Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі

У мене тато все дитинство ходив босий, і мав плоскостопість, і не тільки, зрештою в часи його дитинства всі так ходили, і плоскостопих, клишоногих, і тд, було значно більше ніж тепер.

2. dudja

dudja New Member

Дівчата, підкажіть в якому взутті у Вас дітки ходять у садках. Влітку буду давати малу у садок і стала дилема з вибором змінного взуття, спочатку спинилася на польських капчиках Зетпол (чи не парять вони?), але коли зайшла у групу, то там було трохи холодно, більшість діток були в звичайних "советських" капчиках на байочці (були і на ліпучку). Не знаю чи в таких зручно ходити. Можливо хтось бачив такі у продажу але щоб були на ліпах.

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я спинилась на Зетпол, бо хоч ті наші на баєчці, але зетпол мають товсту підошву, яка не ковзає, відповідно і холодно не буде, і не падатиме часто.
    Мене більше хвилює, чи "раді" няні в садочку тапочкам на защіпку чи заліпку бо для найменших в них всі такі.

4. Лянка

Лянка Well-Known Member

МАємо і Zetpol і совєтські, як на мене, краще совєтські тапочки. Zetpol парять, та й дитині важко самостійно їх одягнути.

5. Лівсі

Лівсі Member

Моя мала ходить в Зетпол, але свекруха (вона працює нянею в садочку) казала, що вони навпаки слизькі, а в тих"совэтских" діти менше падають.

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ми маємо вже третю пару тапочок Зетпол. Я задоволена. Купили одну пару "советскіх", то лежать без діла, бо дуже ногу парили. І Зетпол нам не слизький ні на підлозі, ні на плитці.

7. Megan

Megan Well-Known Member

Я теж задоволена. І в садочку і вдома вже по 2 пари сходили. "Совєтські" мали, то повідклеювались швидко і ті липучки не тримали зовсім. Малий не скаржиться що слизько, сама бачу що любить ті тапочки, хоч йому головне аби з машинками були.

8. odree

odree Well-Known Member

а я суперфітовськими задоволена дуже. правда зараз ціна в них не маленька. якщо б не вони, то зупинилася б на зетполі

9. Aster

Aster Well-Known Member

Мій в садочок всі 4 роки і зараз в школу ходить в Зетполах. Дуже любимо.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Похвалюся нашою обновкою....вибирала, вибирала і таки купила сандаліки ф-ми Little Deer, легенькі, закритий носочок, повністю всюди шкіра якісна, і просто вони мені сподобались.
    а малу вдома взули трішки в них походити, так вона вошла во вкус.. ледь зняли....не хотіла знімати, сліз було 2 відра...

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Підкажіть де можна купити пляжне взуття? Таке щоб защіпалось на ніжці?

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми купили на Провесні-за 20 грн (ще й пищать) :)

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Бачила непогані пляжні босоніжки в стоковому адідасі в ЦУМі але то було місяці 3 тому, не впевнена в наявності.

14. oliv

oliv Active Member

Підкажіть, де це конкретніше, бо також таке підшукую

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Бачила багато в Ашані, по 60-70грн.

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Купили ось такі Мартинку на Провесні.Заплатили 41 грн :girl_crazy:.

Нема :girl_in_dreams:

17. ola-lyola

Я також бачила, навіть міряли - гумові сабо починаються з 30 розміру. А пляжні босоніжки якісь нестандартні, завузькі, хоч в нас ніжка не сильно пухла. А як взяти більший розмір то задовгі - Ярка як клоун.
    Зате купили в Антошці дві пари мештів - одні вибирала я - melania дуже гарні, зручні і шкіряні ще й з 50% знижкою.
    Другі вибрала Ярка - всі блискучі і в камінцях, паршиво склеєні, невідомого китайського виробника, липучка розщіпається на ходу, зате за словами Ярки - "такі гарні, що аж жах". Коротше вже самі собі вмбираємо речі. А ще купили дуже гарне вязане болеро зі знижкою.
    А от пляжного взуття в Антошці на нас нема.

18. Angel

Angel Well-Known Member

а з якого розміру починається то взуття??бо якраз завтра намилились в Антошку,нам би 18-19 р.

19. ola-lyola

В центрі були 19р дві пари здається найку, в Кінгкросі самі лише шльопки і то великі. Але може щось привезли, бо ми були ще в пятницю.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, може хтось десь бачив повязочки-бандани такого типу, щоб всю голову прикривали а на затилочку переходили в резинку

Статус теми:
Закрита.