Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі

ясно...в неті тоже не знайшла нової колекції,тільки ше весняно-літній одяг

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Мене ще озадачило одне питання.....чи достатньо нам буде осінню-зимою одного комбінезона, бо минулої зими мали два але міняли просто під настрій, мала ногами особливо не ходила, комбєзи не пачкала, а цієї зими то ж елєктровєнік який всюди влізе, до всього торкнеться, періодично десь впаде.... в кого який досвід?

3. oliv

oliv Active Member

І я от над тим думаю...

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Думаю, що не буде достатньо. Якщо одяг забрудниться, треба ж попрати і мати щось на заміну, зима ж в нас не завжди біла і пухнаста! :girl_wink:
    Я купила осінній, зимовий комбінезон, і маю ще пару штанів-напівкомбінезонів.
    Уляночка, тут дівчина продає WOMAR на овчині

Останнє редагування: 6 Вересень 2010
  5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я якраз замовила демари на кідстафі за ту ж саму ціну. Брала якраз на сніг, бо як їдемо на лижі, то Ярка вся в снігу, надіюсь що ці чобітки витримають мою дитину. Мають прийти в середу, напишу свої враження.
    На кожен день маємо суперфіти, бо демари,як на мне "зарезинові", щоб дитина в них довго ходила.

6. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Купівля дитячого одягу приносить масу позитивних емоцій....
    А в мене проблема не знаю куди написати тому пишу тут. Мій малий (2 рочки) не хоче ні одягати ні носити ні взувати нове. Кричить,плаче зніми і ніяк задурити не можу. На носі зима всі речі нові,взуття правда ще минулорічне. Що робити?

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Віка, маю завжди мінімум 3 комплекти (щось 1 супер-пупер і 2 простіші-робишохоч називаються:girl_crazy:..купляю десь на руках/стоках) і 2 пари взуття...така кількість для мене оптимальна...

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Вот і я думаю що відвалити немалі гроші за комбєз, а потім з завмиранням серця дивитись як Юлькос буде його потрохи вбивати, то шкода комбєза...... ех, треба ще шукати щось на заміну....

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а моїй тільки покажи....може годинами все міряти, біля дзеркала крутитись, вдівати на себе та знімати :girl_spruce_up:

11. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а що роботи?
    я планую 1 комбез - такий "людський" (коли же його врешті куплю:girl_sad:)плюс запасні штани лижні (і не одні)
    про стоки - заходила в ТСМ на Франка - "юзаний" комбез - 450 грн:girl_nea: - так що це не варіант- правда, може ви інші, "рибні місця" знате ?

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

:girl_impossible: Я тут новий планую за 300 купити :girl_crazy:

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Де??? Де такі ціни??? На кідстафі? Бо ті ж Кіко і Даніло я вживу у Львові бачила по 800 грн, певно взагалі люди не в курсі що за 800 грн можна купити вже кращого рівня комбез.

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Саме на ньому.Кіко від 490 до 600,Даніло в районі 600.А ті,між якими я вибираю 320 і 310 Можна і дорожче знайти,якщо постаратись :)

15. katrinka

katrinka Well-Known Member

варто виставити нове на видне місце, щоб часто перед очима мелькало, тоді, в мене проходив номер, "давай поміряємо чи добре, бо як не підійде, треба віднести терміново в магазин віддати" або гру придумати, наприклад комбінезон-це скафандр космонавта і т.д. основне не заставляти. в більшості випадків малий сам проявляв увагу до речей, які стояли довгий час на виду. навіть не говорила, що це для нього купила. питав що це, чи можна поміряти, а кому купили? відповідала, що це купили тому-то і тому (бажано зі знайомих дітей), але як тобі подобається відкупимо

16. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Була вчора на Провесні (цей, що біля Авквапарку), зимових комбінезонів ще не завезли. В одній будці бачила минулорічні Piccolo - 550грн. Доречі, хто що скаже про цю фірму...

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я бачила в двох :)
    І тій будці де мужик торгує, і ближче до кн.Ольги, по іншій стороні жінка торгує.

18. odree

odree Well-Known Member

а таких комбінезонів ніхто не хоче? є ще в синьому кольорі (від 86 до 128)[​IMG] виходять в межах 400грн

і взагалі чи комусь цікаве замовлення з німецького h&m? якщо так, то просто подякуйте в дописі або відпишіться в кармі

19. veronka

veronka зла друзя

купила Демарівські гумачки на Краківському Маргошці - всі калюжі наші)) кльово, що вони легенькі і їй зручні))

20. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата,а підскажіть будь ласка з досвіду,що хлопчику купити на зиму,в грудні нам буде рік і 4міс,минулого року ми зиму практично проспали в візочку в комбезі на овчині :) а цього року в нас шило в попі :)
    Чи доцільно купувати комбез як чєловєчєк чи краще такий як лижний на підтяжках і куртку?яке то має бути наповнення?вовна,пух,синтепон?які фірми?зовсім щось нічого не знаю і де краще купувати?чи можна щось в неті замовити?
    І ви пишете 2-3 комплекти,тобто 2-3 курточки/штани чи комбези
    взуття я купила gеoх нубук утеплений і тут замовила демари,цього буде достатньо на зиму?

Статус теми:
Закрита.