Мені подобається 1 (яскраво-весняне) і 3 (вишукане і дуже класне, а ще робить стрункішою). Я б вибрала котресь із них
Напевно так, але по зачісках я не дуже шарюмені б тільки одяг підбиратиПодивилась ще раз на третє плаття, ну просто "Зе бест", таке оригінальне, дуже личить і по фігурі гарно лежить. Але це тільки моя скромна думка
Хоча я так подивилась, що з підібраним волоссям досить класно дивиться... можна підібрати зачіску у такому стилі.
Остання фото - дуже класне плаття,Ви така струнка в ньому і ще 3 варіант,теж дуже Вам личить...вибрала б з тих двох)
Те саме хотіла написати). Вам в цих двох найкраще. --- дописи об"єднано, 7 Травень 2015 --- Ще додам, що Вам в коротших платтях гарніше
Я теж за третє, або перше але без піджака, якщо некомфортно себе почуваєте, хоч я там грубих рук не бачу, але головне щоб Вам було зручно, може накинути шарф в тон одного з кольорів сукні?
я мала на увазі не шифоновий шарф, а такий трохи "по-проще", і по-тепліше шарф-палантин типу --- дописи об"єднано, 7 Травень 2015 --- шукала-шукала і от щось типу такого на мене не дивитися - я не виспана і вагітна тут
Я б шукала щось таке рожеве, як квіти на сукні, або біле/молочне, або сіре, але щоб не злилося з сукнею, а можна щось контрасне (але не яскраве а пастельне) + такого ж кольору взуття, або сумку.... ой я розфантазувалася, спиніть мене
Другий варіант, однозначно. З тими туфлями і клатчиком. Перше плаття весняніше але ти в ньому трохи якась бочечкувата, а з пінжаком мені не нра. Трішки золота і всьо. Волосся підібрати, бо гарний виріз на спині.
Намбер ван + піджак = пані вчителька на останньому дзвонику (без образ вчителям). І останнє мені сподобалось, в мене схожа будова тіла, я такі плаття ношу