Одяг з каталогів

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем хельга, 3 Жовтень 2008.

1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Одяг з каталогів

я колись на миколая хвалилась, що для бабці в некермані замовила набір сумок - так от, висловлюю своє фе... оце два місяці бабця ходить з сумочкою, а ручки потріскались і вигляду вже не має сумка..:girl_devil:

2. Princess

Princess Well-Known Member

це цілком нормальний інтернет-магазин (yesstyle.com), перевірено кількома знайомими з Росії. там не все чудової якості, але якщо подивитись уважно, то можна вибрати непогані речі.

замовлена звичайна доставка (там без вибору), написано, що за кордон відправляють службою EMS. я так зрозуміла, що TNT просто агент доставки в нашій країні. пошта країни-відправника відписала, що посилка в дорозі, не переживайте. наша митниця (до речі, знайшла в Інеті консультаційний центр http://www.kmu.gov.ua/ ) поки в процесі відповіді. а от формулювання TNT - "це не митні платежі, це плата за брокерські послуги" мені не подобається. коли перепитала, що мол по трекінгу не бачу проблеми з митницею, відповіли "поки немає проблем, чекає оформлення... і без ваших документів - чекатиме..." по-моєму якось мутненько

3. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Очевидно, залежить, що замовляти. Я брала у Некермані босоніжки - ціле літо відходила і суперзадоволена. І до теми - чи хоче хтось щось замовляти із нового каталогу Некерман ??? Мені бракує до спілки когось для мінімального замовлення :)

4. Smakota

Smakota New Member

А може хтось із Бонпрі буде замовлення робити я би приєдналась :girl_claping:

5. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Я теж на кругленьку сумму назамовляла. Вже мало би бути - чекаю. Так вже хочеться літа що невтрималась. І ще б, напевно, щось брала, але боюся - поки не побачу що приїде. Хочу ризикнути взяти джинси або брюки, але маю сумніви чи підійде(тим більше що мушу брати L довжину, бо висока). Шкода що в них немає літніх штанів "карго" з моєю довжиною :girl_sad: Так їх люблю.
    Скажіть чи хтось брав брюки - чи підійшло.

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

учора забрала своє замовлення з БонПріксу:girl_spruce_up:
    всі 5:girl_flirt: лахів підійшли суперово.
    тканина дуже приємна на дотик, а цінаа.. ну ви самі знаєте:girl_smile:

7. olena

olena New Member

А мені сукня,яку я найбільше хотіла, не прийшла,пише,що напртязі 4-х тижнів мала би прийти.І вже нарешті я доперла з їхніми розмірами остаточно,бо ніяк не могла повірити,що влізу в їхнє 32-34,а влізла і якраз супер.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

я б теж приєдналася до когось на замовлення, щоб за доставку не переплачувати.
    та й я без поняття як воно мені прийде на нову квартиру, де взнавати і тп...
    мо курєрів якихось підключити))) розглну ваші пропозиції:girl_haha:

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прийшло з Бонпріксу.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, а мені сьогодні дзвонили з Бонпріксу додому і кажуть - ми вам безплатний каталог перешлемо.. я кажу - не треба мені каталогу.. а вона мене перебила - сказала - він безплатний, ніяких зобовязань... я їй всьоравно - не треба!!! (нафіга він мені, якщо ітак в кожному журналі й інтернеті навалом інфо), а вона грубо - "Отже ви погодились на безоплатний каталог, через тиждень-два буде" Хамка:girl_crazy: навіть не дала пояснити, що я вже то всьо виділа

11. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

дівчата, а хтось брав білизну нижню або купальники з бон пріксу? мене цікавить якшо по тій таблиці розмір свій підшукати то чи збігаєтсья він? дякую вам наперед!

12. skarlet

skarlet Well-Known Member

Я там брала купальник, але закритий (спортивний). розмір визначала по об"єму грудей , але брала чуть менший, оскільки тоді виходило, що з моїм 3-м в мене талія має бути аж 80см (!!!).

13. vitalinka

я от також хочу закритий. незнаю 38 чи 40 брати. обєм грудей 93 .. як краще менший чи більший?

14. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

І я отримала своє пробне замовлення з Бон Пріксу, йшло три тижні. Замовляла п'ять трикотажних кофтинок розміру 36/38, не підійшла по розміру жодна, бо маю свій рідний 36. Але якість супер! І що робити? Не буду ж замовляти 32/34, шкода, що немає 34/36. Дві кофтинки лишила собі "на природу", з рештою пощастило мамі)

15. vitalinka

тобто радите брат менший на розмыр?

16. skarlet

skarlet Well-Known Member

О, то у Вас, мабуть, мій розмір. Глянула на купальник - взяла 38розм. - лежить ідеально (талія 70см).

17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Не знаю, які розміри в купальниках, але на тих речах, що замовляла я, розмір 36/38 реально 38.

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Забрала сьогодні своє замовлення з Бонпріксу.Ось такі джинсики і набір платтячок.
    [​IMG] [​IMG]
    Все разом мені обійшлося в 420 грн (це з обробкою замовлення і оплатою за доставку)Розмір брала 36 (ношу 38,але в них завжди замовляю на 1 менший),все лягло ідеально,довольна як слоник :)

19. vitalinka

Черепашка, суперові джинси!
    а скажи то треба брати на розмір менший ніж по таблиці виходить?

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Так,в мене і по таблиці виходить 38 і в магазинах,коли купую речі,теж беру 38.А коли замовляю з каталогів,чомусь завжди підходить 36 (38 мені заширокий в талії і попі)