ринку? (вони не всі завужені точно ) Але не костюмні, а бавовняні чи просто класичні темносині джинси без потертостей і контрастних строчок? Вони достатньо "нарядні" і головне їх можна буде і потім носити.
Без чоловіка ну тут я так не буду углублятись в це питання))) ми ніби зійшлись на темно-синій поки [/QUOTE] Джинси точно ні, бо тоді треба буде взуття підбирати нарядне. Штани - можливо, запропоную ще такий варіант. Тоді треба куртку, шкіряна буде норм?
Дівчата, сірі колготи пасували б до сірих замшевих чобіт і суконки світло-лососевого кольору? В мене чоботи ідентичні, суконка трошки насиченіша
Пасували би. Взагалі, якщо у Вас класично-жіночна фігура з домінуючими стегнами, то колготи краще вибирати в тон взуття або темніші, "благороднішого" складу, щоб вони не дисонували з ніжною замшею (гарно в цьому плані спрацьовують колготки з домішком кашеміру, ледь-помітно фактурні - вертикальною "ялинкою"). Якщо стегна не особливо помітні, то простір для гри з колготами (і з таким, і іншим, прозаїчнішим взуттям) більший.
@arushka Ловіть. В ідеалі рисунок-ялинка, як тут: Тут у мене кашемірові колготи з не настільки струнко-вертикальним малюнком, але ефект приблизно можна зрозуміти. Вживу рисунку колгот майже не видно, він проглядається натяком і менш теплими колготи не робить.
@labisqwee, дякую, я подібні колготи, лише кавово-молочного кольору вдягала до тих чобіт взимку, але ті, що я маю, трохи затеплі, наприклад, на сьогодні-завтра Хочеться, щоб колготи були щільні, але і щоб не впаритись в них
Можна знайти такі ж ніжні-м'які, тільки тонші. Або, навпаки, нелайкрові панчохи, якщо аж така весна =)
Маю спідницю, підбираю верх вже кілька місяців. Поки безрезультатно. Спідниця лляна. Таке купила вчора. Кажіть, чи відносити назад: Перша сумніваюся чи пасує до спідниці, а друга великувата ніби (меншого розміру нема вже). І ще купа всього, що я переміряла:
@Almariel Перший топ із занадто дрібно-строкатим для Вас принтом, другий не сидить як влитий (а повинен). Спідниця об'ємна, рихла, шершава; вона своїм лляним єством у протистоянні з м'якими, плавними лініями Вашого обличчя. Це не зле саме по собі, якщо її вміло організувати до співпраці з рештою. Решта може: - продовжувати сюжетну лінію м'якості і ніжності - текстурою, відтінком, приталеністю. Дуже гарний приклад кольору - Ваш топ номер три, попелястий taupe-pink. До повного щастя йому бракує гладшої фактури тканини (віскоза, шовкове вплетення, деякий % еластану), довшого тісного рукава і вищого вирізу (закритих ключиць). В ідеалі стягнутий пояс можна заховати під широким декоративним. Тут ще може підійти блузка, але до неї окремий ряд вимог. Взуття - заодно з верхом, дещо вишукане, гостроносі балетки або каблуки. Колір не такий радикальний, як зараз. - підігравати льону, дослівно або ні. Щоб верх разом зі спідницею творив суцільну "броню", він має бути структурно-жорстким. Має потенціал сорочка. Вам її треба носити або під пояс, або не просто навипуск, а зав'язаною знизу: інакше її довжина грає проти Ваших пропорцій. Потрібен комір-стійка або принаймні жорстко тримаючі форму, не лежачі вилоги. Колір сорочки - виразний, контрастуючий зі світлістю спідниці. Також це може бути приталений піджак, під який одягати шовковий топ-майку. Взуття - ширший вибір, ніж для першого варіанту, включно з ботами. Не дивно, що пошук верху для спідниці Вас так мучить. Для неї 90% топів із магазинів - мимо, це вибаглива комбінація ширини, довжини міді і тканини. Те, що її прикрасить, неінтуїтивне і нечасто зустрічається.
@Almariel тут прийдуть дівчата які авторитетніше розпишуть, але мені не подобається жоден варіант. Дуже скучно і щось не так з посадкою вашої спідниці. Чи то вище її спробувати одягти, чи то на бедра спустити... до такої спідниці оптимально(як на мене ) цупкий, контрастний, короткий верх. Щоб оживити лук, надати йому молодості і завзятості. Як на фото. Або однотонна, яскрава, облягаючими майка на тонких бретелях
@Almariel скажу свою аматорську думку))) На випуск вам точно не треба нічого брати, а от білий лонг-слів і футболка рожева - цілком незле. Ще може рожеву сорочку спробуйте заправити всередину.
Футбоку, певно, так, віддавайте - нічого доброго в ній немає. А лонгслів якщо сильно - пресильно хочеться носити то принаймі трохи маскувати те, як він зле сидить він, швидше за все, не є великий, а навпаки - вузький Вам в плечах і він спортивний, відповідно прямого крою (тобто не передбачався бути приталеним, а саме цього хочеться для Вашої спідниці) і з досить вільним рукавом (спробуйте шалик який на шию чи що + рукав підсмикнути зробити вкороченим). То в підсумку все одно не стане супер, але може стати "нормальненько". З інших - може бути ще рожева кофтинка в горошок і з гудзиками (але тоді ну дуже бажано додати хоч прикрас яких яскравіших (шкода вуха не пробті - сережки були б добре) бо я пам"ятаю який у Вас кольоротип і як класно Ви виглядаєте в яскравих кольорах і сорочка малинова. Але з Вашою фігурою і таким фасоном спідниці заправляйте всі-превсі кофтинки-сорочки всередину! Плюс маю таке враження, що спідниця не сидить Вам на талії а звисає - хочеться підняти її на пару сантиметрів. Перевірте обов"язково її посадку і якщо треба то трохи вшийте в поясі.
Лонгслів великий (не мій розмір), теж здам. Спідниця має тугу гумку, її можна де хоч посадити. Кольори на фото не справжні. Сорочка темно червона, вишнева. А що вона і по фасону підходить до спідниці? Чи, так як писала форумлянка, її зав'язувати? Ще так пробувала: Дякую усім-усі за поради! Але ж то складна робота той шопінг. Завтра ще піду приміряти.
трохи позанудствую , але плечі там таки дуже не на місці (як і в деяких футболках на нижних фото) То видно по характерній горизонтальній складці, яка утворюється коли речі "тягнуть" в плечах + видно як розтягується горловина. А ще зверніть увагу де плече, а де плечовий шов. При тому ширина десь в талії запросто може бути завелика, рукав задовгий, на бірці написано що завгодно від XS до ХL - це не міняє того, що ці футболки вузькі Вам в плечах. Про плечі пишу в т.ч з особистого досвіду і про посадку спідниці теж То, наче, і дрібнички але на такі штуки варто звертати увагу, бо то досить таки впливає на загальну картинку Посадити то можна, але, як видно на багатьох фото, якраз за рахунок тої гумки вона і буде знов сповзати, а краще б сиділа на талії як прибита. Просто спробуйте - заколіть шпилькою скраю пару см гумки і порухайтеся-походіть - швидше за все відчуєте різницю. Як на мене, з того що є - точно значно краще ніж футболки, ще й десь там перекликається по кольору зі смугами на спідниці. Ну і заправлена сорочка - не до порівняння краще ніж коли вона "навипуск". Вибивається трохи з загальної картинки той гумко-пояс, але як вже пропонували Вам вище Стосовно зав"язування - теж гарна ідея, не впевнена, правда, що Вам вийде зав"язати конкретно цю сорочку (вона може бути трохи завузька для такого) але можете поекспериментувати (і з іншими сорочками теж )
Акіна, о Боже, як то все складно! Як я в тому ніц не шарю. Зараз їду ще шукати. Буду тут зразу постити. А який колір взуття до того всього шукати? Чи купити бежеві і не паритись?
А не простіше залишити у спокої ту спідницю?! На мою думку , що річ має бути простою у комбінуванні з гардеробом, а не спеціально під неї купувати верх-аксесуари-взуття-макіяж...Бо не будете ж спідницю тільки з однією кофтиною носити...скоро набридне , у Вас чудова тендітна фігура і це не та річ, спідницю я маю на увазі , що Вас прикрашає, щоб коло неї такі " танці з бубнам влаштовувати" , бо у образ треба вкласти забагато сил часу і грошей щоб вдало обіграти ІМХО.