Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

а в чому ви ходите у холодну пору року?
    якщо пуховик-пальто-дублянка чи що там ще, і враховуючи вік вашої дитини - її можна спокійно зносити на прогулянки під верхнім одягом
    напевне в міру пишної або без бедер
    мені такі спіднички виглядають дуже зручними, але себе заспокоюю тим що вони хіба когось з класиків прикрашають

.

• Смішно Смішно x 2
  2. Rona

Rona Мама-йожик

То дуже залежить від роду діяльності. Минулої зими була якраз після пологів. То гардеробом не переймалась, бо знала, що вага зайва піде, тому ходила в леггінсах і кофтинах, туніках. Зверху пуховик зі слінговставкою. Позаминулої зими працювала в офісі, то ходила в шерстяних спідницях (зверху сорочка і жакет, дресс-код бо), мала їх три. Зараз вони ще замалі на мене. Лиш оця Макс Мара "налізла" і то піде "спати". Та й ті що є, не конче тішать. Треба нові. Я ще не вирішила в чім ходитиму цю зиму. Побачу, що буде зручніше з шустриком своїм малим. Він мабуть ходити до того часу почне.

3. Raven

Raven Мама малятка

Якщо фігура трикутник, пасуватиме світлий верх, з доволі пишною баскою, і пояс в тон вишивки чи спідниці. І бедра зробить, і талію підкреслить.

4. Rona

Rona Мама-йожик

А чому саме світлий верх?

5. Raven

Raven Мама малятка

Світлий колір додасть більше об'єму в бедрах, талія спокійно робиться пояском. А вдалий виріз забере ширину плечей.

• Креативно Креативно x 1
  6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А як же те що світлі речі здаються більшими ща темні? :girl_wink:Славнозвісне "чорний робить стрункішим силует" (насправді не чорний, а загалом темний :) ) Ну і взагалі оті всі порати світлий верх-темний низ, темний верх-світлий низ то так досить неоднозначно - насправді дуууже багато залежить від фасонів, деталей і їх поєднання :)
    Доречі про баски. @Rona , якби не така складна спідниця то можна було б ще з поясом-баскою бавитися

, але в твоїй тканина фактурна, та ще й вишивка, то є великі шанси що буде вже "задужо"...

• Подобається Подобається x 1
  7. Rona

Rona Мама-йожик

Але ж класні ті пояси! Захотілось всі зразу :)
    Я маю один пояс, який виглядає як баска, але він з великими срібними едельвейсами. Йому треба щось просте в пару.
    Я ще його жодного разу не носила, нема достойної пари поки. А бережу, бо ті шикарні едельвейси на темнозеленій замші - то щось неймовірне:girl_tender:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Orman

Orman Модератор-бомба

о, в Мальвіни чи в Лавінії була дуже гарна стаття з прикладам де руйнувався стереотип про те що темне робить стрункішим, а світле повнить.
    Набагато важливішою виявилась цупкість і структура тканини, а також крій.
    --- дописи об"єднано, 20 Серпень 2016 ---
    покажи

• мімімі мімімі x 1
  9. Rona

Rona Мама-йожик

Це то мож почитати чи як знайти?
    Фото пояса вишлю

10. Orman

Orman Модератор-бомба

11. Akina

Останнє редагування: 20 Серпень 2016
  12. Rona

Rona Мама-йожик

@Akina я недавно таке спостерігала цікаве (раніше не траплялось чи не помічала): купила гетри однотонні, ніби сірі (теплі чи холодні -вагалась). Так от з чорним вони виглядають темнозелені теплі, а поряд фуксією - холодні сірі. То таке може бути чи в мене глюки?)))

13. Akina

Запросто. Хроматичний контраст. Ілюзії кольору то взагалі цікава штука :) Наприклад

• Подобається Подобається x 3
  14. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

маємо в суботу дефіляду, купила темно синє плаття, покрою по фігурі до коліна, проблема зі взуттям, бо маю білі босоніжки на каблучку 5-6 см які є зручні для мене, або чорні на танкетці 6-7 см, але після поломаної ноги довго в них не витримаю, походила по центрі і південному, хотіла якісь чорні замшеві але всі дуже на високому каблуці,
    от тепер дилема чи білі будуть пасувати
    чи таки ще завтра десь їхати шукати

15. Rona

Rona Мама-йожик

Біле темносиньому пасує, а чи такий варіант пасуватиме Вам - питання відкрите :)

16. mokhnatska lesia

а ще чи брати якісь колготки тонесенькі? якщо так то якого кольору, бо ноги загорілі і світлі бежеві мені взагалі не підходять, чи таки краще не брати, ще й враховуючи дуже теплу погоду

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Босоніжки і колготи?

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. mokhnatska lesia

ніколи так не робила, а тут зайшла в ступор,
    в нас на базарі реально нема що купити, південний обійшла вздовж і поперек, все таке цвітасте.....або вроді літнє, а тканина як брезент в кубі,
    плаття купила а взуття не знайшла, от виходжу з того що є

19. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ну якщо дефіляда і якщо маєте вибір, то мають бути темні по правилах, біле взуття - це взуття на день.

20. silvia

silvia Well-Known Member

лежить ота сукня і треба її вигуляти, вона мені якась надто "гола", які аксесуари можна сюди підібрати? волосся темне.
    [​IMG][​IMG]