Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

- ну це ще нормальні ціни...:):y:

а от

:eek::suicide:

2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

На Шуварі є будка, яка торгує стоковим дитячим одягом, дуже багато є ZARA Kids, середня ціна суконочок була-50грн, минулого літа, на одязі є етикетка, єдине вибір не дуже великий. Правда, я щось давно не заходила туди. Може сьогодні після обіду зайду гляну, чи є вже щось весняне.

3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Не знаю я! В мене чоловік що в джеоксах, що в екко ходить від вересня по травень і не мерзне і не потіє... Мені то не то! Я взагалі взуття типу кросовок (в більшості джеокси такі ж і є) вдягаю в дощово-прохолодну погоду. От в малого зараз в таких кросовочках так само ножки мокрі. То я таки ще докуплю йому мештики, щоб там тільки шкірка була. Я сама таке взуття люблю - без будь-яких утеплень

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

однозначно - задорого....то тільки 1,5тисна сезон на штани треба, а він їх попротирає в садочку за 2 тижні.....

Останнє редагування: 27 Березень 2010
  5. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

в Zara(king cross) кросівочки дитячі 249 грн. а макасіни з нубуку чи то з замшу 449... вчора довго придивлялвся, тому й запамятала.... але, як на мене, нічого особливого...

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Не трішки,а суттєво дорожче. Наприклад за 500 грн з Войцика можна купити - футболку, шорти, кепку, теніску. А там від сили за ці гроші купите одну футболку і шорти. І ще до того, якість тканини і оздоблення речей в Зара гірша ніж у Войцик.

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Такого добра, як джинси дудочки в Зара повно,так що тепер знайдеш.:)

7. Kleo

Kleo New Member

нам з Іспанії привезли набір (туніка+бриджі) на дівчинку десь рік від Зари. Якість дуже хороша, тканини натуральні. На етикетці ціна 16 Євро.
    У львівському магазині від Зари працює моя знайома, правда коли останній раз я з нею розмовляла, вони саме готувалися до відкриття і проходили так званий вишкіл

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

але не за ціною 112 грн, правда:girl_wink:...і тільки з цього сезону у Львові, але не 2 сезони назад........

9. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Зорієнтуйте, будь ласка, на якому Шуварі і де саме.

В них або дуже класна якість (просте все), або така синтетика... Я правда про дорослі речі таке знаю. Тому дивіться на склад, бо таким фірмам наперед довіряєш, а бувають проколи і в них.
    На рахунок Geox, то в мене від них всі ноги мокрі, причому взимку, так погано носились - відчуття жахливі, ніби ходиш в найдешевшому взутті, навіть страшно було десь роззутись в знайомих:girl_cray:

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Серйозно ?! :confused:

11. kati

kati Well-Known Member

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

По цінах Зара виходить як і Веніс, як і Войчик, можна щось тпм пригледіти чи там, але нічого особливого, як і з жіночим одягом, заходиш з далеку все гарне, а приглядаєшся-і купа запитань, і те не подобається і те, лишається бажання на одну-дві речі.
    Оскільки ми були в тому Кінг Кросі вчора, то мала намір купити дитині шапку-нічого нема.
    Народ, мені потрібна шапка на зав"язки демісезонна в рожево-фіолетових тонах, і бажано з шарфіком. Мала надію на Антошку, але в них щось зовсім не альо, ні Максікідз, ні Ленне-якісь залишки і трохи нового. Хто що порадить?

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Звяжіть самі ;)

14. odree

odree Well-Known Member

капець. вчора мала нагоду нормально придивитися. і в результаті дуже розчарувалася

15. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Може комусь буде корисно - сьогодні купили мештики для малечі "Літел Дір" - на вулиці Плуговій у новому торговому центрі є там магазинчик - ціни приємно здивували, якщо врахувати що взуття повністю шкіряне і профілактично ортопедичне. Була на днях в центрі та на Південному то на порядок там дорожче - і якість не дуже., я вже не говорю про Інтертоп, Плато та Антошку.
    За скерування в цей магазинчик хочу подякувати нашій чарівній формуляночці!!!!

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

І які ціни ?

17. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Про ціни, бо шось вагалась чи писати доречно, але раз просять: ми купили мештики із вишивкою шкіряні за 165грн.(подібні бачила в іншому місці за 230 чи 250 грн). Є там і дешевші є і трішки дорожчі, але вибір досить широкий.

18. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А може докладніше, де це?

19. Knopka

Knopka Well-Known Member

У "Веселці" на Чупринки недавно був великий вибір шапочок, я купила там малій беретик, якість досить хороша і коштував 45 грн.

20. natorella

natorella Well-Known Member

на галицькій - в центрі - є маг ЧОбіток. купили малому шкіряні рикольні капці, чернігівської фабрики, і там є і та фірма шо ви кажете також.
    якість дуже
    ціна- 260 заплатила. якшо цікаво - можу завтра сфотографувати

ше здаю точку. в антикризі, яка біля червоної школи, є НОВІ кларкси 6,5 розмір англ. то є 23-24 наш. супер класні. нові. коричневі шкіряні з вставками з замші. 269 грн (якшо не помиляюсь)
    ше там є кофтинки з утепленням і курточки на весну розмір - на 1,5-2 роки. 120 грн десь +/-
    є багато шапочок, футболок на довгий рукав. білизна дитяча

Статус теми:
Закрита.