Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Дівчата, як мені з червоною помадою і з ненамальованими очима? Бо я звикла навпаки- вугільно-чорні очі, губ нема... Тре на одну подію вразити народ новим образом і ще фотосесія в мене буде...

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Як на мене, нормально. Очі можна не малювати, але... Я би, можливо, трішки змінила форму брів або десь би таки "підтягнула" повіку догори, візуально. Виглядає, якби повіки падали в зовнішніх кутиках або невдало зроблене фото.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Брови підмалюються, то не проблема, а повіки проблема... в мене дуже глибоко посаджені очі. Та і фото- це селфі, тяжко робити морду ліца і фотиком крутити))дякую

• Смішно Смішно x 1
  4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Може тоді зробити макіяж в світлих тонах і заодно "відкрити" очі? Я би радила звернутись до професоналів, вони знають, як непомітно розмалювати морду ліца :girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Червона помада - так, а от з макіяжем треба попрацювати. Ідеальний тон лиця, контурування, оформлення брів. Форма очей "підтягується" тим ж контуруванням. Ну і правильне нанесення http://posydenky.lvivport.com/threa...idnist-chi-zvichka.69196/page-11#post-2047196
    Якщо то для фотосесії, то раджу зробити мейк у професіонала. Або вчитися самій вдома, але треба трохи попрактикуватися:girl_yes2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Червона помада Вам дуже личить, але до неї потрібно "ідеальне" лице, фул мейкап, так сказать, зокрема для фотосесії. Як вже тут дівчата написали, це передусім моделювання брів, контурування і рум'яна. На повіки нанести матові (!) тіні - уся повіка в тон шкіри або на півтона темніша, складку підкеслити дещо темнішим, хоч теж нюдовим, відтінком. У Вас так звані hooded eyes - цей темніший тінь потрібно завести трошки вище (гляньте відео з таким запитом на ютуб). Важливо гарно промалювати стрілку, бо на фото у Вас це зроблено абсолютно неправильно - стрілка має йти верх, Ви тут ніби плачете. Із теж зачіскою треба щось зробити? Спробуйте зробити проділ збоку, не підчіпаючи гривку.

Останнє редагування: 10 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Маю в серпні йти на весілля, підібрала сукню, яке взуття під неї краще? safe_image.png
    І що взяти на вечір, піджак, шалик чи що, бо не уявляю що під цей фасон піде.

• мімімі мімімі x 1
  8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я би нічого не брала зверху, це ж серпень :girl_smile:

9. KrystynaM

та так, але бачите яка погода тепер, вчора, післявчора холоднувато)) а придумати нічого путнього не можу.Щось нічого не підходить до цієї сукні.

10. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ну да ну да. А зараз он липень. Але хто б то сказав?
    Як на мене піджак краще,але не світлий а контрастний по кольору

11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Але ж весілля не на вулиці буде :girl_smile: Я би це плаття нічим не псувала :girl_wink:

12. raspberry

raspberry Well-Known Member

Взуття будь-яке. До білого все пасує. Я б щось яскраве взула. На вечір би нічого не брала. Якби було холодно, завжди з чоловіка можна піджак свиснути:girl_wink: Або собі візьміть про всяк випадок піджак.

13. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

плаття піддається будь-яким кольорам - багато залежить від Вашого смаку та наявного взуття-аксесуарів..
    Можна як на фото - тілесні босоніжки і контрастну сумочку - від світлих - м*ятний, брудний рожевий, до контрасних - жовту-в квіти-звірі-синю-зелену-фуксію.
    На руки - браслет, на шию - нічого, в вуха я би взяла довгі сережки, бо я таке люблю.
    Щодо піджака - якщо, скажімо, кремові босоніжки - можна кремовий плащик чуть довший за сукню.. ну або будь-що інше.
    Сукня абсолютно комбінується зі всім, що оберете. А що оберете - можете показати нам)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. KrystynaM

босоніжки думала на грубому каблуці такі світло-бежеві. А сумочку золотисту. Піджака такого довгого не маю, а короткий щось не альо.

Останнє редагування: 14 Липень 2015
  15. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

ось вам схожий варіант, виглядає на картинці красиво. пробуйте міряйте, тільки тоді побачите ваше чи ні..
    3140716_LOOKBOOK115B.jpg
    і ще таке різне

я на літо за контрасти, але то залежить що ще маєте в гардеробі, які кольори любите...
    Ну і аксесуари підберіть на руки-вуха)

16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тут не в довжині справа, а в крої :) До цієї сукні найкраще пасуватиме такий стриманий піджак, "мінімалістичний" - прямий не приталений, реально "чоловічий". Якщо не маєте такого то справді в чорному (або просто темному) піджаку Вашого чоловіка буде досить непогано, особливо на контрасті з білою сукнею і світлими босоніжками :girl_wink:

• Подобається Подобається x 2
  17. Kayla

Kayla Well-Known Member

цілком погоджуюсь. погода непередбачувана.
    я би додала до сукні краще якийсь тренч, аніж піджак, шось отаке. зараз їх повно, такі тонесеньких весняний повно є

18. KrystynaM

та ні, чоловіка піджак відпадає, великий. треба сьогодні інвентаризацію провести своїх піджаків.

19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Так не треба його вдягати - можна просто на плечі накинути.:girl_smile: Ну то просто я таке люблю :connie_pull-pigtail

20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Так це останнє віяння моди, коли речі беруть більші, ніж потрібно. А просто накинутий на плечах він буде справляти тільки позитивне враження :girl_smile: