Одяг з каталогів

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем хельга, 3 Жовтень 2008.

1. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

Відповідь: Одяг з каталогів

І у мене теж саме!!! Навіть нікому такого не кажу, бо стидно.[​IMG]
    І шо то робиться з людиною?! А ще, особливо, як в інтернет-магазині розпродаж...[​IMG]
    Дуже зручно сидиш за компом і вибираєш, а потім чекаєш і переживаєш за якість, бо розмір я вже свій знаю, але завжди замовляю недорогі речі, щоб потім, вразі чого, "жаба не давила".:girl_crazy:
    Хоча і звичайні магазини із знижками не минаю.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
  2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ану дівчатка інтернет-шопоголіки діліться гарними інет-магазинами :girl_smile:де замовляєте?

• Подобається Подобається x 1
  3. Kvitysia

Замовляла із Neckermann, Bon Prix, Magnet, Cellbes, Quelle. Ото шопоголік...:girl_in_dreams:
    Полистайте попередні записи із цієї теми, може щось знайдете для себе.
    Якщо треба то звертайтеся.:girl_smile:

4. bora

bora Well-Known Member

Замовила в бонпріксі спортивний костюм. В цьому разі мені здається з розміром найлегше попасти. Коли отримаю - скажу про враження від покупки)

• Подобається Подобається x 5
  5. Mokka

Mokka Well-Known Member

А я вже націлилась в бонпріксі на абалдєнний комплект, а потмі додумалась подивитись який в мене розмір - ха-ха, виявляється 34 по їхній табличці. А той комплект починається від 38, і що тепер робить?:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray: В них поповнюється товар, чи то вже стабільно такий набір розмірів?

Слухайте, і ще питання, для тих хто в Нексті замовляв - то що ціни в фунтах??!!!!!!! І скільки це в гривнях тоді виходить? А нема якогось українського сайту цієї фірми?

Останнє редагування: 10 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  6. Oddly

Oddly Well-Known Member

мені нарешті з бон-прі прийшли мої платтячка
    переживала за розмір і якість - і даремно
    один мінус - дуже довго то все йде, і не знаєш, коли воно буде. а як чогось нема - то просто не буде в посилці, але звідки знати наперед? за той час би вже собі щось підшукала.
    але то таке - плаття гарні, трикотажні, одне досить буденне, інше - залежить від аксесуарів, але ще не мала нагоди одягти.
    шукаю нагоду.

• Подобається Подобається x 13
  7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В середу на форумівку:)

8. Kvitysia

Знову зробила замовлення в Neckermann:sad:.
    На розпродажі - шортики, бріджі, нічна сорочинка (45 і 49грн)+ купальник [​IMG] і гардероб для чоловіків. Ну, не змогла втриматися.:girl_in_dreams:

9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Дівчата, маю наступну пропозицію:
    тут пропонують чудесні авторські футболки.
    наприклад, собі я обрала таку:
    вартість футболок, на які я дала посилання 800-1000рублів, хлопці, що їх виготовляють, в Москві, вони пропонують безкоштовну доставку при замовленні 4 будь-яких виробів. Одна бажаюча вже є:), якщо хтось є ще - відгукуйтесь сюди або в пп - будемо носити суперстильні футболки і економити кошти на пересилці:girl_spruce_up:

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Йо-майо, я спочатку подумала, що то в гривнях:girl_crazy:
    Думаю, нічо собі, круто, а то виявляєсі в рубліках. Я вже собі підібрала, приєднуюсь!!!!

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

так само подумала - в такому шоці була:)
    будем замовляти разом, та? вам яку і який розмір?
    якщо не проти - питаннями замовлення займусь я
    і так я замовляю драг ділєра, мокка замовляє невідомо що:), ще одну замовляю товаріщу - і залишилось ще одну:)

12. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Дівчата, підкажіть хто вже в Quelle шось замовляв - у них потрібно замовляти розмір який по їхній табличці підходить чи на один розмір менше?

13. renata_m

renata_m Well-Known Member

Взуття йде розмір в розмір. Мама носить 39 розмір, босоніжки 39 розміру ідеально підійшли. Замовила собі сукню - по табличці в мене виходило щось середнє між 34 і 36, вирішила замовити більший. У підсумку сукня мені завелика. В табличці все добре написано, але зважайте, що якщо там написано, наприклад, об'єм стегон 87-90, то реально річ буде розрахована на більший показник, тобто 90 (+ ще пару см якщо річ тягнеться).

Додам ще, що в Некермані в мене 36 розмір ідеально, так що порівняно з Некерманом Квеле, скоріш за все, йде на розмір менше.

14. Kvitysia

Я замовляла багато.:girl_curtsey:
    Розміри такі самі, як і в інших каталогах, вже писалося, треба обовязково помірятися, бо розміри їхні з нашими не співпадають.:girl_sad:
    Доречі у них зараз розпродаж.:girl_claping:

15. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

У мене по їхній таблиці получається 32 розмір , а його в речах котрі я хочу навіть і немає, ну 34 теж ніби підходить, але шось страшно ризикувати бо речі не такі вже і дешеві:girl_crazy:

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, як найкраще замовити Бонпрінкс? вже напевно говорилось про то, але не можу знайти...

17. Kvitysia

Замовте собі спочатку щось дешеве, щоб потім, як буде велике, не було шкода. Якщо правильно поміряли і така худенька, то все переважно вам буде велике,:girl_in_dreams: пошукайте щось в підлітковій моді, там розмір іде по росту.
    Спочатку все кидаємо в корзину, далі " к оплате", заповнюєм бланк і т.д.
    Якщо все правильно, то на емейл прийде підтвердження.:girl_smile:

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

а замовлення як приходить? бо не знаю яку адресу писати, щоб було надійніше(недавно переїхала, ще не знаю що і як)

19. Kvitysia

На адресу, яка надійніша, бо повідомлення прийде по пошті( де забираєте пошту), приблизно через місяць:confused:, інакше треба бігати на пошту питати чи є замовлення, а в тому приємності мало.:sad:

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

то воно приходять як посилка?