До чорноі сорочки , може, червону хустину йому на шию в тон до вашоі квітки?- будете такою фатальною парочкою Але не фатін. Купіть в тканинах атлас чи крепсатин. А собі квітку , а не пір'я. І колготи чорні. Може, дрібну сіточку? І мушку собі біля губи. --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 --- Світло сірий Кремовий Лайм ? Фіолетовий (рудим класно), але відтінок вживу треба підбирати
Я теж за сiро-бузковi (але не бляклий фiолет, а щось ближче до рожевого i нiжне, а сiрий класичний, темнiший i основний)варiанти.
Здається,я зрозуміла,що @Kandya шукає) Помоніторила в гуглі,які то плаття в стилі Мулен Руж)) Згадала,що маю подібне)Ризикнула його одягнути на перший спільний Новий Рік зі своїм тепер вже чоловіком.Вперше і востаннє,як сказав тоді мені))Ще мусіла прикриватись якоюсь кофтинкою-сіточкою,яка тільки псувала образ)) Червоний джинс,шнурки із шкірою на шиї,відкрита спина із довшим хвостом-шлейфом і чорні колготи-сітка)))Ну але ж це Новий Рік,маскарад і т.д.Навіть фоту нарила,плаття дістала і зі спини сфоткалась(тільки непрасоване) Во!)Ех,скільки років пройшло...))Ше такі кучері мала колись,чоловік потім признався, думав,що я їх кручу на кожну здибанку)
То я теж так вирішила. Одну точно пошию. Чисто для того, щоб у ній десь піти. Прикольні ті чоловіки)).
Ці точно ні- в них вона (і я-все таки родичі) виглядає як до вмирання. Знайшла нитку ,де змішано в рівних частинах фіолетовий, темно-рудий (така іржа),вишневий і шоколад. Думаю, буде нічогенько. Готовий з курткою виставлю в в"язаних виробах. Всім дякую
з чим ви носите отакі гетри, вони ангорові,теплі. тільки з в"язаними,теплими речами? а взуття? з чоботами високими певне,ні?
Знайшла таке фото , тут з коротенькими чобітками, сукня вільна котонова, замшева сумка з бахромою, можна ще вільний кардиган теплий або шкірянку.
А які колготки взимку можна вдягнути до чорного трикотажного плаття? Плаття-футляр, верх оздоблений гіпюром, виглядати потрібно святково. Проблема в тому, що постійно мерзнуКолготи хб чи на 150 den напевно відпадають одразу, а в тонших за 100 den замерзну однозначно. Якщо взяти тілесні на 100 den, то чи не виглядатимуть надто щільними та бабськими? А щодо чорних на 100 den теж сумніваюся: чи не забагато буде чорного. Та і боюся що не буде гармонійно, адже верх за рахунок гіпюру буде більш легкий, а от низ... Ех, що то значить ніколи не вдягати плаття взимку.
Ні і ще раз ні! Тілесні і тонкі не завжди доречно виглядатимуть, а в сторону товстих тілесних взагалі не варто навіть дивитися Чорні цупкі матові - буде контраст з гіпюровим верхом, якщо взути лакові туфельки (не обов"язково саме чорні - можна і кольорові) буде ще цікавіше. Можна також сірі, а краще темносірі колготи
Дівчата, допоможіть)) Що підійде до такої сукенки на плечі і шию, крім, прикраси, щоб не мерзнути? Шалик? Який? Органза? Чи що ? Не можу "сообразіть"
@medova я носила з шортами і ботфордами/короткими черевичками/чоботами з широкою холявою до коліна, різними сукнями, спідницями. Такі заколінки то моя любов, і не лиш моя, муж балдіє, як я таке ношу. В будь-яку пору року, тоненькі теж є.
Якщо Ви про шаль, то я щось кручу верчу але бачу лиш чорний. Просто сукня сама по собі є така самодостатня і таке декольте на мою думку взагалі не потребує прикривання але вже на крайняк, то я б шаль чорну взяла. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
@rose ще мені на думку прийшло- хутро!?) Може щось таке( маю на увазі фасон) там треба взяти до уваги, наявність рукава
Як правило, речі, що в інтернеті подаються зі спущеними плечима(як тут), в реалі можна "натягнути" до звичайного вирізу, ну може трошки ширшого ніж звичний. Може у цій сукні теж так? Бо бачу, що навіть видно, що вона вздовж рукава і талії призбирана, так ніби навмисне спущена. А як розрівняти, то буде звийний виріз. Хоча я можу помилятись))) Щодо шалі...Мені якось не дуже візуалізується шаль в цьому образі. Як ви її хочете накинути? Якщо просто "звісити" вздовж шиї, то точно не дуже гарно буде. А якщо огорнути плечі, то хіба закріпити якоюсь брошкою, бо будете цілий вечір зайняті притримуванням шалі рукою. Хоча мене свого часу і брошка не врятувала в такій ситуації. Палантін постійно зіскакував з плечей, в результаті я його зняла зовсім. ну і як на мене, то шаль тут зовсім не потрібна. Хіба може якесь дуже коротесеньке болеро з тканини типу атлас. Ось таке Плюс яскрава прикраса. Щоб розбавити занадто чорний верх.