Плаття -- ні. У мене все життя -- суцільні плаття. Весь гардероб -- то плаття. А я хочу поекспериментувати. От при своїх ідеальних ногах і ідеальній задниці я ніколи не ходила в коротких шортах мені не подобаються цятки, які залишаються після депіляції -- а їх видно((( -- то може спробую, бо то ж в колготах. Хоча я би не відмовилась від якогось дурнуватого короткого комбінезончика. Короче, після Різдва десь треба на шопінг піти. І от як хтось десь бачив оті люмінісцентні фарби -- маякніть --- дописи об"єднано, 6 Січень 2017 --- флуорисцентні)
@Грильяжка а яка тканина? Чи має лоск, чи драпірується сильно чи більше стояча? Тобто який силует робить: прямий чи трапецію? Це суттєво впливає на те, з чим поєднувати. --- дописи об"єднано, 7 Січень 2017 --- @Грильяжка хочеш, пошукай в пінтересті "plisse skirt", там багато картинок видає. Ось, що мені сподобалось. Колір верху можна обирати відповідно своїй природній контрастності, типу фігури, бо це впливає на сприйняття.
Христос Рождається! Зламала голову,як вдягнутись нашій сімї до сімейної зимової фотосесії...Ще є трошки часу,щоб шось прикупити. Студійна кімната,в молочно-бежево-рожевих тонах,точніше "нюд". Тож,не хотілось би щось яскараве брати,а таких тонів і в одязі дотримуватися. Чи краще щоось контрастне? Покищо надумала всіх вдягнути в джинси і в"язані светри (світло-голубі,чи сіренькі), себе можливо в в"язане плаття....Чи обрати щось більш нарядне - чоловіка і малого в сорочки,костюми,а себе в наряднесвітле плаття?...блін...все ту фотосесію тормозить проблема з лахами...(((
Краще щось контрастне. В таких же тонах ви маєте шанс злитись з фотозоною Їм не зручно буде Подивіться фотографії, зроблені в цій фотостудії, в чому були одягнені інші люди і що з того вам подобається. Також можете запитати в свого фотографа в яких кольорах одяг вам найкраще вибирати
@ruda kishka дякую. ой,там всяко-різно повбирані. минулої зими фоткались в іншій студії, вона була оформлена в біло-золотистій гамі, ми всі вбрались в чорно-червоне. Виглядало суперово, але знову так не хочем))) хочем якось інакше)
А бірюзове щось не хочете? Гарно буде на фоні тої пастелі виглядати. Або продовжуючи кольори які вже є - рожеве\персикове і голубе (і не обо`язково хлопці в голубому ) тільки не таке бліде, а трошки яскравіше. Якщо вже сіре то хоча б сріблясте якесь, трохи блискуче щоб за рахунок фактури виділялося. Доречі, не обов`язково щоб весь одяг був контрастним, можна і якісь яскравіші деталі на світлому одязі: краватки, пояс, прикраси, шарфики... Я думаю що якщо фотограф хороший, то такого не станеться навіть в кольорах ідентичних до кольору прикрас на ялинці - правильне світло, ракурс, а потім ще ж і обробка буде
якщо тканина матова, я б побавилась з джинсовою сорочкою, світлого кольору ось як на першому фото, приблизно
вирішила я сьогодні згадати молодість (хоча я не сильно її і забувала) -- і купила собі червоні колготи. Востаннє ттакі вдягала 13 років тому. І ще купила собі щось таке, чого ніколи не мала -- кеди. чоботокеди!) такі ж тільки чорні і шнурки чорні теж, і передній носочок теж чорний, лише кілька білих полосочок на підошві. От як би то носити? разом? окремо? які луки? я так бачу червоні колготи, оті чоботи, якесь міні джинсове (чи не джинсове?) А от що на верх, окрім яколїсь водолазки в обтяжку не уявляю
ви маєте на увазі сукню чи спідницю? якщо чорна спідниця -- то який верх? і мені останнім часом дуже подобається, як каже @Akina , класична тріада) щоб три кольори було (ну можна і більше, але я не впевнена що аж так добре поєднаю). Просто чорно-червоне, то мені не сильно цікаво. Тому і подумала ще про джинс --- дописи об"єднано, 13 Січень 2017 --- ось може таке: але спідниця, шорти щось не знаю
@Kandya так,то якось дуже підлітково,ризикуєте виглядати смішно. Або ви смілива,то можете попробувати. Але я б краще радила чорну міні-спідничку,або якщо хочете розбаваити кольором, то темно-зелену,чи сіру) а варіант плаття не розглядаєте? Наприклад,так органічніше)) шоб не було скучно чорне+червоне,можна аксесуарами розбавити
@Kandya, до червоного тільняшка пасує (морський стиль); сірий колір м'якше виглядає, ніж чорний; темносиній (як шкільна форма; шорти з цупкої тканини
я люблю червоні колготи, і взагалі різні кольорові. ось так, зазвичай, одягаю. Тобто чорну сукню "оверсайз". І взуття широке. А ось з кедами, то треба добре подумати. І ще залежить, який червоний. Бо от є такі приглушені, а є такі "вирви око". То до таких яскравий палаючих, я б одягала все одного кольору (того ж чорного). Не уявляю поєднання навіть трьох. А от з приглушеним ще б можна було фантазувати. Я холодна зима, софт гамін
Ну конкретно на цьому фото є більше ніж три кольори. Там ті шорти ж не однорідні. і мені вони ну зовсім не в'яжуться в той образ Мені більше бачиться в поєднанні суто чорного з червоним і
Я знову сюди. Вже замахала вас, правда. Отже, у нас концепція вечірки постійно змінюється. Отже уже не диско, а кежуал дівчинці, яка то організовує, певно, якось не до стилів -- у неї якраз сьогодні тата оперують, а останні дні вони по лікарям бігали, тому так спростили всім житті. Але всім, крім мене. Бо те, що видає мені гугл на запиш кежуал -- точно не моє. Як вліпити у кежуал мій одяг в обліпочку, каблуки? що на чоловіка вдягти? кедів і коричневих туфлів у чоловіка немає. є чорні. Може, як отой перший? Світлі штани, голуба сорочка і мені чомусь бачиться туди тоненький галстук? нє? чорний. і тоді який ремінь: чорний чи коричневич (до чорних мештів?) бо до світлого бачиться коричневий, але як більше до стилю --- дописи об"єднано, 18 Січень 2017 --- і дивіться який абсурд я ще для себе придумала -- чи це буде кежуал? чи принаймні пошлий кежуал: чоботокеди (хоча хочу каблуки, ще буду міряти) червоні колготи (ну не дарма ж купувала), червона маєчка (а може і лише ліфчик) і чоловіча чорна жилєтка від костюму+червона краватка жилєтка типу цієї, але панятно без сорочки, як завеликий виріз -- то майку вдягну. І тоді знизу має бути міні? О, до речі, я м аю меленьке чорне плаття на брительках -- знайшла колито в мами ще зі шкільнихз часів. Може це плаття, вже без майки червоної -- жилєтка і краватка червона? Я би це волосся накрутила і туди якусь червону квітку запхала? А губи вже не буду червоною помадою малювати!
хотіла витерти цей абсурд -- але нехай буде -- знайте про мій політ фантазії))) короче, знайшла жилєтку, і галстук -- поміряла... о ужас. там ні зачіска ні макіяж не спасе. Взагалі, мені все, що осверсайз, все, що широке-балахоном, вільне і неприталене не пасує. Тому може хоч якісь варіанти у стилі кежуал-гламур-сексі?