Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

Дівчатка,може хто знає скільки коштують там шкарпеточки дитячі?
    а звичайні білі маєчки і трусіки є?

проїжаючи в маршрутці бачила, шо Діва Семенюк є на Сахарова...

2. kati

kati Well-Known Member

На майкі ціни дивилась, але забула...:girl_mad:
    А шкапети Дюна- від 8-11 грн.

Я сьогодні до них ходила, вчора нам мама подарила костюмчик і дві пари шкарпает. Так от я пішла міняти шкрпети бо завеликі взяла маман......МЕНІ ВІДМОВИЛИ, типу вони записують штрихкоди , здали зміну, і поміняти не можуть. ВСЕ,більше точно до них не піду:girl_devil:

• Подобається Подобається x 1
  3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Навпроти піцерії "Престо":girl_curtsey:

4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Шкарпеточки від 8,трусики 8,маєчки по 14-ми брали.
    Вони казали ,що є ще на Петрушевича.
    Катя,вони справді всі штрихкоди і розміри вписують у спец.Бланк-накл.,при мені вчора таке писали-ти завтра підійди,якщо буде інша зміна вони поміняють.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Купила дитині гарний купальник у Антошці, вдома поміряла - а він тіснуватий, такий впритик, мала як сарделька, купальник досить дорогий як на дитячий - думаю піду поміняю. Маю чек, всі бірки на другий день іду міняти - думала проблем не буде... У відділі мене зрозуміли взяли більший - ідемо на касу... Тут намальовується тітонька-менеджер і каже, що дитячий купальник не поміняють - бо це білизна. Я знаю про ту Постанову, там дійсно вказано що не підлягає обміну спідня білизна і т.д., розумію що це недуже гігієнічно, але ж є ще норма закону, що я можу поміняти або повернути товар який мені не підходить... Та й викидати 120 грн на вітер ну зовсі не хочеться...
    Коротше нервів я собі попсула, але все-таки мені купальник зі скрипом, але поміняли.
    Дівчатка, щоб не потрапити у таку ситуацію - краще міряйте купальники з дітьми!

• Подобається Подобається x 5
  6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ви мене вбили :girl_cray:.Ми купили Мартину плавочки,розмір його ,навіть із запасом,на ріст 92,98.Вдома поміряли,а вони тиснуть в животик.Я думала піти поміняти на більші,а тепер вже не знаю,чи варто йти :girl_sad:.

• Подобається Подобається x 3
  7. ola-lyola

Йти варто, може менеджера не буде! :girl_smile: а якщо відмовляться міняти - пишіть заяву на імя менеджера і вказуйте причину заміни. Якщо у відповідь на заяву відмовлять - тоді кажіть що звернетесь у захист прав споживачів. Оскільки згідно ст 14 ЗУ "Про захист прав споживачів" за наявності чеку можна поміняти товар, який Вам не підійшов. А Закон має вищу юридичну силу, ніж постанова КМУ з переліком товарів, які не підлягають обміну. А плавки дорогі?

• Подобається Подобається x 4
  8. odree

odree Well-Known Member

а ви де купували? в якій антошці? бо якщо в центральній, то персонал тама відстужений, а на науковій всі нормальні, в мене з ними ніколи проблем не було. і навіть купальник казали, як не підійде, то замінять

• Подобається Подобається x 5
  9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

На Науковій точно поміняють, я там вже не раз міняла, бо все купую сама, а в центрі і допроситись нічого не можна.

10. ola-lyola

Я купляла купальник в Антошці в центрі :girl_sad:

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я зібралася тільки йти купувати малому плавочки, а тепер вже вагаюся, а як і я замаленькі куплю?

12. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

ну незнаю де ще є та веселка., але точно знаю що така як відкрилася на Сихові є біля Краківського... хороший магазин з великим асортиментом і нормаьними цінами...
    щодо Діви Семенюк, то маю багато її речей, якість нормальна і ціни тішать... на базарі теж можна знайти її речі тільки на порядок дорожчі... але незнала що в нас на Сихові теж є її магазин, обовязково треба відвідати.... його мені тут дуже бракувало...

13. Panadolka

А можна детальніше?

14. ola-lyola

Була в магазині Діва Семенюк. Дійсно якісний трикотаж. А в центрі крім Личаківської є ще на Коперніка (я це на кульочку їхньому прочитала) :girl_smile:
    Купила дитинці два літні костюмчики - один бріджами, один спідничкою, білизну. Там дуже гарні набори маєчка-трусики але вони трохи грубі, як на літо, на зиму будуть добрі, та й коштують 21 гр. Я купую "нежний возраст" ціна така сама, якість хороша, але набагато гарніші кольори. Піжамки там класні і ціни на них нормальні, але немає літніх - все на довгий рукав. Ще є дитяча постіль. А трикотаж цей шиють у Пустомитах:girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  15. kati

kati Well-Known Member

вчора нарешті купила малому кедики, в Тигресі, кокодрілло 89 грн[​IMG], розміри з 21-24

• Подобається Подобається x 4
  16. мамочка

мамочка Well-Known Member

а ще в них є сайт http://diva-semenyuk.uaprom.net/
    сорі, якщо вже хтось давав посилання

17. katrinka

katrinka Well-Known Member

я теж купила...... але був тільки 28р, думала під осінь будуть, але то повний 28.... класні такі, якісні і зовсім не дорогі 30 грн, так шкода віддавати, бо на настуний рік не знаю чи ще будуть добрі:girl_sad: і малому сподобались. казав, щоб такі ж купила, тільки менші

18. odree

odree Well-Known Member

з 17 по 30 червня якась нова акція в антошці

19. Panadolka

Ну скажіть мені де воно знаходиться!!!!:girl_cool:

20. нталька

нталька Well-Known Member

Магазин Діва Семенюк на Коперніка вже не зовсім в центрі, а біля трамвайного депо, що на Сахарова. Купувала там недавно кофти, як на сайті в полосочку, то вони по 35 грн. Кольорів багато, але які найгарніше дивляться, ті розбирають дуже швидко. Піжаму легеньку ще зі старої колекції купила за 29 грн.
    Казала продавець, що найбільший асортимент у них на Гоголя.

Статус теми:
Закрита.