Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дякую всім!
    Я оклигаю, встану з ліжка і сфотаю стоячи.
    То іспанські туфлі, доволі м'які, але таки до кінця дня натиснули трохи.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

3. Almariel

Отак вони сьогодні дивляться:
    [​IMG][​IMG]
    Може через хворобу ноги розбрякли, бо вже якісь не такі зручні босоніж.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

4. Rona

Rona Мама-йожик

@Almariel мені таки "заважкі" для босоногості. І чорною шкірою і каблуком товстим, хочеться панчохи і все тут.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
  5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

і мізинець випирає негарно...

6. Rona

Rona Мама-йожик

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Отже я таки вгадала :)
    Тоді однозначно краще панчохи. Трохи не той стиль взуття, таке як Ваше предбачає комфорт і "пристойність", а не спокусу і натяки (і колір тільки посилює враженя), тому не дуже в"яжеться з відкритими пальцями...

8. Almariel

та я знаю. що ж ним зробиш((
    дякую всім. полегшили мені життя!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Інтернет-магазини взуття - наряд чи моє) ніколи не купую взуття онлайн, власне, через цю проблемку. Бо не знаю, що навибираю. Ой, не кажіть...в наших магазинах рідко знайдеш шось толкове і за нормальну ціну. Та й я готова заплатити і мати файну якісну річ, особливо коли справа стосується взуття. Ну і ношу делікатно - ніколи не задираю, не шпортаюсь, то навіть багаторічні туфлі виглядають як нові. Варто задуматись де в нас можна дістати європейське взуття (шо на секонд йти?)) В нашому місті то велике питання) мала вуйка на базарі, що продавав польське взуття і часом з інших країн завозив (не турецьке, і не китай ) - якість класна і зручне дуже мені було. Але де він зараз... ((((

Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk

10. Semiramis

Ще в мене питання. Таку розлітайку з чим можна вдягнути, і взагалі чи можна вийти з дому в ній? Тут з чорною майкою і червоною (так собі). Чт можна, наприклад гольфик під низ? Чи то дуже село буде? І низ - джинси, чорні штани, спідниця? (На лосіни домашні уваги не звертайте )

Останнє редагування: 12 Лютий 2017
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

Запізніло пишу, але не можу змовчати, бо згадали Керрі Бредшоу, а я її стиль знаю) @Kandya Керрі дуже експериментувала, але до взуття в неї були дуже високі вимоги, виключні просто, все що вище коліна могло бути яке завгодно, але взуття... тому можна червоні колготи і будь яку міні, але якщо внизу кеди, то верх тоді має бути вишуканіший. Зараз такого план взуття носять до чогось елегантного, (як приклад лише)

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

12. labisqwee

labisqwee instagram: ukrainian_en_vogue

Тут можу тільки поділитися своїм способом. Визначити розмір живою приміркою, неважливо, де - чи на секонді, чи в пафосному бутіку з італійським взуттям втридорога (у Львові таких точок ніколи не бракувало). І купувати онлайн, головне, щоб була можливість повернення товару, на всяк. Я не купую взуття в стаціонарних магазинах уже роки зо три. Читаю відгуки, перевіряю розмірну сітку, уточнюю довжину, якщо є сумніви. Результат того дуже вартий. Плюс, якщо продовжувати купувати турецько-китайський хлам, то ситуація навколо не має шансів покращитись. =(

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

@Akina, виручай, бачила мене вживу)
    що вдягнути мені (темній зимі) на весілля до друзів, щоб не лякати свою худобою? треба йти щось шукати, бо маю 2 чорні сукні і 1 сіру, але верх доста відкритий, але вдягала я його на кілька заходів)

Останнє редагування: 12 Лютий 2017
  14. labisqwee

labisqwee instagram: ukrainian_en_vogue

Ох, це Ви зачепили широку тему. Ця розлітайка, незважаючи на те, з чого (я підозрюю) виконана, неспроста така, яка є, і в неї набагато цікавіша історія виникнення, ніж можна собі уявити, купуючи її там, де (я підозрюю) Ви її знайшли. Так і хочеться сказати, що "розлітайка теж людина" =) Ви приділіть їй кілька моментів уваги, і самі дасте відповіді на свої запитання. В неї широкі і довгі рукави - і розлога горловина, яка може спускатися з плеча, і крупні отвори грубої сітки. Для чого стільки елементів закритих-і-водночас-відкритих? Для чого одяг, який насправді не так уже й одягає? Щоб демонструвати красу тіла (або імітації шкіри) під ним. Щоб спокушати начебто-одягненістю, чи начебто-роздягненістю. Залишається подумати, чи і як можна цю роль розлітайки застосувати для Вашого тіла, Вашого обличчя, Вашого сьогодення, решти Вашого гардеробу. Тут забагато невідомих, щоб пропонувати рецепти.

• Подобається Подобається x 2
  15. Semiramis

Я поняла. На шмельц)
    П.с . Здається, я її не купувала. Робила ревізію в шафах, не пам'ятаю звідки вона.

16. marianast

marianast Well-Known Member

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

Обожнюю такі светри-кольчуги. Ще пару років тому мала їх три штуки і досить часто носила. Одягала під низ майку-бюст'є сірого кольору. Ось такого плану
    Ну може виріз був дещо делікатніший, ніж на фото. То я би і вам радила щось такого плану. Гольф точно ні. У вас дуже гарна лінія плечей, гольф просто заглушить це все.

18. Dusheska

Dusheska Member

Дівчатка, потребую вашої допомоги. Порадьте, яке взуття, аксесуари, тощо буде личити до такої куртки. 4741566710_2_1_14.jpg

19. Semiramis

На шмельц - це викинути)

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я б обрала зелену, бо я люблю зелений))). Та і у цьому плащику він основний.