Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. zirochka.85

zirochka.85 New Member

Куртки класичні, ще є чорна шубка.. А чоботи червона замша, до колін, на невисокому каблуку (5 см)

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть якого кольору чоботи би пасували до пуховика такого світлого бежевого кольору?

3. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

А мені, будь ласка, підкажіть, чи бежева, кава з молоком, біла шапка підійде до чорного кашемірового пальта ? хочу освіжити шапковий запас і щось застрягла вибором кольору (чорну, капучино, чорно-білу вже маю, хочу щось світле)

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

як сказала би @Akina , треба шарф ну або рукавички.

такс, я зрозуміла, що хочу пальто. хто бачив мою хфігуру, киньте мені щось класне-класичне. обязуюся шукати, поки не знайду облюбовану річ максимально схожу до картинки.

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Підійде. До чорного пальта підійде майже будь-який колір :) Тут уже треба більше дивитися на відповідність стилей шапки і пальта, а головне на те який колір Вам пасує - бо шапки, шарфи і все що безпосередньо біля обличчя треба вибирати найбільш точно до свого кольоротипу.
    Не завжди :) Шапка може бути акцентом і єдиною річчю такого кольору в образі. То трошки складніше, але можливо. А щоб не помилитися - дійсно часто простіше підтримати колір шапки такм же десь ще: наприклад у взутті, сумці брошці чи рукавичках.
    А якого б Вам хотілося? Коричневі, оливкові, червоні, бежеві, сірі... Знову ж дуже абстрактне питання, якщо прив"язка тільки до пуховика - обирайти можна практично що душа забажає. Якщо є прив"язка є не тільки до куртки, а ще до сумки, шапки і т.д. - тоді вже коло трохи звужується.
    І ще враховуючи Ваш не дуже високий зріст і активний спосіб життя дуже рекомендую шукати таки не пальто а півпальто (не довше як до середини бедра), бо в довгому буде не так зручно. :)

Останнє редагування: 14 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

перше - нямка. роздрукую і буду шукати. в короткому холодно)
    отакий фасон певне мені ні, в нас фігури різні. і ріст, але загалом подобається, бо має до низу чуть кльош.
    3304d70fa562.jpg

Останнє редагування: 14 Жовтень 2015
  7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Мені здається що Вам краще щось не таке об"ємне внизу - краще давитися на пальто прямішого крою.

8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Дівчата, а до чорної спідниці і чорного взуття якого кольору колготи на зиму підходять? Чорні 100 денн будуть зливатись? :scratch_one-s_head:

9. Kayla

Kayla Well-Known Member

будь-які кольорові, або з візерунком.
    будуть

10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Гм, кольорові тоді треба підбирати і під кольори кофт :scratch_one-s_head:

11. fiesta

fiesta Well-Known Member

Мені зараз подобається колір марсала чи бордо - не мрачно і поосінньому. Але кофта чи якийсь аксесуар має пасувати...
    Ще залежить, куди ідете і яка спідниця.
    (Ну, а чорні - це як запасний варіант, напевно)

12. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Спідниця на пів ляшки, чорна, трикотажна; так ходити хочу на роботу :girl_smile:
    До сірої і тигрячої кофти бордо має личити :scratch_one-s_head:А до червоної і білої з чорним який колір підбирати? :blush:

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я колись назбирала компліментів: до чорної спідниці, чорної кофтини і чорного взуття взяла бордовий шалик і чорні колготи з бордовими дрібними трояндочками - все бордове було тон в тон.

14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

cjomcjomka, це чудовий образ для побачення :girl_dance:

15. Rona

Rona Мама-йожик

• мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Порадьте! Чоловік категорично не хоче піджака на весілля вдягати, а я щось не уявляю собі що ще і як???

17. Rona

Rona Мама-йожик

@NataliaFed є ж світери з V-подібним вирізом

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Мій чоловік також не одягає не весілля піджаків, бо не любить їх, як і костюмів загалом. Тому на два весілля, на яких ми недавно побували, він одягав просто стильні сорочки, які пасували до моїх суконь, ну і мав верхній одяг - плащик. Правда, тоді було ще тепло :). Штани, до речі, також були не класичні, а більше в стилі кежуал.

Останнє редагування: 18 Жовтень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Rona, та знаю але, чи не буде виглядати не до події. Влітку брав піджак і майже відразу знімав, головне прийти, як годиться))). А зараз ніяк, бо ще й верхній одяг буде, то в нього майже істерика :crazy:

20. Rona

Rona Мама-йожик

@NataliaFed все буде доречно, головне обрати благородний колір, і аби личив, ну і матеріал щоб гарно виглядав, не бідненько. Щоб розмір був правильно підібраний- не завеликий і не натягнутий, і буде файно :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3