@EineGuteFrau а ще як при перешиванні зробити пояс і посадити чітко на талію, мало би бути добре. --- дописи об"єднано, Aug 17, 2016 --- Тканина груба, і в мене верх масивний, маю сумніви, що така спідниця з завищеною талією буде мені добре. І та спідниця, котру згадували, має такий крій, різне розташування клітинки, що формує бедра.
Спробуй підніми на талію, щоб спідниця її підкреслила. Складки додадуть об'єму в бедрах. Мало б бути файно. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
Ну я не мала на увазі цільнокроєний пояс. А широкий..ну то так... в мене питання інше.. Ви не мерзнете? Якщо буде коротка.. --- дописи об"єднано, Aug 17, 2016 --- Підкажіть мені плз.яка туніка пасуватиме для фігури 95-85-105?
Ну шо так зразу "віддам"? Можна зробити коротшою і вдома носити, наприклад - себе радувати і мужа тішити мініспідницею
Спідниця дуже гарна, шкода позбуватися таких речей... З чим носити? Точно не з цією кофтиною навипуск... Вам потрібно підкреслити талію, тому верх має закінчуватися не нижче верхнього краю спідниці! Саме тому оберіть укорочений топ (кроп-топ) або блузу з гарної тканини, що за фактурою контрастуватиме з шерстю. Оскільки спідницю носитимете восени-взимку додайте сюди вкорочений жакет (куртку, шубку і т. д). Може бути також жакет, що закінчується нижче талії, але переходить у баску. Колготи - темні, контрастні до спідниці і взуття. Взуття - замшеві ботильйони (оливка, бордо, шоколад) з гострим (акуратним (!) носиком. Сумочка - класична дамська сумочка з цікавою "гамінською" деталлю. п.с. Животик втягувати або позбутися .
Через оцю ремарку хотіла натиснути "не подобається". Але - поради стосовно одягу подобаються. Баланс досягнуто.
Ви такі уважні всіх так мотивуєте? ))) Якщо серйозно, після пологів животика досить важко позбутись (мені було важко і без вагітності). Простіше маскувати, ніж "їсти себе" через нього. А я таке вмію. Він піде, коли буде йому час. Я так вирішила. Кроп-топи терпіти не можу, вони роблять такий квадрат вгорі, на моїй широкій спині. Згодна що тут треба підкреслювати талію. Як і завжди мені... Маю спідницю-виклик. Як мені не набридне з нею "бавитись", то покажу, що вийшло. Дякую, що відгукнулись.
порадьте "низ" до такого світшоту --- дописи об"єднано, Aug 18, 2016 --- і взуття, і "верх" теж можна
@Rona, у своїй роботі дуже уважна до найменших деталей А до Вашої спіднички справді потрібний плоский живіт - нікуди від цього не дінешся. Не мала на меті Вас цим образити чи зачіпити.
@Khrystik, важко сказати, бо не відомі Ваші вихідні дані. Спробуйте носити зі штанами "вашого" фасону, колір - що повторює один із мотивів на світшоті (темносиній, марсала, темнозелений). На дівчині на фото (чи це Ви ?) бачу такий собі sport elegance образ - світлі скінні-джинси з потертостями і босоніжки, або штани і сліп-они чи кросівки.
@Cornelia @Rona Першим поривом після прочитання було написати запитання: "Де Ви той животик побачили?" Чесно, без знижки на вагітність, годування і інше - Роно, я не бачу у Вас ніякого животика. Ви - взагалі мій ідеал в плані самоорганізації та сили волі. В мене той самий тип фігури, але мені до Вас далеко (без вагітності поки що та інших супутніх обставин). Щодо спідниці, то, якщо чесно, на мою скромну думку, годе - то не Ваш (і мій) фасон.
О, я дуже цим тішуся))) то як в єврейському анекдоті, ніби-то вкрадена ложечка знайшлася, а осад залишився. жодна спідниця того не варта. Що би їй там не потрібно було. А то виходить, що не одяг для людини, а людина для одягу має підійти. Я не так обираю речі --- дописи об"єднано, Aug 19, 2016 --- Годе - не мій. Раніше спідниця "сиділа" краще, бо я була худша. А може то мені було трохи всерівно як вона там сидить. Зрештою. Віддам в притулок, хтось погріється Ага, і ми були на "ти" здається не хочу буди нічиїм ідеалом, бо то не так. Дякую за підтримку на одному з фото я так стала, що ніби-то видно живіт. Він в мене звичайно є, така анатомія людини))) десь см 5 від сили. І не заважає зовсім я розумію чим спровокований допис і приймаю Один психотерапевт казала, що у спілкуванні зі стилістами деякими треба мати високу і стійку самооцінку, мабуть то є правда.
Я все одно дотримуюся думки що до тої спіднички швидше треба пишної такої попи - тоді ніякий живіт би не зашкодив @Rona маєш шикарний вибір - худати живіт, відрощувати попу чи купити нову спідницю 100% і іноді в гардеробі є настільки проблемні речі що "допасування" їх забирає ну дуууже багато сил і ресурсів. Іноді простіше просто з ними попрощатися якщо то, звісно, не родинна реліквія Тут широкий простір до фантазії Світшот сам по собі досить нейтральний. Можна грати з "романтичністю" - квіточки - асоціація спідниці, легкі, летючі або навпаки на контрасті - джинс, шкіра. Можна іти від того що то все-таки світшот - тоді кежуал, можна навіть досить спортивні речі. Можна, дякуючи м'якому нейтральному малюнку, і до класичних речей допасувати - шорти, спідниці, жакети з костюмної однотонної тканини... Придумай "історію" і вже від того танцюй з взуттям в т.ч. Кольори гарні такі, холоднолітні якраз тому обирай штани-спідниці практично будь-якого "свого" кольору з палітри - буде добре пасувати.
@Rona а мені нра та спідниця. І ваша фігура в ній нра. Живота не бачу в упор, але бачу сексі попу в ній. Ну реально гарно вам лягла на нижні 90, бо в мене теж була такого фасону спідниця, то чомусь робила мені попу плоскою і квадратною, при тому, що я далеко не модельних параметрів. @Khrystik я б зіграла на контрасті з таким верхом. Зробила б низ більш "грубшим"...Щось замшеве мені проситься, або джинс плотний такий. Або якщо зверху хочете щось кинути - то теж те саме, джинс або замша, тоді низ спокійний.