Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

Ми маємо кросівочки "Puma",фірмові,привезені з закордону,рожеві з фіолетовим,після першого прання полиняли фіолетовим на рожевий.То дійсно,як попадеш,від якості фарбників залежить,тре певно ше в магазині пробувати якось чи фарба не линяє.Думаю вологою серветкою як потерти,буде видно шо за фарба.
    Перечитала дописи,шокована цінами на дитяче взуття,я тут вдома сиджу і думала собі шо то є троха дешевше,м-да...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  2. tania

tania Well-Known Member

Привіт дівчата я у вас новенька, але мушу розказати. Минулої зими купила в Плато синові чобітки Geox зі скидкою, дала 400грн.. Ну подумали ціна може бути, і весною вирішили зайти за літніми босоніжками тієї ж фірми. А вони вже коштували 680грн.. І це не самі дорогі. ЖАХ! То може ціни вони сплутали на зимові і літні колекції.

• Подобається Подобається x 2
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Доповідаю..нинька купили малому зимовий комплект - штанці на шлеях і курточку на пуху фірми BILEMI...дали 760 грн + шапочка і шалик від WOJCIK ще 187 ..і того-моєї університетської зарплати не вистачило...правда, я дуже і дуже задоволена..малого одягнули - КРАСУНЧИК!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  4. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Уляночко, а фотодоказ?:girl_claping: Може ще розкажеш де Войчик у Львові надибала?:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  5. kati

kati Well-Known Member

так на південному є декілька магазинчіків:)

п.с. а мені мамулін сьогодні смс скинула, що купили для сашки якусь куртяху зимову, хфранцузьку:haha:)) чекаю недочекаюсь:haha:

• Подобається Подобається x 9
  6. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ах,Каті, це ж класно:girl_claping:, найкращий варіант зимових обновок для малечі.
    Я для Левка зимовий комбез Коламбію хочуууууу :girl_cray:
    Але ціни :girl_mad: -зашкалюють:girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  7. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А я тепер з "Антошки" не вилажу... закупилась повністю... лишилось тільки зимову шапочку купити, мені там одна надзвичайно сподобалась...!!!:girl_smile::girl_smile::girl_smile:

8. Уляночка

а ми сьогодні і в АНТОШЦІ, і в ТИГРЕСІ були, але нічого абсолютно не сподобалось з верхнього одягу....а пішли на ПІВДЕННИЙ і одразу купили

• Подобається Подобається x 5
  9. Уляночка

отже, фото....насправді, куртка не сіра, а брудно-бірюзова

• Подобається Подобається x 17
  10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Шик!!!
    п.с.а я тобі якраз пп строчила шоб ти фото шапки скинула..бо ми далі в "творчому пошуку":)

• Подобається Подобається x 4
  11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хто знає де у Львові можна знайти зимовий одяг пол. фірми Amadeo, купувала дитині минулої зими, дуже задоволена якістю, але ми вже виросли, а той магазинчик де купували на Південному закрили.

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В центрі є Войчик в Магнусі на останньому поверсі, досить непоганий вибір, возять практично всю колекію.

13. odree

odree Well-Known Member

але ціни в них відсотків на 30 вищі, ніж те саме на південному. хоч і на південному є магазини з зашкальними цінами.
    а на південному войцік недорогий в метелику і ще в одному магазинчику за продуктовим ринком.

• Подобається Подобається x 7
  14. Ная

Ная Well-Known Member

"Войцек" є і на добробуті.

15. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

А ще "Войцик" є в маг. "Кенгуру", що по вул. Джерельній, орієнтовно навпроти ТЦ "Антей". Там теж привозять всю колекцію, а що не везуть, то можна дозамовити. Дають знижку 5%, ніби незначна, але коли костюм зимовий купуєш за 500-700 грн., то пару гривників і на памперси лишається і вже приємно...

16. tania

tania Well-Known Member

На Сихові є магзин Льолік. Там море товару, але можна хороші речі надибати. І взуття. На старших хлопців (7-10 років) кльові джинси і спортивні костюми. На дівчат минулого року були класні плащики. І ціни там пристойні. А коли набираєш на значну суму дають скидку 5% і картку постійного клієнта.

17. Рибка

Рибка Well-Known Member

А мені Льолік не дуже ( в плані одягу). Є хороші речі, а є багато китайського ( а може і все, не знаю, по крайній мірі, те що нам було потрібне - Китай). Джинси малому шукала, всі якісь розписані, розцяцьковані. Сорочки - розміри не наші (комірець 30-40), а ікси-ельки, іди розберись... Спіднички малій - те ж саме, купа блискіток... Може, то в мене смак такий, але я люблю більш просте, а не "вичурне" (не знаю аналога укр.)
    Взуття сподобалось.

18. tania

tania Well-Known Member

Я теж думаю що китайці там всюду. Але джинси хороші. Взуття різне, але дуже швидко псується, а може хто як носить.

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Войцек є ще в самому Антеї на Джерельній, нині там заходили, магазин немалий і вибір достатній. Здається, магазин "Яра", наліво від входу в Антей

20. Уляночка

Дівчата, а хто бачив, де є порядні джинси чи вельвети на флісі..тільки без різних там лейб, написів "а ля Хмельницький"?

Статус теми:
Закрита.