а в чому ви ходите у холодну пору року? якщо пуховик-пальто-дублянка чи що там ще, і враховуючи вік вашої дитини - її можна спокійно зносити на прогулянки під верхнім одягом напевне в міру пишної або без бедер мені такі спіднички виглядають дуже зручними, але себе заспокоюю тим що вони хіба когось з класиків прикрашають на мій 38 р хіба ще серп і молот в руки, тоді картина склалась )))) .
То дуже залежить від роду діяльності. Минулої зими була якраз після пологів. То гардеробом не переймалась, бо знала, що вага зайва піде, тому ходила в леггінсах і кофтинах, туніках. Зверху пуховик зі слінговставкою. Позаминулої зими працювала в офісі, то ходила в шерстяних спідницях (зверху сорочка і жакет, дресс-код бо), мала їх три. Зараз вони ще замалі на мене. Лиш оця Макс Мара "налізла" і то піде "спати". Та й ті що є, не конче тішать. Треба нові. Я ще не вирішила в чім ходитиму цю зиму. Побачу, що буде зручніше з шустриком своїм малим. Він мабуть ходити до того часу почне.
Якщо фігура трикутник, пасуватиме світлий верх, з доволі пишною баскою, і пояс в тон вишивки чи спідниці. І бедра зробить, і талію підкреслить.
Світлий колір додасть більше об'єму в бедрах, талія спокійно робиться пояском. А вдалий виріз забере ширину плечей.
А як же те що світлі речі здаються більшими ща темні? Славнозвісне "чорний робить стрункішим силует" (насправді не чорний, а загалом темний ) Ну і взагалі оті всі порати світлий верх-темний низ, темний верх-світлий низ то так досить неоднозначно - насправді дуууже багато залежить від фасонів, деталей і їх поєднання Доречі про баски. @Rona , якби не така складна спідниця то можна було б ще з поясом-баскою бавитися , але в твоїй тканина фактурна, та ще й вишивка, то є великі шанси що буде вже "задужо"...
Але ж класні ті пояси! Захотілось всі зразу Я маю один пояс, який виглядає як баска, але він з великими срібними едельвейсами. Йому треба щось просте в пару. Я ще його жодного разу не носила, нема достойної пари поки. А бережу, бо ті шикарні едельвейси на темнозеленій замші - то щось неймовірне
о, в Мальвіни чи в Лавінії була дуже гарна стаття з прикладам де руйнувався стереотип про те що темне робить стрункішим, а світле повнить. Набагато важливішою виявилась цупкість і структура тканини, а також крій. --- дописи об"єднано, 20 Серпень 2016 --- покажи
не хотіла робити їм рекламу, вони ідеологічно не вивірені (та я політизована злюка) це не конкретно а стаття яка мені згадалась, але на цю тему Цена ошибки: о юбках и бедрах Белое не носить?!
@Akina я недавно таке спостерігала цікаве (раніше не траплялось чи не помічала): купила гетри однотонні, ніби сірі (теплі чи холодні -вагалась). Так от з чорним вони виглядають темнозелені теплі, а поряд фуксією - холодні сірі. То таке може бути чи в мене глюки?)))
Запросто. Хроматичний контраст. Ілюзії кольору то взагалі цікава штука Наприклад 16 цветовых иллюзий, которые легко обманут наш мозг Иллюзии цвета и контраста 11. Иллюзии цветового зрения [1964 Артамонов И.Д. - Иллюзии зрения]
маємо в суботу дефіляду, купила темно синє плаття, покрою по фігурі до коліна, проблема зі взуттям, бо маю білі босоніжки на каблучку 5-6 см які є зручні для мене, або чорні на танкетці 6-7 см, але після поломаної ноги довго в них не витримаю, походила по центрі і південному, хотіла якісь чорні замшеві але всі дуже на високому каблуці, от тепер дилема чи білі будуть пасувати чи таки ще завтра десь їхати шукати
а ще чи брати якісь колготки тонесенькі? якщо так то якого кольору, бо ноги загорілі і світлі бежеві мені взагалі не підходять, чи таки краще не брати, ще й враховуючи дуже теплу погоду
ніколи так не робила, а тут зайшла в ступор, в нас на базарі реально нема що купити, південний обійшла вздовж і поперек, все таке цвітасте.....або вроді літнє, а тканина як брезент в кубі, плаття купила а взуття не знайшла, от виходжу з того що є
Ну якщо дефіляда і якщо маєте вибір, то мають бути темні по правилах, біле взуття - це взуття на день.
лежить ота сукня і треба її вигуляти, вона мені якась надто "гола", які аксесуари можна сюди підібрати? волосся темне.