Одягніть мене! )

Discussion in 'Дефіле' started by Un.Known, Apr 2, 2010.

1. Rona

Rona Мама-йожик

@EineGuteFrau а ще як при перешиванні зробити пояс і посадити чітко на талію, мало би бути добре.
    --- дописи об"єднано, Aug 17, 2016 ---
    Тканина груба, і в мене верх масивний, маю сумніви, що така спідниця з завищеною талією буде мені добре.
    І та спідниця, котру згадували, має такий крій, різне розташування клітинки, що формує бедра.

2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Спробуй підніми на талію, щоб спідниця її підкреслила. Складки додадуть об'єму в бедрах. Мало б бути файно.

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Ну я не мала на увазі цільнокроєний пояс. А широкий..ну то так... в мене питання інше.. Ви не мерзнете? Якщо буде коротка..
    --- дописи об"єднано, Aug 17, 2016 ---
    Підкажіть мені плз.яка туніка пасуватиме для фігури 95-85-105?

4. Orman

Orman Модератор-бомба

о да!
    або так (хоча краще не треба), або просто любити її платонічно
    да-да

5. Rona

Rona Мама-йожик

Ну я поняла...
    Якби хтось хтів спідницю, пишіть, віддам в добрі руки :girl_crazy:

• мімімі мімімі x 1
  6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

7. Rona

Rona Мама-йожик

В спідниці 100% шерсть? Я пітничку дістану. :girl_crazy:В мене є домашні речі спецом для мужа: мікрошорти)))

• Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Спідниця дуже гарна, шкода позбуватися таких речей...

З чим носити? Точно не з цією кофтиною навипуск... Вам потрібно підкреслити талію, тому верх має закінчуватися не нижче верхнього краю спідниці! Саме тому оберіть укорочений топ (кроп-топ) або блузу з гарної тканини, що за фактурою контрастуватиме з шерстю. Оскільки спідницю носитимете восени-взимку додайте сюди вкорочений жакет (куртку, шубку і т. д). Може бути також жакет, що закінчується нижче талії, але переходить у баску.

Колготи - темні, контрастні до спідниці і взуття.
    Взуття - замшеві ботильйони (оливка, бордо, шоколад) з гострим (акуратним (!) носиком.
    Сумочка - класична дамська сумочка з цікавою "гамінською" деталлю.

п.с. Животик втягувати або позбутися ;).

новый коллаж.jpg

новый коллаж 2.jpg

Last edited: Aug 18, 2016
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  10. Cornelia

11. Rona

Rona Мама-йожик

Ви такі уважні ;) всіх так мотивуєте? )))
    Якщо серйозно, після пологів животика досить важко позбутись (мені було важко і без вагітності). Простіше маскувати, ніж "їсти себе" через нього. А я таке вмію. Він піде, коли буде йому час. Я так вирішила.
    Кроп-топи терпіти не можу, вони роблять такий квадрат вгорі, на моїй широкій спині. Згодна що тут треба підкреслювати талію. Як і завжди мені... :girl_in_dreams: Маю спідницю-виклик. Як мені не набридне з нею "бавитись", то покажу, що вийшло. Дякую, що відгукнулись.

Last edited: Aug 18, 2016
  12. Rona

Rona Мама-йожик

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

порадьте "низ" до такого світшоту
    світшот.jpg
    --- дописи об"єднано, Aug 18, 2016 ---
    і взуття, і "верх" теж можна :connie_pull-pigtail

14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

не маю терпіння до відео, але тут так наглядно про талії показано

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  15. Cornelia

16. Cornelia

@Khrystik, важко сказати, бо не відомі Ваші вихідні дані.
    Спробуйте носити зі штанами "вашого" фасону, колір - що повторює один із мотивів на світшоті (темносиній, марсала, темнозелений).

На дівчині на фото (чи це Ви ?) бачу такий собі sport elegance образ - світлі скінні-джинси з потертостями і босоніжки, або штани і сліп-они чи кросівки.

• Корисно Корисно x 1
  17. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

@Cornelia @Rona

Щодо спідниці, то, якщо чесно, на мою скромну думку, годе - то не Ваш (і мій) фасон.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. Rona

Rona Мама-йожик

О, я дуже цим тішуся))) то як в єврейському анекдоті, ніби-то вкрадена ложечка знайшлася, а осад залишився. :) жодна спідниця того не варта. Що би їй там не потрібно було. А то виходить, що не одяг для людини, а людина для одягу має підійти. Я не так обираю речі :)
    --- дописи об"єднано, Aug 19, 2016 ---
    Годе - не мій. Раніше спідниця "сиділа" краще, бо я була худша. А може то мені було трохи всерівно як вона там сидить. Зрештою. Віддам в притулок, хтось погріється :)

Last edited: Aug 19, 2016
  19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я все одно дотримуюся думки що до тої спіднички швидше треба пишної такої попи - тоді ніякий живіт би не зашкодив :girl_haha:
    100% і іноді в гардеробі є настільки проблемні речі що "допасування" їх забирає ну дуууже багато сил і ресурсів. Іноді простіше просто з ними попрощатися якщо то, звісно, не родинна реліквія :)
    Тут широкий простір до фантазії :) Світшот сам по собі досить нейтральний. Можна грати з "романтичністю" - квіточки - асоціація спідниці, легкі, летючі або навпаки на контрасті - джинс, шкіра. Можна іти від того що то все-таки світшот - тоді кежуал, можна навіть досить спортивні речі. Можна, дякуючи м'якому нейтральному малюнку, і до класичних речей допасувати - шорти, спідниці, жакети з костюмної однотонної тканини... Придумай "історію" і вже від того танцюй з взуттям в т.ч. Кольори гарні такі, холоднолітні якраз :) тому обирай штани-спідниці практично будь-якого "свого" кольору з палітри - буде добре пасувати.

Last edited: Aug 19, 2016
    • Подобається Подобається x 7
  20. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Rona
    а мені нра та спідниця. І ваша фігура в ній нра. Живота не бачу в упор, але бачу сексі попу в ній. Ну реально гарно вам лягла на нижні 90, бо в мене теж була такого фасону спідниця, то чомусь робила мені попу плоскою і квадратною, при тому, що я далеко не модельних параметрів.
    @Khrystik
    я б зіграла на контрасті з таким верхом. Зробила б низ більш "грубшим"...Щось замшеве мені проситься, або джинс плотний такий. Або якщо зверху хочете щось кинути - то теж те саме, джинс або замша, тоді низ спокійний.