Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Стильну довгу сукню, штани і гарну сорочку, цікавий костюм... Та варіантів море! А де будеш закуплятися?

2. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Співробітник одружується))
    Розпитала: весілля буде за Львовом, в "Території А".
    Хочу щось типу такого, але чи гарно і актуально буде? Думала, ще над сукнею типу футляр до середини коліна або нижче, але в мене "мікропопа" і теж, мабуть, не пасуватиме.
    Щось в мене геть фантазія не працює((
    Думала, ще над сукнею типу футляр до середини коліна або нижче, але в мене "мікропопа" і теж, мабуть, не пасуватиме.
    Щось в мене геть фантазія не працює((

• Подобається Подобається x 1
  3. Rona

Rona Мама-йожик

Лиш не білу сорочку і чорні штани, а то буде офіціантка.
    Я би казала гарну, коротку сукню до ботфортів. Вже там в магазині дивись в люстерко. Отака гарна сукня як @labisqwee картинку виклала, лиш ти любиш в облипку. Най вже би було коротке і не в облипку, га?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Kandya
    можна спробувати обіграти жилетку ось такого плану...Мені вони дуже подобаються і пасують драматикам.
    Ось тут в комплекті
    Під низ можна що завгодно, аби разом гарно дивилось - і сукня міні, і щось на довгий рукав.
    Але треба побавитись ще з довжиною, щоб під взуття пасувала.
    Ця річ зараз багато де продається, бо актуальна.

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

@Kandya я солідарна з Роною, або обери з тих суконь що маєш щось коротке але на довгий рукав. Якщо холодно, то можна ж в залі поки сидітимеш щось на плечі накинути типу палантину (чи такого не маєш?), а на сцену на кілька хвилин вибігти і без нього.
    Юль, і в ідеалі знайти сукню прям лаконічну - лаконічну - з мінімумом деталей - доді запросто можна майже будь-який шалик для теплоти допасувати чи прикрасу на шию. Ну по кольорах ти ж в курсі що шукти - бордо, беж, гірчичний, теплий зелений, персиковий... Щоб було не скучно то можна погратися з кольором прикрас, бо намисто-кольє-підвіску НЕ ЧОРНІ.
    Або якщо не йти в вишуканість (не знаю що там за концерти) можна одягнути шкіряну спідницю твою, черевики тракторні (не бачила їх, тому чисто припущення - пробуй перед дзеркалом) і якийсь светр об"ємний

Тобто гратися в рок, можна і якусь прикрасу на шию додати. Не так гламурно, зате тепло :)
    Тут мені светр не нра (там вище кращий, бо має бути не "бабушка в"язала", а такий достойний, довший і не дуже широкий,ще бажано оті вертикальні смужки), але прикраса прикольна і якось в такій приблизно темі

Останнє редагування: 10 Листопад 2016
  7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Пальта ношу, але мої завжди приталені, йдеться саме про оверсайз і кокон, який я помилково приписала теж до оверсайзу) Але, дякуючи дівчатам, я зрозуміла для себе, чому мені таки це не пасує, на тому й заспокоюсь) буду шукати інші шляхи за рамки;)

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дівчата, скажіть як вам:
    Вихідні дані: яскрава весна, софт класік.
    Не знаю, де проблема, але пальт просто нульовий вибір. Це єдине, яке захотілось поміряти і я собі в ньому подобаюся. Кольоротип виправлятиметься потім шаликами.
    Спокушає в ньому довжина - під нього будь-якого крою сукню/спідницю можна - ніц не видно буде.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  9. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Це часом не Zara? Я міряла таку (ну або дуже схожу модель) в молочному кольорі - скажу Вам як теж весна, (хоч і світла) - це був би значно кращий варіант;)

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

пальто класне! і так гарно на вашій фігурі дивиться.
    Я фанат сірого, тому на інший колір не проміняла би.

11. arushka

arushka завжди досягаю мети

в Orsay подібне бачила

12. Orman

Orman Модератор-бомба

мені дуже подобається
    --- дописи об"єднано, 11 Листопад 2016 ---
    мені вилоги величезні не подобаються.

вірю, але я вже просто тоді взагалі нічого не купую - нема, то нема.

13. Akina

Хороше пальто, не ідеальне (комір), але якщо дуууже треба зараз і вже то можна брати. І сірий колір яскарвій весні не протипоказаний, але до нього обов'язково-преобов'язково дуже яскравий шалик - фуксія, голубий, зелений... можна взагалі якийсь акварельний барвистий.

14. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

15. Virner

Virner Well-Known Member

16. Akina

Чисто по кольору - так, а по фасону - мені трохи важко уявити (бо не пам'ятаю Вас так добре), тому треба міряти :)

17. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я вчора переміряла весь свій гардероб на довгий рукав. Син фоткав на поганенький телефончик. Я навіть скинула сюди, але потім витерла, бо то не фото, а знущання. Я собі ні в чому не подобаюсь. НІ В ЧОМУ!!! Причому раніше я почувала себе у цих речах комфортно, сексуально і подобалась собі. А тепер захотілось усе викинути і змінити. Може вони мені просто набридли? Тому і просила запропонувати якийсь лук. Але із того, що ви мені понапропоновували широке (вільне) плаття я виключаю відразу. Ну вони мені зовсім не пасують, навіть, як щось і попалось у гардеробі -- то обов"язково пасок мушу давати. Із тих двох нарядів, що @Зорянівонька запропонувала -- то просто в точку: дуже схожий комбінезон червоного кольору я цього літа із себе просто не знімала. І сукню такого ж фасону, тільки бордового кольору і на короткий рукав я теж маю. І щодо жилєтки, то я таке по-перше не люблю, а по-друге, її ж теж під щось потрібно вдягати. Мені неприємно констатувати цей факт, але завтра я нічим не зможу виділитись((( А тому буду почувати себе некомфортно

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

зайду ще в Зару, дякую.
    саме так, воно.
    є таке. мені теж не дуже.
    нема тоді в чому ходити. хочу сукні носити, а маю лише куртку. в минулорічному пальті просто топлюся (я схудла).
    я теж фанат сірого. але чесно дивилася на всі кольори.

ще гляну в Зарі і ще в одній крамниці.

19. Vinnytska

Vinnytska люблю....

При умові, що Ви зробите це після того, як все-таки оприділитесь із одягом))
    Якщо чесно, Ваша зовнішність сама по собі вже є яскравою, тому видумувати велосипед Вам навіть не потрібно.Я за класичний мінімалізм ( з мінімум одягу не плутати):)
    Брюки і блуза +піджак не офісного варіанту. Черевички класичні. Стиль Фреймут.
    Оптимально, коли в гардеробі вже є речі на різні незаплановані ситуації. Я звикла до стилю життя чоловіка, що він мене може попередити про якусь подію за день-два. Тому в мене ніколи не стоїть питання, що будучи запрошеною кудись, потрібно ще до цього шукати одяг.
    Сказала я, згадавши ситуацію, як я недавно ридала над своїми парадовими туфлями, довжелезний каблук яких ніби побував у решітці для стічних вод, після таємного "провітрювання" їх моєю донькою)))Це зараз я сміюсь, але її порада, що це легко можна замалювати фломастером мене тоді просто добила)))

Останнє редагування: 11 Листопад 2016
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 3
  20. Akina

Наскільки я знаю, то Юля такого не любить і не дуже носить, нажаль, хоч то дійсно була б "палочка-виручалочка" для будь-якої події.
    Не широке, а елегантно напівприталене, не в "обліпку" :)