Я би пішла на моментальну засмагу (ту, що з тростинного цукру) і була б з голими ніжками Ну або шукати підходящі "невидимі" панчохи
дякую за ідею, приміряю сьогодні --- дописи об"єднано, 16 Квітень 2016 --- нєеее, я не відважусь В мене кожного року то цілий ритуал - спершу в травні ходжу в короткій спідниці чи шортах по вулицях, де мене точно ніхто не знає, а коли мозги звикають, то виповзаю з корчів в широкі маси)) Колготи мус мати --- дописи об"єднано, 16 Квітень 2016 --- як би такий колір міг називатись?
Будеш на живо вибирати? Тоді орієнтуйся не на назву, а на вигляд, має бути максимально схожий до шкіри
ок, дякую, буду шукати --- дописи об"єднано, 16 Квітень 2016 --- слухайте, а якби тим руки оприскати, щоб такі синюшні не були, то добре би виглядало? воно дає рівномірний ефект? бо пам"ятаю, як я в студентські роки намазала мордяку кремом-автозагаром, такою полосато-різнобарвною я ще ніколи не була
@arushka може у вас є автозасмага моментальна? Можна зробити пробний раз. Я робила собі на ноги, таких шикарних ніг я ше в життю не мала. Прям Дєвушка Блонда так вб'єш 2 зайці одразу: і руки, і ноги. А може даремно комплексуєш з руцями? Може тобі личить?
той спрей на ногах дає "ефект колготок" тонесеньких шовкових. Хто не знає, ніколи не здогадається, що там нема колготок. Руки в колготках дивно виглядати будуть так, здалеку нанести на шкіру і добре розмастити. За 3-4 хв висихає і колготки на місці. Одяг не мажуть, змиваються теплою водою з милом. --- дописи об"єднано, 16 Квітень 2016 --- таке робиться коли структура шкіри різна - комбінована, з сухими або жирними участками
Де то таке продається і скільки коштує?, я вже то хочу стільки цікавих штукенцій дізналася з посиденьок
@arushka ти можеш купити різні панчохи типу тілесного кольору, лиш дивись аби не блистіли. Купи чуть темніші, чуть світліші, буде добре, як обираючи будеш припасовувати до мештів. А вдома вбирай, міряй увесь комплект і дивись вже які краще.
То ж треба , напорскав і маєш колготи на ногах . Ну я село , навіть не знала про таке . А то можна на порскати і підколінки , і шкарпети ? @Rona , @arushka
@Зорянівонька я так розумію, в спреї "рідких колгот" є частинки тканини. А є автозасмаги, то різні речі
Мені не подобається друга справа із світлим взуттям та темними колготами. А решта - гуд. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
висить в шафі така блузка. порадьте, що можна зверху на неї одягнути, бо тканина тоненька - холодно) якийсь жакет? кардиган? якого фасону і кольор у буде ок?
Я думаю, що до цієї блузки пасував би жакетик типу "шанель", круглий виріз без коміра. А колір.. то ще залежить від нижньої частини комплекту. Від спідниці чи брюк, коротше.