Відповідь: Одягніть мене! ) А мені здається, варто вибрати щось, що закриває коліна. Так ноги виглядатимуть стрункими.
Відповідь: Одягніть мене! ) $30+пересилка ($10) і можу організувати Ну мені друга також зразу сподобалась, і я сказала мужу, що вишлю для неї ней носить просто так. А он за рештою піду далі шукати ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ---------- Не конче. То ж на дівчинку в якої ноги стрункіші.
Відповідь: Одягніть мене! ) :khomyak: ще й дешево як борщ дуже дякую, але я люблю таке помірять-подивитись на себе, так боюсь замовляти
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? порадьте! все класичне: Коралове плаття з чорним поясочком+чорний піджак+чорне взуття(мештики або босоніжки залежно від погоди)+ ??? манікюр сюди який краще обрати???? щось вагаюсь
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Хранцузький класичний або кораловий, червоний, або під колір помади. Ще мона чорний, або тілесно-рожевий...якийсь такий:
Відповідь: Одягніть мене! ) Що кому, а курці просто. Продовжуємо епопею з сукнями. Перші три дуже маленького розміру виявились. Зовсім незвичний М, маломірять. А та в обтяжку, то взагалі елька, а та племінничка ледве вбрала. Одним словом виглядає, що на ДУЖЕ худеньку дівчинку. Біла, що на одне плече, то вона з такого ніби мереживного матеріалу, щось таке як штори Он тільки у мене застереження щодо кольорів білий і чорний. А як ви кажете?
Відповідь: Одягніть мене! ) перша (хвіолетова), четверта (синя) і шоста (чорна - ну вона ж не повністю чорна) - не погані, але щось у тій чорній мені не так - не можу зрозуміти (може через те, що на одне плече мені не подобається...) ---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- ну але синя найкраща (жаль, фото не вийшло)
Відповідь: Одягніть мене! ) ага. по-перше з телефону, а по-друге все на ходу. Я спішусь додому а вона на дискотеку.
Відповідь: Одягніть мене! ) Остання - супер, навіть попри білий колір! Дівчина скоро ся змучит міряти і буде тікати А чогось з піврукавчиком нема? А-ля таке во Тут будь який колір підійде ІМХО.
Відповідь: Одягніть мене! ) А мені сподобалась перша і остання! А чого маєте такі застереження? Хіба чорну можуть в селі на весілля не одобрити:confused:
Відповідь: Одягніть мене! ) Я таку як та синя маю, тіко чорну в квіти. Так от по одній весільній забаві старші пані казали, що я ся вбрала як "таво". Хоча моя сукня бюст підкреслює, а на племінниці якийсь завеликий розмір...
Відповідь: Одягніть мене! ) Може то в мене моцно сексуальний бронижелет був "double push-up" і ще за рахунок правильно підібраного розміру сукні... Знайшла кавалок фото
Відповідь: Одягніть мене! ) мені найбільше з цих сподобалось два плаття-четверте і шосте,маю на увазі як сидять на дівчині! (ще може бути 5 і 7,якщо обіграти аксесуарами+мешти) Але мені здається попередні були більш нарядними! з превеликим задоволенням сама би бігала в платті №6-чорно-білому,тільки підібрала би якісь цікаві аксесуари до нього,видається дуже зручним і милим!)) воно ж трикотажне?
Відповідь: Одягніть мене! ) і мені так! тільки перша, як на мене, трошки закоротка. + потрібно вдало підібрати аксесуари. ну, і застережень щодо білого кольору абсолютно не маю!
Відповідь: Одягніть мене! ) ги-ги, а мені он трошки за 30, але якби та сукня була б на одну фальбанку довша, то вдягнула б навіть зараз ---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:18 ---------- мені остання підбірка щось не дуже. хіба оте біле, останнє, але теж не в захваті. може від того що просто фоти не якісні. ---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ---------- о, і не тільки в селі ))) я собі купила на весілля сестри чорну сукню, ну дуже мені сподобалася, так мама з бабцею пресували мене поки не купила собі іншої, ніякі розмови про те що будуть аксесуари, кольорове взуття - не допомогли. На весілля - чорне І ніби і не забобонні і не переймаються тим, що люди скажуть, а тут на тобі. Я вирішила не псувати їм свято і поступилася. Зрештою незаплановано з*явилася ще одна сукня ))).
Відповідь: Одягніть мене! ) Я все так дивлюся вже на другу (чи третю?) партію примірок суконь, і бачу, що реально вибрати важко, оскільки приміряно на не ту дівчинку, що буде носити. Фасони гарні практично у всіх, є щось більш закрите-менш закрите, є різниця в тканинах (щодо чорних, то згідна - на селі на зрозуміють). Але все-таки варто взяти до уваги, що на іншій дівчинці все може виглядати зовсім по-іншому. Тому, мені здається, що треба вибрати просто підходящі колір і модель (підходящі до обстановки, віку, вподобань), і в голові прикинути, як воно буде на другій племінниці (вона ж ніби стрункіша трохи.. ну і загалом якась невелика відмінність може кардинально міняти вигляд). А сукні всі по-своєму гарні. Понаписувала... :khomyak: А так .."лічно мені", то з останнього посту подобається друга і остання
Відповідь: Одягніть мене! ) Маруся-мама, вибачте за цікавість, але як то так сталося, що Ви маєте "вдягнути" племінницю? Вона сама не має як вибрати? Чи нема за що? Чи просто хоче щось "з АМЕРИКИ цьотка вислала"? Бо отут всі дружно вибираємо, а їй може і не сподобається, чи по розміру не підійде...
Відповідь: Одягніть мене! ) Це найважче. Просто вибрати і купити я можу, але он знову ж таки. Фасон не той, насртій не той, колір не той. І все на купу. Плюс, там смаки інакші ніж у мене. В нас зараз вже перейшов період випускних і в магазині майже нема вихідних суконь, тільки легкі пляжні. Мені особисто дуже сподобалась біла, та, що друга, бо її чудово можна обіграти аксесуарами і вона непомильний варіант на любу фігуру. Але, таки дуже коротка. Плюс, якщо купувати чорні мешти, які також зараз ніде не знайдеш, бо випускні вже перейшли, то й колір сукні треба брати відповідний. Не люблю чорні мешти під білу сукню, хіба вона буде чорно-біла. Все на купу накладається. Ще маю на думці один магазин, але відтіля муж пожаліє грошей, то точно. Там за $20 не купиш, треба дати 60 а то й більше. Он була я в магазині, і бачила ПОВНО рівних фасонів, аля тута ціла бекхемова, так ж не можу вибирати, бо кораловий колір або червоний, а такого не хотіли. І габлик!