Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Соня

Соня Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

Ми купили отакий http://www.reima.fi/ru/modeli/midou/ фінський, тоненький, навіть не віриться, що то на зиму, деталі ДУЖЕ продумані, замки всі ховаються, щоб не натирали підборіддя, капюшон і рукава мають внутрішню делікатну резинку для щільного прилягання/незадування, робиться конвертом(спальним мішком) за лічені секунди. Як малий почне ходити, то синтепон точно не буде заваджати між ногами :) Купувала в Польщі, вийшов біля 150$. Може в нас теж десь цю фірму продають, рекомендую, особливо для ходячих дітей, справді якісні речі.

• Подобається Подобається x 11
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

:) дякую! будемо шукати!

3. Соня

Соня Well-Known Member

А ще купили отакий комбез тільки голубий, з капюшоном і ручки/ножки "закриваютьсяються" http://www.reima.fi/ru/modeli/lugu/, то наразі використовуємо як верхній одяг, а взимку будемо вдягати під зимовий. Ціна біля 250 грн. По розміру на зараз ОК, але якщо ножки/ручки не застібати, то ще і на весну буде. Звичайно, може трохи дорого, але як на мене то краще 2-3 якісні речі, ніж 20 невідомо чого, імхо.

• Подобається Подобається x 4
  4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У нас теж подібний є, тіки полосатінький - маленький зек :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  5. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дівчата, хто у Львові знайде ту фірму, то напишіть.

6. Olenka

Olenka Well-Known Member

Знайшла в інет-магазині тут і тут.
    Є комбінезони а флісових комбінезонів не має :sad:

7. Олюська

Олюська Well-Known Member

Zara, мені здається, що таких навіть не шиють. По-перше, як хтось вже писав, в суцільних тепліше, а по-друге, на манюсю вдягнути такі рукавички, запхати кожен пальчик:8:, хтозна, чи витримає. Моя не давала приміряти на один пальчик рукавичок

8. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я хочу купити рукавички хоча б на один палець. Бо не уявляю як дитина зможе тримати щось в руках. Її просто дратуватимуть рукавиці і вона їх зніматиме! В антошці є але 50 грн. то задорого. Я б хотіла купити дві пари. Бо все рівно на прогулянку треба брати запасні бо позбиравши сніг перші будуть мокрими

9. Drimka

Drimka Well-Known Member

О, про то що намокне одяг я не подумала. Як то кажуть, одна голова добре, а форум ліпше:xaxa::xaxa::xaxa: А ще тепер ж дітки не так швидко ростуть, то може хоч курточка з комбінезону на другий рік залишиться:confused:

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Знаєте, дівчата, завжди думала, що масіку важче одягнути рукавички на кожен пальчик, ніж суцільні. Але минулого року я була здивована протилежним - на кожен пальчик рукавички дуже легко одягаються і дитинці НАБАГАТО зручніше, особливо, якщо вона вже активго "сніг лопатою згрібає":xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

11. Liona

Liona Well-Known Member

минулого року замовляла не дитині, а собі. Ну шо вам сказати... Таке Г я давно в руках не тримала :no: Та й з дня замовлення до дня доставки пройшло 1,5 місяця! При тому, що замовлення приходить не однією посилкою, а кількома. Тобто одна річ прийшла через 1,5 міс., наступні 2 речі ще через 3 тижні і т.д. :sad: Ну і з розмірами в них повна плутанина - деякі речі прийшли на 2-3 (!!!) розміри більше!!! Те, що показують в каталогах, і що приходить просилкою - абсолютно різні речі :sad: Просто на картинці неможливо пощупати тканину, тому і така засада :sad:
    Знаю, що інші каталоги пропонують набагато якісніші речі, але там доведеться сплатити комісійний збір (замовлення треба робити через посередників). Я от на шляху до твердого рішення замовляти весь одяг і собі і донечці через ті, інші, каталоги :)

12. Ная

Ная Well-Known Member

А може хто знає як в Україні можна замовляти товари за каталогом QUELLE,в Росіїї то без проблем,а як в нас,не можу ніде дізнатись.:sad: Дуже мені деякі речі в них подобаються,особливо дитячі:y:

13. Liona

Liona Well-Known Member

вище я писала :) Сплачуєте посередникам від 10 до 30 % від суми замовлення і через 2-3 тижні отримуєте своє замовлення :)
    ось тут гляньте
    http://www.mirkatalogov.com.ua/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

14. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Чим далі читаю , тим більше в шоці!:scare:
    Виявляється у Львові такі дорогі дитячі речі! Особливо комбінезони!:eek:
    Чи може я щось не те своій дитині купила...але за 2 комбези заплатила 42 евро (25 і 17).
    Може ті по 150 $ якісь дуже особливі?:confused:

• Подобається Подобається x 7
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

:xaxa::ninja::xaxa::no:
    Ні, то ви просто живете в нормальній соціальнозахищеній державі, а ми :naci::naci::naci: платимо:)

• Подобається Подобається x 6
  16. Ольга

Ольга Well-Known Member

ну власне мова йде про термокомбінезони двох фірм, одна Lenne інша, дорожча, Reima. В Польщі ці костюми теж не дешеві...

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

До речі, Lenne є в АНТОШЦІ на Науковій, правда, темносинього кольору

18. Соня

Соня Well-Known Member

Підкажіть, пліз, де в нас можна купити звичайні простенькі типу "совдеповських" колготи найменших розмірів? Бо ті "гарнюні" нам перетискають "ковбаски" і залишаються сліди, може я з розміром попасти не можу?! Але як на мене, то хай краще коліна витягнуті висять, ніж ноні кохані понадавлювані:umbrage:

19. Анута

Анута Well-Known Member

Lenne на німецькому ebay не знайшла, а ось Reima нові там в районі 150 євро

20. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Так , але іх зовсім мало(здається популярністю не користуються) і вони розраховані на більш дорослих кіндерят, ніж основний контингент на нашому форумі.
    І я думаю, що вони не набагато кращі за меньш імениті марки. Ви же знаєте ,що ми часто платимо лише за ім"я.:)

Статус теми:
Закрита.