Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а якщо взяти власне класичний трикотажний кардіган ? Виглядає стильно . Основне- знайти якісний.

п.с. а взагалі мій чоловік піджаків вже сто років нікуди не вдягає, в т.ч. і на весілля. Не любить їх і все.Ніц страшного в тому немає

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@сніжна, та тільки таке і приходить до голови або з V-вирізом такий необ"ємний зовсім.Брукі будуть класика завужені, чорні.
    Такого плану не дуже кеж буде?
    --- дописи об"єднано, 18 Жовтень 2015 ---
    Ще таке дуже сподобалось але чи не надто пацаняче))

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

йой, то тільки в нас весіллє має бути в костюмі з відливом :).Як на мене, то я би не заморочувалася і дозволила йти чоловіку у тому, у чому йому буде зручно себе почувати. Такий кардиганчик, як на фото- симпатичний і стильний. Якщо чоловік стрункий ( немає животика) і якщо кардиганчик з якісного трикотажу.На фото сам стиль мені нра, але тканина, з якого його пошито- не дуже. Може в реалі виявитися ще похужей . Крім того, такий тип кардіганчику трішки "вимогливий". Він не на кожному буде лежати правильно. Тому, якщо є можливість поміряти- міряти. А наобум замовляти- то вже на власний ризик.Щоб тряпічно не дивився.Бо щось на фото його якість мене уже смущає.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@сніжна, та то я не купую, а для прикладу собі переглядаю і вам тут голови морочу:). Чоловік без пуза, широкі плечі, талія є)). Він переважно в светрах, кардиганах ходить, йому таке до лиця і фігури підходить.
    Дякую, що трохи мене зорієнтували, бо мене заклинило з тими весіллями_пінджаками_споднями+ ще себе треба прибрати :girl_impossible: але я хоч знаю, чого хочу))

5. malicious

malicious Member

Який верх підійде до такої спідниці UW220133830.jpg ?

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Так як спідниця фактурна і кольорова, то верх краще однотонний і не об"ємний - водолазка, трикотажна блуза або футболка, можливо навіть бавовняна сорочка бежевого, чорного, червоного, зеленого, коричневого... кольору.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

У мене 2 питання:
    1) Які закриті купальники зараз модні (і чи взагалі є поняття мода на купальники...)
    2) Які закриті купальники підійдуть на мінімальний розмір грудей

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, замовила я собі плаття Роскошное облегающее платье для женщин с доставкой в интернет магазине Gepur. Потягнуло до червоного кольору. Цікавить ваша думка щодо зачіски, аксесуарів... Планую вирівняти волосся, бо щось складніше, на мою думку, тут зайве. Ну і з аксесуарів в голову прийшли лише золоті сережки. І чи пасуватиме тут червона помада? Чи буде перебір?

9. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Файне плаття
    Думаю, ще випрямлений хвіст піде і зібране у гульку волосся (як варіант, щоб не заважало волосся). І дійсно за рахунок тих ліній проситься максимально проста зачіска із рівними чіткими лініями.
    Помада на вечір, думаю, буде файно. Але тоді очі не дуже виразні.
    Ну і туфлі я б взяла нюд.

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

10. Akina

Мода є, зараз, кажуть, модні купальники з принтами, купальники в ретро-стилі... Отут ціла тема є Дефіле на пляжі
    А стосовно роміру грудей, то я особисто брала би такий де якось відділені чашечки, тобто щось таке

Бо в отакого плану купальниках
    чи класичних спортивних невеликі груди можуть зовсім "загубитися"...

11. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Не знаю, як там мода, а я дуже хотіла б собі такого плану[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Такі трохи ретроа чорний із білою смужкою вже давно моя хотілка. А після вагітності мастхев на наступне літо

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  12. Raven

Raven Мама малятка

Обов'язково з вшитими чашечками+утягуюча резиночка знизу, бо при повороті тулуба може купальник на місці лишитися, а груди будуть жити своїм життям. І ще на дві шлейки, а не на зав'зку на шию, бо вона зближує чашечки і буде видно, шо вони висять на чесному слові, ане на грудях))). А якщо вибираєте реально для плавання то найкраще без всяких чашечок, а з підкладною тканиною, але вигляд мого -1 розміру там плачевний.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. readytogo

readytogo Well-Known Member

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

Тільки маю отримати. Є фото вживу на дівчині у їхній групі вконтакті.

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

@NataliaFed я би зупинилась на звичайній класичній моделі кардигана на гудзички. Головне, як на мене, підшукати гарну трошки дорожчу модель з хорошим складом тканини, бо простий коттон буде може й трохи буденно виглядати.

Ну і від сорочки залежить. Якого кольору і якої якості планується? Біла сорочка буде виглядати 100% парадно.

Мій чоловік недавно купував на весілля в Зарі досить цікаву сорочку з трохи такої рельєфної тканини білого кольору - було дуже класно. Ну але він мав чорний піджак. З чорним кардиганом було б теж суперово, впевнена.

Останнє редагування: 7 Листопад 2015
  16. Nusja

Nusja Well-Known Member

depositphotos_13247519-Yellow-velveteen-skirt-on-white-background.jpg З чим можна носити такого типу спідничку (верх цікавить)? Колір гірчичний (трохи насиченіший ніж на фото), велюр.

17. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

ImageUploadedByTapatalk1447033800.116437.jpg ото прибирала в шафі і знайшла ще свої кавалєрські. Скажіть, будь-ласка, таке ще носять? Бо з одного боку подобаються, а з другого не впевнена що таке пасує взувати, ну бо #яжемать :) Намічається забава за тиждень, тому думаю що взути під чорне міні плаття

• мімімі мімімі x 1
  18. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Сорочка, заправлена всередину під поясок, тонкий светрик вузенький, з кольорів, які мені дуже подобаються з гірчичним: баклажан-слива, зелено-синій (морський), ну і кремовий, чорний, як стриманіші варіанти. З аксесуарів могло б бути щось масивніше, щоб підтримати об'єм в бедрах, і контрастно до приталеного верху.

• Подобається Подобається x 2
  19. Akina

Гольфи-водолазки, сорочки широкі або приталені, трикотажні кофтинки, футболки, можна і в"язані светри. Скоріше за все заправляти верх під спідницю. І бажано такий трохи мінімалізм у деталях сорочок-кофтинок - без складного крою.
    Ось ще парочка варіантів
    А кольори крім перерахованих вище кольорів я ще дуже люблю гірчичний з сірим і сіро-синім
    Ну і таке ще для натхнення

Туфлі не "гостромодні", але абсолютно пристойні :girl_yes:Платформа вже не на піку популярності, але все ще присутня в різних варіаціях у колекціях 2015-16. Тому якщо до сукні пасують - можете взувати сміливо. :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Одягніть і мене))) Висока, худюща, з -1 розміром грудей))) Хочеться чогось вільного, просторого. Ось обрала такі варіанти.
    Наразі, схиляюсь до останнього. Але хочеться чогось нового, цікавого, а незаїджені фасони. За друге щось переживаю, бо навіть такого не міряла ,а замовляти буду через інтернет, боюсь пролетіти.