Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

Мама моя десь викупила на Науковій в магазинчику під Нептуном (там машинки намальовані значить хлопчачі :xaxa:). Ми ще їх правда не вдягали. В мене щось і чоловік і я скептично ставимось до тих колготІв... Мені зручніше вдягнути повзунки під штанята - і спина не заголюється, як дитину витягуєш. Правда проблема з однотонними, але деколи трапляються, бо якось нефайно, як штани кавалєрські підлізуть, а з-під них повзунки з малюночками :8:

• Подобається Подобається x 1
  2. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Сьогодні спеціально дивилась в магазині серіі C&A скільки коштує комбезик на більш дорослу дитину (щоб зоорінтуватися в цінах).
    Гарнючий рожевий (виглядає якісним і набагато кращє ніж ті фірмові ) комбез на дівчинку 4 років 35 евро! Шкода що не здогадалась сфоткати втіхаря.
    Може на справді вам варто замовляти одяг для діточок по каталогам. Ми весною купували в OTTO конвертик для малой (я вже десь його тут виставляла) і якість була суперова! і ціна не дуже кусалась.

І щє, в мене є порада для всіх мам! Перевірила на власній шкурі !!!!
    Якщо не хочете витрачати шалені грощі на гардероб ваших діточок, придбаіте сушку для речей!
    Я просто не уявляю що без неі робилаб (вийшло як в рекламі :xaxa:)! Напевно довелось би всі речі в подвійному екземпларі купувати!:confused:

3. Olenka

Olenka Well-Known Member

Про яку сушку ви говорете? Бо у мене є сушка в пралці - то це жах!!! Тільки даром за неї переплачували... Одяг після неї смердить і на дотик дуже гарячий, приходиться чекати щоб остиг...
    Я замовляю малому через німецькі магазини, особливо коли розпродажі. Можна купити класні речі за смішними цінами...

4. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Я таке не бачила.
    В нас окрема сушка. На вигляд як пральна машинка, тільки барабан в середині набагато більший.
    І там є декілька режимів , можна взимку налаштивати щоб речі залишалусь тепленькими, а літом навпаки прохолодними.
    Запах завжди дуже приємний залишається.І навпаки, там щє є режим провітрювання від неприємних запахів.
    Щє можна так зробити щоб речі трішки вологими залишались , для прасування.

Мабуть, щоб прибор максимально добре виконував своє призначення, він має бути окремим,а не встроєним в інші.:confused:

Останнє редагування: 30 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 3
  5. Aster

Aster Well-Known Member

Але це в Києві. Щоб надіслали до Львова, напевно, ще треба посередникам якусь суму доплатити?

6. Liona

Liona Well-Known Member

Ось що там написано про замовлення з інших міст:

Так що цілком усе реально ;)

7. Aster

Aster Well-Known Member

Порадьте, який (і де у Львові) найкраще купити теплий конверт (не кобмінезон) у візочок на холодну-холодну зиму (а раптом така у ЛЬвові все ж таки буде? :xaxa:)

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Як мама в минулому таких самих "кобасок", мушу вас розчарувати: ті совдепівські колготи ще гірші, тому що зовсім не тягнуться - довгі та вузькі, ще й гумка як не тисне, то злітає. :sad:
    "Гарнюні" з базару також не дуже підходили, хіба що в "Антошці" випадково купили справді хороші (припекло, взяли найдешевші, які були). Вони добре розтягувались, а рубчики починалися вище, так що нічого не натирали. Ну, і ще одні канадська родичка прислала, але то вже малій було півтора-два роки, ніжки схудли. А взагалі-то до місяців восьми, а може і ще довше дитину тими колготами не мордували, обходилися суцільними комбіками. Тепло, зручно, легко памперси міняти. :)
    Була спроба запхати малу у колготки в чотиримісячному віці (дуже вже гарний сарафанчик подарували), але то був перший і останній раз: виявилося дуже незручно, та й Настя верещала як недорізана. Довелося з дефіле в блатному сарафані трошки зачекати. :)

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Колись читала, що краще застелити дно візочка овчинкою.
    У нас досі на санках цигейка із старої бабусиної шуби прибита. :)

• Подобається Подобається x 5
  10. zara

zara Well-Known Member

Я бачила конверти (на вовні) на Південному, ТЦ "Володимир", орієнтир- магазин "наташка", трохи пройти, буквально через пару кіосків і там знайдете. там ще така бабка зла продає . а магазинчик в неї хороший, але там все на немовлят (на нас ковбасиків 74см вже нічого немає))). так от, ті конверти досить великі (але вони всі такі, то стандарт мені сказали), і та бабка прдавець сказала що і в коляску залізе, і ще на санки буде )). коштує біля 260гр

11. Aster

Aster Well-Known Member

Розказую, якщо комусь треба. Знайшла на Шуварі теплі конверти на овчині. По 230 і 270 грн - польскі фірмові (фірма Womar).

Приблизно ось такі
    [​IMG] і [​IMG]

І українські по 165 і 225 грн. Теж досить непогані. :)

• Подобається Подобається x 6
  12. Соня

Соня Well-Known Member

От у мене дилема! Завтра нам 5 місяців, сідаємо потрохи, важимо 9 кг, а то і більше вже, тобто "конкретною" зимою ми вже в колиску від каляски не влазимо, треба пересідати на сидячу, вона в нас є в комплекті, але ж зимою не рекомендують пересідати! Як бути? І чи є якісь утеплювачі для сидячих колясок типу цих конвертів на овчині?

13. Olenka

Olenka Well-Known Member

Сьогодні були в Метро.
    Є непогані колготки, як на їхню ціну, 15,48 грн - 2 шт., розміри 68-69, 74-80, і наступні. Купила на пробу.
    Також тієї фірми шкарпетки махрові всередині, а на стопах з наклеклейками, щоб не сковзили.
    І асортимент для малявок збільшився. Є непогані курточки для дівчаток і черевички.
    Хлопчачі куртки були тільки трохи більші (десь на 2 роки), а черевики 23 р - 200 грн.

14. мамочка

мамочка Well-Known Member

я позавчора була в Плато.
    там хлопчачі зимові черевички по 230 грн (сині з голубим)
    на дівчат такого розміру взагалі нічого нема(((

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ми купили Ecco не зовсім дівочі, але досить гарні :) здається останню пару забрали. Чобітки там лише одні і не дуже гарні :sad:

16. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

чому не рекомендують? вперше чую:umbrage:

ми в отакому конверті катали Владьку... (фоткати спецом лінь, то вже потерпіть і мене)

• Подобається Подобається x 16
  17. Nata

Nata Well-Known Member

О, Аскорбінко, у нас такий самий конверт :). Відвозили малого минулого року, цього року вже міряли до сидячого возика, влазить нормально, навіть виглядає як рідний, бо возик оранжево-синій :).

18. Соня

Соня Well-Known Member

Дякую! Хоч буду знати на що орієнтуватися.:confused:

19. Злата

Злата Well-Known Member

ми теж в колиску вже не влазимо, пересіли в сидячу, але щось вона мені не те, підемо на Краківський з чоловіком дивитися на більшу каляску, бо в комбінезоні в сидячу каляску ручки донечки не вміщаються:ninja:
    виберемо модель, а тоді думаю по газеті придивлюся б/у
    хоч як мені наша каляска подобається і в ліфт залазить, але дитинка так би мовити "не формат":confused:

і з якого віку купляти дитині топики?
    ми були і в Плато і в інтертопі і в Карапузі, боюся, що швидко виросте,а ми ще навіть не стоїмо, а все ж на таку погоду в шкарпетках гуляти холодно, а ціни самі знаєте:bad:

20. фасолька

фасолька Well-Known Member

<все ж на таку погоду в шкарпетках гуляти холодно, а ціни самі знаєте:bad:[/QUOTE]

Минулої зими доня гуляла в м'яких черевичках з Антошки. На вигляд ніби валяночки, але з болону, з утеплювачем спеціальним, без підошви. Фірма Reima. Ми дуже ними задоволені! А під ними мали шкарпетки :)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.