Відповідь: Одяг з каталогів Чесно кажучи вже не дуже добре пам'ятаю, бо замовляла ще декілька місяців тому . Замовлення прийшло скорше, але віддали мені його на день народження (замовляла собі в подарунок). Замовляла нічну сорочку, маєчки(2шт), трусики(4 шт) - на розмір менші, ніж виходило по табличці з розмірами, а бустгалтер - такий ж розмір, що купую собі в магазинах (по табличці сходилося). Я задоволена - отримала, те що й чекала. Єдине, що не дешево і сама б собі так не купувала.
Відповідь: Одяг з каталогів Берете сантиметрову стрічку міряєте об*єм грудної клітки - для футболок, светриків; дивитися по їхній табличці який у вас розмір і той замовляєте, спочатку замовте, щось дешеве і таке щоб тягнулося, наприклад футболку, щоб визначитися з розміром. Для штанів, спідничок міряємо об*єм стегон, а далі аналогічно.
Відповідь: Одяг з каталогів Розкажу про свій досвід замовляння з каталогів. Якось прийшов до нас помилково каталог Некерман. Замовила собі з нього такі суперові босоніжки типу "два пасочки і підошва" Ціна була смішна, як на шкіряне взуття, та ще й таке, яке я давно шукала - 344 грн. Замовила. Два місяці минуло, я вже й забула за то замовлення, ще й начиталася тут, що не завжди воно приходить. Аж тут сюрпрайз ) - повідомлення з пошти. Забрала . Поки несла, так хотілося розпакувати і зразу приміряти, але стрималася ). Переживала, чи такі, як на фотці, чи розмір підійде... Ми знайшли одне одного - суперово підійшли одне одному )))))))))))
Відповідь: Одяг з каталогів http://www.neckermann.ua/ua/nm2/hom...2ODQ4JTdkJmZoX3N0YXJ0X2luZGV4PTE4-/index.html М-м-м... Якась задовга ссилочка вийшла Сподіваюся, Вам вдасться відкрити. У першому ряду - другі. Причому там ціна на них 459 грн.
Відповідь: Одяг з каталогів Замовляла той, що ношу - 37. І якраз дуже добре лягли Вам сподобались чи хотіли би якісь інші?
Відповідь: Одяг з каталогів Мені дуже сподобалися, але подібні вже маю, тому хотіла би ті, що у другому рядочку на каблучку. З каталогів не замовляла ще ніколи взуття, дуже переживаю за розмір. Думаю, щось замовити із взуття фірми "Rieker" , бо таку купую в Україні і вже знаю свій розмір.
Відповідь: Одяг з каталогів Вчора отримала новий каталог Neckermann і була просто вражена які там ціни. Цей каталог - Neckermann - Допобачення! У мене є багато їхніх речей, якість явно посередня, це ні для кого не секрет, але коли светрик коштує 79 грн, то відповідно, на деякі недоліки закриваються очі, річ собі носиться, носиться, а потім спокійненько викидається в смітник , а коли він тепер уже коштує 239 грн... !? А якість лишилася така сама, далеко ненайкраща. і такого багато. Тепер треба дуже, дуже, дуже добре подумати перед тим, як щось замовляти. Нерозумію таку цінову політику, адже такі речі з каталогів закордоном коштують копійки.:tanksmile:
Відповідь: Одяг з каталогів УВАГА!!!дівчата в четвер з 15.00 до 20.00 в бон пріксі розпродаж за смішними цінами,тільки через інтернет.речі досить непогані навіть якщо прийдеться чекати.НЕ ЗАБУДЬТЕ
Відповідь: Одяг з каталогів Перепрошую - вже знайшла. Але на сайті немає ніяких повідомлень про шалений розпродаж ;-(
Відповідь: Одяг з каталогів Дівчата підкажіть як замовити у Victoriassecret??? там ТАКІ гарненькі пляттячка...по знижках...просто СТРАШНО хочу
Відповідь: Одяг з каталогів платье.com.ua вибираєте товар.купить вносите свої данні і до вас дзвонять.
Відповідь: Одяг з каталогів доставка здається безкоштовно,знижки в залежності від суми.на сайті про це написано докладно
Відповідь: Одяг з каталогів а в мене проблема...я тепер боюсь наших магазинів з одягом!!!... щось я підсіла на інтернет-шопінг. мабуть це хвороба. але так прикольно замовити щось, потім довго сумніватись, чи воно тобі підійде, а потім втішитись, яке ж воно класне!!! буває і розчарування, правда з досвідом все налагоджується! але все ж певно треба трохи повертатись до звичайного світу!!! тим бульше, знайшла якось на секонді дуже класне уцінене пліттячко, так мене потім всі перепитували чи це часом не ВікторіяСікрет!!!