Назва кольору волосся чи очей нічого Вам не скаже Тут почитайте в першому дописі про те як визначати Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь) Найінформативніше - драпінг (прикладання кольорових тканин) при денному освітленні. На фото схоже на холодний кольоротип, дійсно, можливо якесь їз літ. --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2016 --- Не будуть. Фігура типу Х (так, зараз трохи далека від чіткого Х, та ми ж оптимістично дивимося? ) тобто талію все одно треба підкреслювати (наразі м"яко) А в такій сукні буде здаватися більшою, як і в безформених футболках. Сукні силуету трапеції для фігур H і А найкраще.
У Вас з такими параметрами практично ідеальний Х-силует (різниця між ОБ, ОГ і ОТ - 30 см), тому теж не підійдуть. Х-силуету якраз талію треба підкреслювати майже завжди (то взагалі, і з власного зокрема досвіду - "розповнівшого" Х-силуету кажу, бо у мене як і у @Almariel зараз обхват талії не такий як був в хороші часи, бо я особисто лєнтяй , але загальний силует все ж лишився), на відміну від Н, яким якраз треба уникати поясів і акцентів на талії. Якби було, наприклад 98-88-99, був би Н.
Такі сукні і на Х фігурі пояском можна і не підкреслювати, ріст 174 витягує візуально, а ще невеличку танкетку (взуття) і буде класно. Якщо б ріст був до 1,65, то тоді дійсно категоричне ні. Я б не привертала зайвої уваги до проблемних місць паском. У мене в точності такі параметри 90-75-100, ріст174 , ну талія трохи менша, і такі сукні дуже виграшні особисто для мене
У мене 2 варіанти - у Вас вузькі плечі, або дуже стрункі ноги Як на мене, це швидше зіграє роль, а не ріст.
як розпробуєте смак, то потім до штанів не захочете повертатися))) Мені сподобалась ваша лляна сукня, візуально видовжує. постою послухаю профі
@Almariel, ще я поговорю Спідничка біля мені подобається. До неї бблузку-сорочку білу, щоб чіткі лінії силуету дала. І білі босоніжки. Але вам би трошки коротшу спідницю (тим більше без каблука)- до коліна, а не нижче. До сірої і лляної сукні балетки-туфлі. Може, в чоловічому стилі... Довгі сарафани без каблуків мені подобаються. А наверх - джинсову куртку (окреслить груди і талію) А джинсове плаття класне А до легінсів - туніку, щоб лиш попу накривала, і балетки.
О, персикові мені дуже гарно уявились))) дійсно мало би бути гарно. Але немаю такого кольору в гардеробі зовсім. І навіть не знаю чи мені підійде, бо маю тип зовнішності - "холодна зима". Тотал блек і грей - це дуже "моє" Дякую за ідею. Ніколи так не носила. Спробую...
Дівчата, треба мене взути)) що до такого костюмчика (там вкорочений топ і спідничка пишна. ) взути? колір, тип? тільки такі як на фото не взую. не подобаються мені))
А вкорочений топ то пупчик видно? Якщо ні, то я б взула чорні лакові "лодочки" на шпильці. Або бежеві якісь, щоб вийшло отаке Але чорні, як на мене, краще. Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
@Марта2 досить непогано)) можу дати приміряти) і я боялась що буду як булочка. 7.04 матиму дефіляду, планую бути в ньому, то покажу детальніше
я нє мєсна, але дякую ще сподобався такий кардіган BEREZKASHOP| Интернет-магазин недорогой одежды в Украине
Або ж бордо чи яскраво-червоні в тон помади) Ви руденька, то не знаю, яка вам краще) але кольору ваших нігтів мені дуже пасують до цього костюмчика) Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk