Відповідь: Одяг з каталогів Фото в студію!!! Я сама весь час гортаю каталоги, любуюсь на ті плаття, але ніяк не насмілюсь замовити. Боюсь, що розмір не підійде і що якість буде гірша, ніж я уявляю. Хотілось би побачити вживу (фото) платтячко.
Відповідь: Одяг з каталогів якщо хтось що-небудь замовлятиме з Бонпріксу - я з вами, тільки повідомте, будь ласка
Відповідь: Одяг з каталогів В четвер там знов розпродаж. Я може теж приєднаюся (недавно замовила на купу грошей тепер чекаю...)
Відповідь: Одяг з каталогів Отримала сьогодні накінець з бонпріксу сукеночку-туніку, яку так довго чекала....все чудово підійшло (як на мене пошито) і якість хороша...залишилося чекати теплої погоди, щоб одягти...
Відповідь: Одяг з каталогів А можна своє замовлення по телефону відмінити, якщо довго нема? Ніхто не пробував? (Бонпрікс)
Відповідь: Одяг з каталогів О,я теж чекаю на своє замовлення вже 1,5 місяці. Думаю вони на таке не погодяться,хіба що ваше замовлення ще не вийшло зі складу,але враховуючи,що ви вже довго чекаєте,то скоріш за все замовлення десь в дорозі.
Відповідь: Одяг з каталогів Дівчата, чи замовляв собі хтось з Вас одяг, косметику чи якісь аксесуари з закордонних сайтів, інтернет-магазинів?( можливо з російських чи інших) Зорієнтуйте мене по кінцевій вартості. От наприклад, якою була загальна ціна самого замовлення і скільки Ви в результаті заплатили на пошті при одержанні? Як довго йшла посилка? Знайшла пару хороших сайтів з непоганими цінами, планую щось замовити, але боюся переборщити з грошима)) Дякую...
Відповідь: Одяг з каталогів Прийшло моє замовлення: в 1 блюзочці буду літом ходити, а другу, ось цю, збираюсь відправити назад, завелика. Якщо хтось, як і я, мріяв її мати - пишіть в ПП, отримаєте швидко і дешево. Розмір 36/38
Відповідь: Одяг з каталогів Було б добре, якби руки були в когось повніші, бо в мене не облягає руки як на фото. І напевно цей малюнок більше пасує руденьким карооким або зеленооким.
Відповідь: Одяг з каталогів Забрала і я своє замовлення. Замовляла сукню (але чорну), блузочку, босоніжки і нічну сорочку. Прийшла тільки сукня і босоніжки. На пошті за них заплатила 403 грн, хоча сукня 199 і босоніжки 129. Решту - 29 за обробку і 40!!! грн за зберігання... Поки йшла додому, думала, що з замовленнями покінчено. Але роздивилася- босоніжки гарні, добре сіли, правда, якість не дуже, але надіюсь трохи послужать. Сукня теж мене вразила - якість хороша, мягенька така, але ніби трохи завелика, хоча 36й розмір. Ще ввечері добре поміряю. А ще я так зрозуміла, що ті акційні товари, щоб заманити, а реально їх вже нема.
Відповідь: Одяг з каталогів я теж замовляла в бонпріксі - сукню, чобітки та чоловікові светер. Ну що - чобітки - супер - 199 грн - зрозуміло, що не шкіра, але для гуляння малого шкіра не потрібна, потрібен зручний каблук суконка - це мое розчарування. Я себе переоцінила (в плані масогабариту - треба було брати 40-42, а я розкатала губу на 44-46) - результат - мама буде мати гарну блузку . До того ж мені з моїм ростом 173 см воно було таки короткувате. ( сукня)
Відповідь: Одяг з каталогів В Бонпріксі розміри взагалі якісь віртуальні. В мене знайома маленька і худенька, має 32 європейський розмір. Замовляла вона собі 32, або 32/34 розмір (я про верх). В мене 36/38. Так от, дещо з тих замовлень на мене добре, а дещо навіть велике.
Відповідь: Одяг з каталогів Я замовляю собы деколи з Нексту, і малій теж - зараз багато назаказувала , там розпродаж, трохи дорого, але якщо по розпродажі, то ціна дешевше ніж в магазинах виходить. В мене вже баришня 14 років, і хоче вдягтися модно і гарно, але те що по кишені - Бонпрікс, Кроп - каже, півшколи в такому ходить, приходиться ризикувати на Некст. З Нексту мені все підійшло, а малій не завжди (потім продаю, так не люблю того ), вона худенька, але висока, і штани часто короткі, або широкі в попі. Замовляла собі з Джорджа - не дуже підійшло, треба замовляти тільки те що підійде і тянеться, а я взяла плаття з нетянучоїся тканини - всюди нормально, а в грудях - тіснувате. Ще замовляла собі Марк і спенсер кофточку - гарна дуже, якість супер, ціна 135 грн вийшла - сподобалося. А малому набагато легше замовити, беру речі 1,5-2 роки, і все підходить! Малому і з Квеллі замовляла, якіст так-собі, але і ціна не висока , часом можна.
Відповідь: Одяг з каталогів Квелле збанкротував. Тому якщо хтось від них щось отримує, то можна вважати дивом. Питання по Бонпріксу. Якщо я ношу верх 38, то, певно, трикотажні тягучі платтячка та кофтинки варто замовляти які: 32-34 або 36-38? (усюди я худенька, тіко б"юст маю). І чого це в них нема розміру 34-36...
Відповідь: Одяг з каталогів От прямо моя історія, я ношу 38/40, замовила 36/38, думала вгадаю з розміром точно, а воно мені вільне!
Відповідь: Одяг з каталогів Дівчата, хто з вас в Бонпріксі повертав речі чи міняв розмір: скільки це коштує, посилка туди?