Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. fiesta

fiesta Well-Known Member

До чорноі сорочки , може, червону хустину йому на шию в тон до вашоі квітки?- будете такою фатальною парочкою ;)
    Але не фатін. Купіть в тканинах атлас чи крепсатин.
    А собі квітку , а не пір'я. І колготи чорні. Може, дрібну сіточку?
    І мушку собі біля губи.
    --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 ---
    Світло сірий
    Кремовий
    Лайм ?
    Фіолетовий (рудим класно), але відтінок вживу треба підбирати

Останнє редагування: 14 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я теж за сiро-бузковi (але не бляклий фiолет, а щось ближче до рожевого i нiжне, а сiрий класичний, темнiший i основний)варiанти.

Останнє редагування: 14 Січень 2016
  3. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Здається,я зрозуміла,що @Kandya шукає)
    Помоніторила в гуглі,які то плаття в стилі Мулен Руж))
    Згадала,що маю подібне)Ризикнула його одягнути на перший спільний Новий Рік зі своїм тепер вже чоловіком.Вперше і востаннє,як сказав тоді мені))Ще мусіла прикриватись якоюсь кофтинкою-сіточкою,яка тільки псувала образ))
    Червоний джинс,шнурки із шкірою на шиї,відкрита спина із довшим хвостом-шлейфом і чорні колготи-сітка)))Ну але ж це Новий Рік,маскарад і т.д.Навіть фоту нарила,плаття дістала і зі спини сфоткалась(тільки непрасоване)
    Во!)Ех,скільки років пройшло...))Ше такі кучері мала колись,чоловік потім признався, думав,що я їх кручу на кожну здибанку)
    2016-01-14 17.57.07.jpg

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То я теж так вирішила.
    Одну точно пошию.
    Чисто для того, щоб у ній десь піти.
    Прикольні ті чоловіки)).

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Якщо для школярки то може білий чи навпаки щось яскраве під куртку (ягідне, малинове):scratch_one-s_head:

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А зелений чи світло-бежевий?

7. basia

basia Well-Known Member

Ці точно ні- в них вона (і я-все таки родичі) виглядає як до вмирання. Знайшла нитку ,де змішано в рівних частинах фіолетовий, темно-рудий (така іржа),вишневий і шоколад. Думаю, буде нічогенько. Готовий з курткою виставлю в в"язаних виробах. Всім дякую

8. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

з чим ви носите отакі гетри, вони ангорові,теплі. тільки з в"язаними,теплими речами? а взуття? з чоботами високими певне,ні?

9. mashka

mashka Well-Known Member

Знайшла таке фото 108x117x166666_1.jpg.pagespeed.ic.13arHuuSVL.jpg , тут з коротенькими чобітками, сукня вільна котонова, замшева сумка з бахромою, можна ще вільний кардиган теплий або шкірянку.

10. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

А які колготки взимку можна вдягнути до чорного трикотажного плаття? Плаття-футляр, верх оздоблений гіпюром, виглядати потрібно святково. Проблема в тому, що постійно мерзну:girl_blush2:Колготи хб чи на 150 den напевно відпадають одразу, а в тонших за 100 den замерзну однозначно:girl_crazy:. Якщо взяти тілесні на 100 den, то чи не виглядатимуть надто щільними та бабськими? А щодо чорних на 100 den теж сумніваюся: чи не забагато буде чорного. Та і боюся що не буде гармонійно, адже верх за рахунок гіпюру буде більш легкий, а от низ... Ех, що то значить ніколи не вдягати плаття взимку.:girl_in_dreams:

11. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ні і ще раз ні! Тілесні і тонкі не завжди доречно виглядатимуть, а в сторону товстих тілесних взагалі не варто навіть дивитися :) Чорні цупкі матові - буде контраст з гіпюровим верхом, якщо взути лакові туфельки (не обов"язково саме чорні - можна і кольорові) буде ще цікавіше.
    Можна також сірі, а краще темносірі колготи :)

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. rose

rose Member

Дівчата, допоможіть)) Що підійде до такої сукенки на плечі і шию, крім, прикраси, щоб не мерзнути? Шалик? Який? Органза? Чи що ? Не можу "сообразіть" спідниця.jpg

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@rose я б краще щось типу з шифону. нмсд

Надіслано від мого K01A, використовуючи Tapatalk

14. rose

rose Member

А кольору якого? Я ще не придбала, думаю сіру сукню взяти

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені синя сподобалась

16. Rona

Rona Мама-йожик

@medova я носила з шортами і ботфордами/короткими черевичками/чоботами з широкою холявою до коліна, різними сукнями, спідницями. Такі заколінки то моя любов, і не лиш моя, муж балдіє, як я таке ношу. В будь-яку пору року, тоненькі теж є.

• Подобається Подобається x 2
  17. NataliaFed

Якщо Ви про шаль, то я щось кручу верчу але бачу лиш чорний. Просто сукня сама по собі є така самодостатня і таке декольте на мою думку взагалі не потребує прикривання але вже на крайняк, то я б шаль чорну взяла.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. NataliaFed

@rose ще мені на думку прийшло- хутро!?)
    Може щось таке( маю на увазі фасон) там треба взяти до уваги, наявність рукава

Останнє редагування: 28 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  19. Dominika

Dominika Well-Known Member

Як правило, речі, що в інтернеті подаються зі спущеними плечима(як тут), в реалі можна "натягнути" до звичайного вирізу, ну може трошки ширшого ніж звичний. Може у цій сукні теж так? Бо бачу, що навіть видно, що вона вздовж рукава і талії призбирана, так ніби навмисне спущена. А як розрівняти, то буде звийний виріз. Хоча я можу помилятись)))
    Щодо шалі...Мені якось не дуже візуалізується шаль в цьому образі. Як ви її хочете накинути? Якщо просто "звісити" вздовж шиї, то точно не дуже гарно буде. А якщо огорнути плечі, то хіба закріпити якоюсь брошкою, бо будете цілий вечір зайняті притримуванням шалі рукою. Хоча мене свого часу і брошка не врятувала в такій ситуації. Палантін постійно зіскакував з плечей, в результаті я його зняла зовсім. ну і як на мене, то шаль тут зовсім не потрібна. Хіба може якесь дуже коротесеньке болеро з тканини типу атлас. Ось таке
    Плюс яскрава прикраса. Щоб розбавити занадто чорний верх.

20. NataliaFed

@Dominika але рукав по рукаві буде не дуже. На мою думку.