Одяг з каталогів

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем хельга, 3 Жовтень 2008.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Одяг з каталогів

Inka Blond, розкажіть про розмір,як підбирали???

2. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Чесно кажучи вже не дуже добре пам'ятаю, бо замовляла ще декілька місяців тому . Замовлення прийшло скорше, але віддали мені його на день народження (замовляла собі в подарунок).
    Замовляла нічну сорочку, маєчки(2шт), трусики(4 шт) - на розмір менші, ніж виходило по табличці з розмірами, а бустгалтер - такий ж розмір, що купую собі в магазинах (по табличці сходилося). Я задоволена - отримала, те що й чекала. Єдине, що не дешево і сама б собі так не купувала.

3. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

Берете сантиметрову стрічку міряєте об*єм грудної клітки - для футболок, светриків; дивитися по їхній табличці який у вас розмір і той замовляєте, спочатку замовте, щось дешеве і таке щоб тягнулося, наприклад футболку, щоб визначитися з розміром. Для штанів, спідничок міряємо об*єм стегон, а далі аналогічно.:girl_smile:

4. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Розкажу про свій досвід замовляння з каталогів. Якось прийшов до нас помилково каталог Некерман. Замовила собі з нього такі суперові босоніжки типу "два пасочки і підошва" :))) Ціна була смішна, як на шкіряне взуття, та ще й таке, яке я давно шукала - 344 грн. Замовила. Два місяці минуло, я вже й забула за то замовлення, ще й начиталася тут, що не завжди воно приходить. Аж тут сюрпрайз :)) - повідомлення з пошти. Забрала . Поки несла, так хотілося розпакувати і зразу приміряти, але стрималася :)). Переживала, чи такі, як на фотці, чи розмір підійде... Ми знайшли одне одного - суперово підійшли одне одному :haha:)))))))))))

• Подобається Подобається x 5
  5. Kvitysia

А можна фото, або ссилочку, дуже цікаво, що вартує уваги.:girl_spruce_up:

6. Кольорова

Зараз спробую посилання скинути, бо з фотками на компутер у мене туго :sad:

7. Кольорова

• Подобається Подобається x 1
  8. Kvitysia

А який розмір замовляли? Той, що носите чи на розмір більші? :girl_in_dreams:

9. Кольорова

Замовляла той, що ношу - 37. І якраз дуже добре лягли :) Вам сподобались чи хотіли би якісь інші?

10. Kvitysia

Мені дуже сподобалися, але подібні вже маю, тому хотіла би ті, що у другому рядочку на каблучку.:girl_curtsey:
    З каталогів не замовляла ще ніколи взуття, дуже переживаю за розмір.:girl_in_dreams:
    Думаю, щось замовити із взуття фірми "Rieker" , бо таку купую в Україні і вже знаю свій розмір.:girl_smile:

11. Kvitysia

Вчора отримала новий каталог Neckermann і була просто вражена які там ціни:girl_cray:. Цей каталог - Neckermann - Допобачення! :girl_devil:
    У мене є багато їхніх речей, якість явно посередня, це ні для кого не секрет, але коли светрик коштує 79 грн, то відповідно, на деякі недоліки закриваються очі, річ собі носиться, носиться, а потім спокійненько викидається в смітник :girl_bye2:, а коли він тепер уже коштує 239 грн... !? :sad::sad::sad:
    А якість лишилася така сама, далеко ненайкраща.:sad: і такого багато.
    Тепер треба дуже, дуже, дуже добре подумати перед тим, як щось замовляти. Нерозумію таку цінову політику, адже такі речі з каталогів закордоном коштують копійки.:tanksmile:

• Подобається Подобається x 11
  12. марі177

марі177 Well-Known Member

:girl_claping:УВАГА!!!дівчата в четвер з 15.00 до 20.00 в бон пріксі розпродаж за смішними цінами,тільки через інтернет.речі досить непогані навіть якщо прийдеться чекати.НЕ ЗАБУДЬТЕ

• Подобається Подобається x 2
  13. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Це де?:girl_claping:

14. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Перепрошую - вже знайшла. Але на сайті немає ніяких повідомлень про шалений розпродаж ;-(

15. марі177

мені прийшло повідомлення в пошту.:girl_claping:

16. Відповідь: Одяг з каталогів

Дівчата підкажіть як замовити у Victoriassecret??? там ТАКІ гарненькі пляттячка...по знижках...просто СТРАШНО хочу :girl_cray:

17. марі177

платье.com.ua вибираєте товар.купить вносите свої данні і до вас дзвонять.:girl_claping:

18. Kvitysia

Скільки беруть за доставку?:confused: Який відсоток від замовленої суми?

19. марі177

доставка здається безкоштовно,знижки в залежності від суми.на сайті про це написано докладно:girl_smile:

20. Ніка

Ніка Well-Known Member

а в мене проблема...я тепер боюсь наших магазинів з одягом!!!...:sad:
    щось я підсіла на інтернет-шопінг. мабуть це хвороба. але так прикольно замовити щось, потім довго сумніватись, чи воно тобі підійде, а потім втішитись, яке ж воно класне!!! :) буває і розчарування, правда з досвідом все налагоджується! ;)
    але все ж певно треба трохи повертатись до звичайного світу!!! тим бульше, знайшла якось на секонді дуже класне уцінене пліттячко, так мене потім всі перепитували чи це часом не ВікторіяСікрет!!!:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 8