А мені, будь ласка, підкажіть, чи бежева, кава з молоком, біла шапка підійде до чорного кашемірового пальта ? хочу освіжити шапковий запас і щось застрягла вибором кольору (чорну, капучино, чорно-білу вже маю, хочу щось світле)
як сказала би @Akina , треба шарф ну або рукавички. такс, я зрозуміла, що хочу пальто. хто бачив мою хфігуру, киньте мені щось класне-класичне. обязуюся шукати, поки не знайду облюбовану річ максимально схожу до картинки.
Підійде. До чорного пальта підійде майже будь-який колір Тут уже треба більше дивитися на відповідність стилей шапки і пальта, а головне на те який колір Вам пасує - бо шапки, шарфи і все що безпосередньо біля обличчя треба вибирати найбільш точно до свого кольоротипу. Не завжди Шапка може бути акцентом і єдиною річчю такого кольору в образі. То трошки складніше, але можливо. А щоб не помилитися - дійсно часто простіше підтримати колір шапки такм же десь ще: наприклад у взутті, сумці брошці чи рукавичках. А якого б Вам хотілося? Коричневі, оливкові, червоні, бежеві, сірі... Знову ж дуже абстрактне питання, якщо прив"язка тільки до пуховика - обирайти можна практично що душа забажає. Якщо є прив"язка є не тільки до куртки, а ще до сумки, шапки і т.д. - тоді вже коло трохи звужується. І ще враховуючи Ваш не дуже високий зріст і активний спосіб життя дуже рекомендую шукати таки не пальто а півпальто (не довше як до середини бедра), бо в довгому буде не так зручно.
перше - нямка. роздрукую і буду шукати. в короткому холодно) отакий фасон певне мені ні, в нас фігури різні. і ріст, але загалом подобається, бо має до низу чуть кльош.
Дівчата, а до чорної спідниці і чорного взуття якого кольору колготи на зиму підходять? Чорні 100 денн будуть зливатись?
Мені зараз подобається колір марсала чи бордо - не мрачно і поосінньому. Але кофта чи якийсь аксесуар має пасувати... Ще залежить, куди ідете і яка спідниця. (Ну, а чорні - це як запасний варіант, напевно)
Спідниця на пів ляшки, чорна, трикотажна; так ходити хочу на роботу До сірої і тигрячої кофти бордо має личити А до червоної і білої з чорним який колір підбирати?
я колись назбирала компліментів: до чорної спідниці, чорної кофтини і чорного взуття взяла бордовий шалик і чорні колготи з бордовими дрібними трояндочками - все бордове було тон в тон.
@Bree van deKamp трапились статті під руку, згадала Вас ось: Как составить СВОЙ базовый гардероб, а не путаться в списках от стилистов Образы в стиле Smart Casual Багато гарних образів
Порадьте! Чоловік категорично не хоче піджака на весілля вдягати, а я щось не уявляю собі що ще і як???
Мій чоловік також не одягає не весілля піджаків, бо не любить їх, як і костюмів загалом. Тому на два весілля, на яких ми недавно побували, він одягав просто стильні сорочки, які пасували до моїх суконь, ну і мав верхній одяг - плащик. Правда, тоді було ще тепло . Штани, до речі, також були не класичні, а більше в стилі кежуал.
@Rona, та знаю але, чи не буде виглядати не до події. Влітку брав піджак і майже відразу знімав, головне прийти, як годиться))) він не переносить того вбрання. А зараз ніяк, бо ще й верхній одяг буде, то в нього майже істерика
@NataliaFed все буде доречно, головне обрати благородний колір, і аби личив, ну і матеріал щоб гарно виглядав, не бідненько. Щоб розмір був правильно підібраний- не завеликий і не натягнутий, і буде файно