Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. левиця

левиця Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

Знайшла гарний магазинчик на Краківському. Називається "Модняшка". Є все і на будь-який вік. Зараз йде розпродаж. Дуже хітові є гумаки на тоненькій байці на хлопчиків від 1 року. Просто супер. 80 грн.

• Подобається Подобається x 5
  2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Гарний магазин, але 2 тижні тому на малечу нічого осіннього(взуття) не могли найти...:confused:

• Подобається Подобається x 1
  3. Olenka

Olenka Well-Known Member

Так і називається Трикотаж (здається :shy:). Як йти на Краківський від Магнусу направо, здається остання чи перед остання вуличка перед Джерельною

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я малому в Планеті на весну взяла ось таку курточку за 24 грн. там пише 12-18 місяців

• Подобається Подобається x 12
  5. Анута

Анута Well-Known Member

знайшла ось такий інет-магазин з комбінезонами http://kombez.com.ua/index.php
    люди кажуть, що їм він подобається, а я нічого сказати не можу. Ми цього року ще не купували, тому не орієнтуюсь в цьому питанні. Подивіться і скажіть свої враження ;)

ще ось цей http://brand4kids.com.ua/main.phtml хвалили ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Ksani

Ksani Well-Known Member

Анута, Ви якось причетні до цього магазину ? :)

7. Olenka

Olenka Well-Known Member

Бачила таку саму на хлопчику :) звернула увагу, бо Next - я дуже люблю цю фірму :)

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мені теж вона подобається, маю багато джинсів і джинсових комбінзонів на малого-теж в Планеті брала. І після прання нічого їм не бракує

9. zara

zara Well-Known Member

Може, хтось недавно купував рукавички (щоб окремо кожний пальчик) на самих маленьких? А я шукаю, але безрезультатно( , кажуть, таких малих не шиють ! (?) Підкажіть будь-ласка, де ви купили? А може хтось скаже, що це незручно такій манюні їх вдягати, все одно вона буде спати на вулиці? Проясніть тему.

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Знаєте, маємо багато рукавичок з малечку, але , щоб окремо кожен пальчик, то таких не зустрічала на дітей до року - всі на суцільну лодонь...

11. Nata

Nata Well-Known Member

Петро від народження до двох років не знав що таке рукавички. Тобто він знав, але дуже їх не хотів. Ми мали трохи більший комбінезон з відворотами на руках, то я просто розкочувала рукави. Рукавиці малий знімав.
    А рукавички на пальчики для такої мацьопи - зовсім без потреби, хіба батькам потішитися.

• Подобається Подобається x 3
  12. Радість

Радість Well-Known Member

А для чого такій маленькій дитинці рукавички з пальчиками? Мені здається, що немає потреби. Значно тепліше, коли пальчики разом.

• Подобається Подобається x 3
  13. Анута

Анута Well-Known Member

ніяк :) просто зсилку знайшла і згадала, що тут комбези обговорювались :)

14. Ніка

Ніка Well-Known Member

я знайшла теплі рукавички з великим пальчиком! (в Арсені на Чорновола). а на всі пальчики еіколи не бачила...
    до речі, шапки там теж класні!!!я перед тим купила теплу шапку в Пелікані, а потім шкодувала, бо там були кращі!

15. Drimka

Drimka Well-Known Member

А я зараз в роздумах, що краще купити для Данилка на холодний період суцільний комбінезон чи штани зі шлейками і курточку :confused: В листопаді йому буде рік і два місяці, він ще зараз на вулиці невпевнено тьопає, але через два місяці буде інша ситуація, то в чому ж йому буде зручніше?

16. Drimka

Drimka Well-Known Member

Минулого року ми мали комбінезон-конверт на овчині, то були деже задоволені, більшість гуляли в конверті, але коли Данусик підріс, то пару разів робили комбінезон. Так, що цього року теж планую овчинку, чи то старшій рухливішій дитині буде зажарко? Йой, купа ньюансів... Як то вибрати. А це той комбінезончик:

• Подобається Подобається x 5
  17. Улянка

Улянка Well-Known Member

На Князя Романа є магазин Дитячий одяг чи Дитячий світ. Там акція дві речі за ціною 1 але одяг на старших діток більше. Хоча я й на Аню кілька сарафанчиків бачила

18. Aster

Aster Well-Known Member

А хтось купляв одяг/взуття дитині за каталогом (сайтом) Неккерман? Як якість? Доставляють вчасно?
    Зараз там є гарні моделі, особливо на дівчаток. Але щось страшно замовляти не знаючи, як вони працюють.

19. Радість

Радість Well-Known Member

Я купляла там одяг, правда не для дитини а для себе. Доставка за тиждень, якість хороша. Я була задоволена.

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я думаю (і ми так хочемо купити) окремо штани і куртку. Дитина буде вже більш рухливіша і штани швидко запацькаються, а якщо виходити гуляти 2 рази, то можуть не встигати висихати :8: . То в ідеалі було б навіть добре 2 пари штанів купити. Просто мені так здається, що куртка не так швидко брудниться як штани... А там і на санчатах повозитися і так в снігу повалятися - то ж перший свідомий раз, що малий сніг побачить (в нас ж з вами малі майже в один день родилися :) )

Меншим я б радила конверт-комбінезон. У нас такий був просто супер!!!

Я колись замовляла. Там можна і повернути, якщо не підійде (я повертала). Є дуже хороші речі, а є таке "г", що у все по "2-3-5-7" грн. краще продають... Але тоді втрачаєте на доставці + наша почта здирає ще за доставку і за пересилання грошей.

Статус теми:
Закрита.