Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Одягніть мене! )

nezabudka, класичний тренч некласичного кольору :) і червоні туфлі - мені нра, дуже соковито (якщо той червоний дійсно такого теплого відтінку :) ) я б казала їх одягати з панчішками кольору тютюну (теплої засмаги, щоб відтіняти рельєфи ніжки)
    і ті коричневі мешти теж супер нащодень, якщо підібрати штанці кольору темної чукуляди, досить вузенькі, має бути файно :) і не по-бабськи :) сумку ти вже до них маєш, бачу ;)
    короче, думаю, що до красичного цікавого тренчу буде пасувати класичне цікаве взуття :)

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мені здається,що ніщо не буде так пасувати до того плащика як класичні шпильки з гострим носиком а-ля Лабутен

3. Відповідь: Одягніть мене! )

Так от проблема в тому, що плащик не є строгим. Грубі строчки, проста тканина (не плащівка, а грубий котон)... Та навіть і сама фірма-виробник (Hause) чистої строгої класики не випускає, здається.
    Мені чомусь навпаки хочеться якось підкреслити цю його "нестрогість".

4. Rona

Rona Мама-йожик

nezabudka, а як ти відносишся до взуття з круглим носочком? такий + грубий високий каблук, га? :)
    а може таке? ;)

5. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчатка-моднички, підкажіть, яке взуття буде гарно виглядати з таким ансамблем:

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

оті крапочки на спідниці не чорні, а темно-сині.
    Чорне здається мені заважким... сіре? синє?

7. Raven

Raven Мама малятка

Сіре або вишневе.

8. Rona

Rona Мама-йожик

вишневі лакові туфлі :) на високих підборах

9. slobodianka

slobodianka Member

А до мене сьогодні дійшло, що я взагалі не вмію одягатись гарно, все якесь просте, не цікаве,порадьте, що можна літом шось цікавеньке носити для прогулянок з малявкою, і шоб не стидно було між люди вийти

10. Текіла

Текіла Well-Known Member

Думаю, що так. сірі класичні мешти-босоніжки із закритим носиком

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

комбінезони наприклад: джинсові, легкі літні з кольоровими принтами, з яскравими аксессуарами - пояс, браслет

11. AilataN

AilataN жива

Точно, я бачила б тут намисто ( можливо масивне) і браслет, а сережки маленькі. Грудну клітку треба прикрасити- захистити- прикрити)).

12. MorsImmortalis

для мене особисто влітку найліпший одяг - це сарафани довжиною по кісточки. підходять майже для будь-якої фігури, НЕ підкреслюють повні ноги чи живіт. + якшо сарафан з натуральної тканини і знизу вільний, то в ньому зовсім не жарко і дуже зручно.
    часто ношу сарафан,як на третій картинці, разом з джинсом і "римськими" сандалями

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

В момент купівельного затьмарення купила собі білі лляні прямі штани. Тепер думаю що до них можна підібрати? Думаю що має бути щось яскраве, можливо якісь моряцькі мотиви - варіація на тему тільняжки+балетки в тому ж стилі і якась майже пляжна сумка. Що можете ще підказати?

14. MorsImmortalis

думаю,що шовкові чи бавовняні майки мали б підійти до лляних штанів + масивні браслети чи намисто на довгому шнурку

15. garnazirochka

garnazirochka New Member

Можна білу майку з якоюсь вишивкою чи принтом до лляних штанців, або шовкову блузочку

16. Текіла

Текіла Well-Known Member

мені у довгих сарафанах ну ДУЖЕ жарко влітку..хіба десь під вечір і коли не сильна спека

17. MorsImmortalis

18. Rona

Rona Мама-йожик

класно, коли в них так плечі оголені і талія хоч трохи підкреслена, шукаю якраз подібні :girl_flag_of_truce:

19. garnazirochka

garnazirochka New Member

Якщо вибирати довгий сарафанчик, треба звернути увагу на тканину, щоб не була синтетична, бо буде парити, добре, якщо це буде батист, або тоненький льон, або на крайній випадок віскоза, але без домішок синтетики, бо буде парити і після прання на тканині можуть бути накатиші

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

в мене цьогоріч буде гарче літо: в прямому і переносному значенні. ціле літо працюватиму - але не в офісі під кондюком, а у відрядженнях та "польових" умовах. при тому треба буде виглядати по діловому і не дуже скуто, жіночно і не кричуще... що порадите?