Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

Ми купили штани-комбінезоном Lenne на 110 см- 329 грн, курточка до нього - 579грн.
    А суцільних комбінезонів на ріст 110 на Науковій не було.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а де там є дитячий одяг??? Це ви про ЦУМ на кн.Ольги ? часто там буваю...щось не зауважувала

3. odree

odree Well-Known Member

якщо кому цікаво. завтра(тобто вже ніби сьогодні :) ) єдиний день знижок в орчестрі для власників карток. купуєш 1 річ - 20%, 2 - 30%, 3 і більше - 40% знижки
    пи.си.:якщо кому треба картку, можу позичити

4. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Сегодня наконец-то купили Дуське зимние сапожки!
    В Plato сейчас скидка 20% на всю обувь. Ассортимент там слабенький, но мы свои нашли. Итальянские симпатюшки. Фирма Imac Childrens shoes.
    Со скидкой вышло 342,40 грн.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Повелась і я на знижку в Плато 20%. Там можна знайти хіба розмір 20-24 і то на Сахарова. Наш розмір в Плато були Ecco за 780 грн та Geox в Інтертопі за 1002 грн, але це вибачте занадто як для дитячих чобіт один сезон. Знайшли своє взуття в Антошці (хоя і недолюблюю я цю мережу при купівлі взуття) але знайшли Super Fit за 525, ми їх ще немали, будемо випробовувати. Ще купили там ще одну пару, Whitesnow, дуже гарні але якість гірша, тому і ціна нижча. Мені її консультант розхвалила, подивимось які вони при носінні.

6. odree

odree Well-Known Member

чомусь я думаю, що будете задоволені :) хай гарно носяться

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В Пелікані в основному Кокобелло, в мене знайома все тої фірми купує-якістю задоволена.
    Мені по якості подобаються Густі та Лемі фешен зимові комплекти, є магазин на Південному на 2 поверсі в ТЦ Калина, можна ще Войчик глянути на Південному чи в Магнусі на 5 поверсі.

8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я такої фірми малому купила в будці біля Провесня "Взуття з Німеччини" заплатила 320 грн

9. Megan

Megan Well-Known Member

Я купувала на Південому від Войцік комбінезон і шапку з шаликом і рукавицями. Мені дуже сподобалось. Комбінезони від 670 грн. і вище, куртку можна окремо купити, приблизно від 500 грн., шапка з шаликом і рукавицями 250 грн.

10. kati

kati Well-Known Member

а в чікко хто був?( в пасажі)...мене туди чоловік скеровує, каже є гарний верхній одяг на сашку

11. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

У нас как раз 24.
    Мы нашли штаны + комбинезон Lenne размер 92-98 в Антошке на Научной - 650 грн. Ярко-красный:)

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

про дитячий одяг в цумі я мала на увазі стоковий магазин біля колінзу...

13. Usmishka

В чіко, яправда ще до Пасажу не доїхала, одяг класний та гарний, але дорогий, на мою Іру курточка від 700 грн з минулорічних колекцій, нові від 1300, зате там є взуття минулорічне недороге, від 350, правда не всі розміри.

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

От надивлюся такої краси і спати не можу...все чудове...особливо для дівчаток
    http://www.aletta.com/exit.htm

15. Usmishka

А я на Нексті зависаю-ну такі там класні є штанці-не можу себе заставити не замовляти, ціна таки кусюча-14 фунтів і доставка, і оргзбір 25%

16. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

хто замовляв з цього сайту? хочу :girl_in_dreams: (але я ніколи не робила покупки через інтернет)

17. odree

odree Well-Known Member

а б не рекомендувала. зараз багато народу жаліється на некстівську доставку і т.п.

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

як можна жалітись на доставку коли на Україну прямої такої взагалі не існує?

щоб купити з он-лайн Нексту треба користати з послуг посередників (вони беруть комісію від 20% і вище) або просити можливих друзів чи знайомих з Європи.

ризик купівлі в Нексті через посередників один - відсутність потрібного розміру на день замовлення (посередники збирають кілька замовлень та групують їх в один великий з інтервалом в 1-2 тижні). А інші ризики відсутні - посередники як правило беруть післяплату, повністю несуть відповідальність за доставку товару до Львова за вибором покупця - Укрпошта, Автолюкс, Нічний Експрес і т.д.

Оля-Усмішко, я вас так розумію! Некст - моя слабість :girl_in_love: - гарні колекції, надзвичайна якість трикотажу, кольорові яскраві речі котрі можна прати за високих t, при цьому колір залишається яскравим та насиченим, а тканина не розтягується і не сідає...

19. bioland7

bioland7 Well-Known Member

я б так не сказала, що супер якість, маю пару речей малого, то порівняно з esprit (www.esprit.de) вони вже просто ніякі, а ось остання марка хоч і дорожча але просто суперова по якості тканин, той хто має їхні речі зі мною напевно погодиться:)

20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

є в нас i esprit i s.Oliver, і T.Tailor (дуже схожі за стилем та якістю бренди), нічого поганого не можу про них сказати, купую на німецьких сейлах або онлайн на сайті mytoys.de (тому їхня ціна виходить різнозначна нексту або ще й дешевшою). Проте мені однозначно більше подобається некст - не маю жодних нарікань на якість в порівнянні з іншими виробниками, і для дівчаток він пропонує справжнє розмаїття стилів та колекцій, бо esprit все ж таки більш спортивні речі або дуже стримана сучасна класика... (ну на мою думку, часто не вміють німці гарні дівочі моделі творити :), тому більше мені до смаку британський некст та маркс енд спенсер і іспанська zara)...

Статус теми:
Закрита.