Відповідь: Одягніть мене! ) головне, щоб не з одного комплекту! то ще залежить, як сукня спереду пошита. бо коли на грудях-шиї щось намудровано типу якісь складочки/зборочки, то не завжди на шию щось одягнеш. але в будь-якому разі у вушка можна вдягнути сережки-цвяшки.
Відповідь: Одягніть мене! ) Файно буде виглядати з тоненьким ланцюжком і маленьким кулончиком і сережками-крапельками. Якщо хочете брати довгі-сережки-висючки, то не варта на шию ніц брати, а браслетик в любому випадку можна брати.
Відповідь: Одягніть мене! ) я б брала довгі сережки-висючки і браслет. При висючках кулон точно б не брала.
Відповідь: Одягніть мене! ) Хто сказав?)))) нормальний комплект - кульчики, намисто/кулон і браслет.... все залежить від візуальної обтяженості. ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- При таких кульчиках вартує брати намисто. Це як???
Відповідь: Одягніть мене! ) коли на шиї, на руках і на вухах все однакове, то виглядає не дуже вишукано. найкраще, коли з одного комплекту на раз одягнуто не більше двох речей. наприклад сережки і перстень, чи браслет і кулон, але коли перстень і браслет і сережки і підвіска всі однаково красиві , то трохи перебір, на мою думку. ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ---------- сукня має багато оздоби, ще й зав"язочка а грудях. я би обрала браслет і сережки. але дуже акуратно треба добирати, бо на сукні вже є бісер і мереживо.
Відповідь: Одягніть мене! ) Якось мені дивно.... але про смаки не сперечаються... Завжди вважала, що якраз аксессуари мають бути підібрано комплектом. До суконки мені вбачається навіть класичний комплект з перлів - намисто, браслет (можна у пару шарів) і кульчики, в залежності від зачіски цвяшки чи пацьорки.... але голу шию я би не лишала.
Відповідь: Одягніть мене! ) Файно буде виглядати з тоненьким ланцюжком і маленьким кулончиком і сережками-крапельками. Якщо хочете брати довгі-сережки-висючки, то не варта на шию ніц брати, а браслетик в любому випадку можна брати.-повністю погоджуюсь.
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчата, хелп. Купила на свою голову ще зимою такий кардиган і досі висить з етикеткою ні разу не вдіваний. В голові крутяться певні ідеї щодо того з чим його вдівати, але щось слабо бачу кінцеву гарну картину. Порадьте щось, пліз. З джинсами щось не дуже хочеться носити. Я вже думала, що було б гарно на якусь блузку і поясочком його підперезати чи шо? Він такий довгенький, дупцю прикриває.
Відповідь: Одягніть мене! ) Чорний топ, чорні леггінси, джеггінси, яскрава срібляста (синя, фіолетова) висючка на шию - більш casual Біля блузка в вираженим декольте, можливо "жабо", чорні леггінси, джеггінси. - більш official)
Відповідь: Одягніть мене! ) маю таку ж "проблему", але в мене то не кардиган, бо без рукавів і чорного кольору. кокась зовсім незрозуміла річ
Відповідь: Одягніть мене! ) як на мене на вашому платті достатньо розшивки тому я як аксесуар одягнула б сережки-цв"яшки і...все...можливо тому що не люблю зайвих аксесуарів, вважаю що у вечірньому образі він має бути один але достойний
Відповідь: Одягніть мене! ) Купив мені муж таку *радість* (болеро). Тільки рукав три четверті, з ризинкою. Колір темно-кремовий Воно на мене трошки вільне, не приталене. Фігура в мене м*яко кажучи не ідеальна, є трохи животик , тому таких речей ніколи не носила. З чим його можна одягати, чи може краще заникати в темний куток шафи, щоб ніхто не бачив?
Відповідь: Одягніть мене! ) то теж кардиган я як спочатку гуглила, щоб свій знайти, то такі штуки видавало теж купили на свої голови :xaxa:
Відповідь: Одягніть мене! ) А в мене кардиган в холодну пору року улюблений одяг Маю два. Сіренький з поясочком і чорний. Ношу в самих різних вараціях. Часто саме так: Буває до джинсів, буває до легінсів. Той, що ти показала, має більший виріз. В моїх виріз не такий відкритий. Часто вдягаю під нього маєчку з кружевним вирізом. Буває до шортів вдягаю. Так наприклад: Для мене кардиган - то така універсальна штука! За те їх і люблю)))
Відповідь: Одягніть мене! ) і я такий маю, лише світлосірий махеровий , лежить в шафі довго , вдяганий лиш 2 рази (під білу сорочку, або водолазку). я знаю, що мені в ньому не подобається, попри його м"якість і приємність до тіла, то його довжина! була би довжина до середини попи, то зовсім інша справа, а так, він задовгий, і , здається. спотворює фігуру.
Відповідь: Одягніть мене! ) то точно. в мене значно нижче попи, до джинсів якось не альо бо задовгий до легінсів не подобається бо є просвіти де гудзички, хіба може не защіпати
Відповідь: Одягніть мене! ) Порадьте верх до спідниць (олівець, трапеція), але враховуючи: 1. спідниці і штани ношу лише з заниженою талією 2. ніколи не заправляю одяг в середину (мені це не пасує, бо маю довгий торс) 3. мої параметри 86-68-98, ріст 172
Відповідь: Одягніть мене! ) Дівчатка, порадьте, будь ласка, взуття до такого котонового весняного плащика: кращого фото, на жаль, нема(( Але треба на каблуці або платформі. Хотіла щось таке: але в карму пишуть, що то для бабусьок.. Минулого року мене "перло" від поєднання червоний+салатовий, і я носила плащик з такими туфельками: а зараз щось мені видається, що ті червоні лакові туфлі і мій плащ з різних опер