Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

Ми купили Софійці Geox в Плато,за 296 гривень повністю шкіряні і дуже гарні,а вчора в ТСМ на Куліша натрапила на прегарні лакові мештики від Clarks всього за 125 гривень,нині в них вже гуляли:y:. До того об"їздили всі дитячі магазини,ціни жах:sad: Бачила дитяче взуття в магазинах "Взуття з Європи",якісне і недороге.

• Подобається Подобається x 1
  2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Поможіть! Хто де купує гарні дівчачі шапочки ??? В неділю ледве знайшла на нас капелюшок, але він подвійний і на вушка, хочу ще щось легше купити, а бачила тільки на маленьких. Де можна гарні легенькі шапочки знайти???

3. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, а чому таке зациклення щодо позиції: якщо шкіра - значить добре? я мала малому взуття шкіряне на цегейці і ноги були холодні і мокрі. а потім купила, грубо кажучи, шматяне, але дихаюче і з мембраною Гортекс. сухі і теплі ніжки, навіть при гулянні по калюжам. зі сторони ми виглядали певно дивно, бо я спокіно собі спостерігала як малий тупочеться в калабані, але я чітко знаю і цілком впевнена, що ножки в нього СУХІ. хіба би по коліно заліз :)
    випробувавши на собі взуття "дихаюче", я іншого для своєї дитини просто не хочу.
    в неділю була на шуварі. дитяче взуття просто жахливе! я відверто була шокована завалами такого неякісного дитячого взуття, якась пластмасо-синтетика...
    особисто моя позиція: я буду шукати розпродаж чи ще якісь варіанти, але якісного взуття. Розумію, що дитяча ніжка швидко росте, але вона якраз формується і "плоди" від носіння поганого взуття дитина почте збирати в більш старшому віці :sad:

• Подобається Подобається x 16
  4. kati

kati Well-Known Member

аналогічно

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

щодо шкіряного взуття - у мене самої ноги мокрезні від тої шкіри,а шкіряні кросівки - то взагалі смерть.
    ми теж цю зиму відбігали в шматяних черевичках,просто супер, ніжки завжди сухенькі,тепленькі,я дуже ними задоволена, шкода,що на наступну зиму замаленькі будуть.

• Подобається Подобається x 4
  6. odree

odree Well-Known Member

ну я розпиналася за весняно-літнє взуття. а щодо зимового, то малим купую Super Fit і дуже задоволена якістю. зимового Geox ще не пробувала
    а менштики то See Kai Run. безпосередньо ці замовляла з києва тут, а ще інші тут

де купувала, вже написала вище. а коштували 360 грн

• Подобається Подобається x 2
  7. TATA

TATA Well-Known Member

Дівчата, на Санта-Барбарі ринок "Народний" (коридорчик) є дуже гарний дитячий магазинчик з польським одягом. Ціни, порівняно з іншими магазинами на цей одяг, досить низькі.

• Подобається Подобається x 2
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

На Краківському, в маленькому магазині "Капітошка" дуже його люблю, в них польські речі. Та й ціни класні. На взуття до них треба попасти, бо швиденько все розкуповують і завжди у них тільки шкіряна взуття.:)

9. Panadolka

Я трошки інакше уявлення мала про ціни :xaxa: Думала, що це я дешево взяла босоніжки (не шкіряні). А потім коли пішла в "Капітошку" і побачила там кросівочки дешевші за дермантин, то вирішила повернути і дочекатися коли у них буде новий завіз. :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Олюська

Олюська Well-Known Member

А де саме він є? Бо ми завтра збираємось на Краківський:)

11. Panadolka

Якщо йти з центру. Йдете прямо, він знаходться злівої сторони перед двохповерховим критим. Між рядом з лівої сторони і між критим двохповерховим є прохід, то одразу між ними. :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Олюська

Ми вчора заходили в Антей на Джерельній, то там є досить непогане взуття Wojcek, ціни - до 140грн. Були мештики різних розмірів, але нам кольори не підійшли.

• Подобається Подобається x 4
  13. Panadolka

То той магазинчик що на куті? Ми там спортивний костюм купилм:ninja:

14. Олюська

Я щось особливо не зауважила, чи то був на куті. То якщо заходити в Антей, одразу наліво, останній магазинчик в ряді

15. Олюська

Шукаємо червоні мештики 21-го розм. Може хтось десь буде бачити - давайте знати:)

16. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Маємо червоні лаковані туфельки 21 розміру.
    Взували разів 10,а а тепер меленькі.

17. Олюська

А може будете продавати? Дуже би хотіла глянути фото, якщо маєте можливість виставити (з приміткою "для Олюськи", щоб не запекали:xaxa:)

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми вчора купили легенькі черевички-сандальки.Шкіряні і дуже зручні.Настюха в них зразу з магазину і потопала.Янарешті задоволена:)
    [​IMG][/URL][/IMG][​IMG][/URL][/IMG]

• Подобається Подобається x 8
  19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Де купували?Скільки заплатили?:clapping:

20. Олюська

Одна знайома, яка має трошки старших діток, ніж моя Олеся, казала, щоб на літо ні в якому разі не купувати босоніжки без п'ятки, бо ніжка "ходить" і тому деформується стопа. То правда?

Статус теми:
Закрита.