Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі

А мені подобається, не тільки по вигляду, а головне по оздобленню і якості матеріалу,який вони використовують.
    В магазині Зара якість тканин гірша,а ціни ще вищі. Так що на все є порівняння.
    Хоча марка НМ теж подобається, але в них речі прості по дизайнерському оформленні, і різні по якості, бо шиють різні фабрики їм під замовлення.

2. Knopka

Knopka Well-Known Member

І я на такий дивлюся, вже майже "дозріла", але ще трохи вагаюся.

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

хто знає чи є в Антошці або Пелікані дитячі гумачки?! Не знаю чи варто мені туди їхати, час тратити, і по якій приблизно ціні?

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Є гумачки, по 150 звичайні і по 200 утеплені.... це в Антошці

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

HM і войцик то трохи різні речі, наю як власник і в плані своїх, чоловікових і Софкіних речей. Але різниця в ціні на дитячий зимовий комбез не відповідає точно такій різниці в якості. Тобто НМ не є гірший в 2,5 рази, він взагалі не є гіршим, він трохи інакший ніж войцик от і все - а ціни захмарно високі.
    Особисто мені найбільше подобається рейма
    http://www.reima.fi/en/collection/resin/
    але вартість куртки 800-1000 грн без танів це для мене закруто)

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

ну та Іра, ти права сто про - з ними можна добряче попасти
    я недавно замовляла туніку - якість до одного місця, а мала джинси - три з лишнім роки відносила з задоволенням

6. natorella

natorella Well-Known Member

ти деколи як напишеш - то нічого не розбереш. ніби НМ якість гірша а ціна вища.....
    пишу ж - комплект (штани +куртка + 3 пари рукавиць) + доставка (нім і укр) винесе 400 грн
    войцик за 100 грн продають?? нє.... тож дась 300 витягне
    але як на мене - він спокійніший в плані дезігну;) - нема отих рукавів фонариків, нашивочок, блискіточок

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Як на мене-то оптимально ціна-якість-то Ленне, і дизайн нормальний, і речі якісні, одна проблема, що в нас тільки Антошки возять, а там поганий вибір по розмірах.
    З НМ мені для дівчаток не подобається, переглянула нову колекцію Войчика-теж не знайшла того свого, буду шукати ще.
    Ще подобаються мені дууже Густі і Леммі фешн, але їх в Україні дуже мало і також проблемно вибрати те що сподобалось і розмір той який потрібно.

8. odree

odree Well-Known Member

войцік, зимовий комплект куртка+штани=900грн

9. Despina

Despina Well-Known Member

Думаю, Дануська мала на увазі, що войцик в 2,5 рази дорожчий, а якістю не відрізняється. Маю зимову куртку НМ, 4 роки назад купила в Польщі по ціні, за яку і тоді у нас можна було купити 1/3 нормальної куртки))). Якість - супер, зі всіх своїх зимових курток за 3 роки в тій ходила найбільше і того року ще точно можна одягати.

Малій напевно візьму НМ на зиму. От тільки мені штани сподобались до пояса, без спинки і шлейок, а на зиму зі спинкою все-таки краще. Одним словом, думаю ще.

Усмішка, де можна подивитись оті Густі і Леммі фешн?

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Реально тільки в інет магазинах, я мала демі комплект - дуже задоволена, сусідка купляла минулого року доці на півтора року Леммі-дуже класний, знайшла дещо тільки на malutka.com i odezka.com, можливо ще будуть завозити.
    Періодично буває щось на Кідстафі, але дуже рідко.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну не все там так дешево....яка ціна на сайті вашої кутрки..десь 19 з копійками..а штанів-не знаю...платили,мабуть,ще 20% за доставку....тому і 400 гривасиків...
    а от приїхала малого куртка ... вона на сайті під 30 євро..тут я дала 420 грн....замовляла раніше..не знала про інший канал

12. natorella

natorella Well-Known Member

та я вибраланайдешевші куртку штани, бо буде дерти терти. а я ше й дозволяю валятись і товктись де хоче (в розумних межах) - то і товчеться;)
    але тої якості в нас я б за ті гроші не купила

13. Іруня

Іруня Well-Known Member

А ми купили малим ось такі Войчики. Мені вони просто ДУЖЕ сподобались. Ще для Насті в наступному завозі має прийти шапочка з шарфом з тієї ж колекції.

[​IMG] [​IMG]

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Де купуємо піжамки? І які саме в садок?

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Рожевий - це з цьогорічної колекції? Я щось по каталогу дивилась і такого не бачила, або воно вживу набагато краще дивиться ніж в каталозі.

16. katrinka

katrinka Well-Known Member

останню піжамку купувала в BITE на легкій баєчці, всю зиму в ній спав в садку, переться гарно, форма не змінилась, не облиняла. маємо ще тоненьку Disney (купована не в Україні)

17. odree

odree Well-Known Member

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І ми піжамку для садку купили в Mini Bite за 70 грн.Натуральна,дуже приємна до тіла.Так сподобалась,що носимо дома,а в садок треба буде ще одну купити :)

19. Knopka

Knopka Well-Known Member

Вибираю зараз між цими трьома комбезами:
    [​IMG] (рожевий)
    [​IMG] (теж рожевий)
    Це mariquita, lenne і chiccо відповідно. Дівчата, що можете сказати про якість?

20. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Прийшли мої Демари.На кожен день якраз супер-добре отеплені штучною овчиною.Так що доня буде мати в чому тьопати.

Статус теми:
Закрита.