Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніка

Ніка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

я з олд-неві тільки одяг замовляла, але він досить маломірний...нам наприклад зараз на 12-18міс підходить.

• Подобається Подобається x 2
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дівчатка,я ще раз подаю табличку з розміром взуття,бо попереднього разу,щось ніхто не звернув на неї уваги :umbrage:.Мені по ній усе сходиться.
    http://community.livejournal.com/skrynya_porad/7785.html

• Подобається Подобається x 8
  3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Сьогодні купила малому джинси (Глоріяджинс). Вдягнула малому, а він так в зеркало глянув і каже - клясотааааа (красотаааа). :) Дуже задоволена, тому що думала вони зараз дорожчі. Завтра йдемо ще купимо 2 коффтинки і джинсову куртку :) Сьогодні грошей нам бракнуло :)

• Подобається Подобається x 4
  4. мамочка

мамочка Well-Known Member

де купляли Глоріюджинс?

5. Megan

Megan Well-Known Member

І ціни пліз....

6. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

ми також полюбляємо Глорію, нам бабуся постійно купує на Галицькому перехресті (десь в перших рядах є кіоск), якість суперова:y:, все переться машинкою і вигляд не втрачає!!! Маємо високі джинси, сарафани, але на них ціни вже не актуальні, а цього сезону купили два джинсові костюми, то вийшли нам 320 грн, правда однакових не було, то прийшлось красунь наших вмовити на різні:), ще для нас плюсом є те, що продавець дозволяє купити-поміряти і, в разі чого, приїхати поміняти чи віддати.

• Подобається Подобається x 6
  7. kati

kati Well-Known Member

на шуварі в тЦ, на 2 поверсі також є магазинчик де продають глорію:)

• Подобається Подобається x 3
  8. Panadolka

У Винниках (тут живу :)). Ціна 112 грн. В тому магазинчику весь джинс Глорія.
    Сьогодні ще там купили кофтинку з капішончиком, а джинсову курточку яку ми пригледіли вже забрали.
    Утеплені джинсіки купляли на Шуварі там де писала kati ^)

9. Олюська

Олюська Well-Known Member

А нам треба мештики на весну. Їздили нині в Антошку. Такі гарні там, особливо Geox, а ціни:8: ще кращі:xaxa: 450грн. за пару:sad:А нам треба дві пари, бо красуня має гардероб і до різних сукенок треба різні капці:xaxa:
    Пішли потім ще в Топ-топ, а там мені взагалі нічого не сподобалось. Де купити?:no:

• Подобається Подобається x 3
  10. odree

odree Well-Known Member

ооооо, маю ту саму проблему. босоніжки є і купила, а от з мештами капєц. а Geox тепер не шкіряний, і щось мені нічого не сподобалося. були і в інтертопі і в плато, нічого :sad: куди ще поїхати, навіть не знаю

11. Panadolka

Сьогодні бачила "Глорію" на Краківському. Такі самі джинсики як я купила малому там на 8 грн. дешевше. А того магазинчику навіть ніколи не бачила, сьогодні випадково на нього натрапила
    Ще сьогодні купила малому кросівочки, якимим дуже-дуже задоволена, а ціною напевно ще більше - 132 грн., повністю шкірка. Ось фото
    А ось ці купила босоніжки в "Антошці" за 153 грн., завтра йду повертати

• Подобається Подобається x 7
  12. Олюська

Нічого собі, то ж за що там 450 грн. давати? За бренд?

• Подобається Подобається x 1
  13. Олюська

Панадолко, а де купували? Ми кросівки маємо, але може там є мештики?

14. kati

kati Well-Known Member

а босоніжки чого повертаєте?

• Подобається Подобається x 2
  15. odree

odree Well-Known Member

певне що так. бо коли минулого року мені приглянулися одні мешточки для малої, і я звернула увагу, що вони з замінника і з тканини, а ціна була під 500грн. я запитала в продавця чому так? на що отримала відповідь, що мол виробник прийшов до висновку, що для чого дітям шкіряне, вони і так не зносять :xaxa: логіка залізна ( мо сама продавець і придумала)
    так що для мене особисто це не бренд, а китайська пародія. хоч і китайців не хочу ображати, бо вони можуть робити хороше якісне шкіряне взуття. ось купила юстинці. і ціна відповідає якості, і він geox дешевше, і шкіряне

• Подобається Подобається x 9
  16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Geox як пощастить, купила зимові комбіновані замша з тканиною, а літні кросовочки з замінника, одна радість там підошва у будь-яких дихаюча та шкіряна. Купляла в Плато, зимові 260грн, кросовочки 230гр, але зараз і там ціни підняли

17. kati

kati Well-Known Member

ну це точно продавець на ходу придумала:haha:)))))))
    Джеокс завди робив комбіноване взуття, вони себе позиціонують як спортивне взуття тому основними їхніми фішками є дихаючі підошви і поверхні, вологостійкі матеріі.....Я особисто дуже задоволена зимовими чобітками, вони тканні з резиновою сіткою по верху- малий в них по 10 хвилин в калюжах стояв....не думаю що шкіряні таке б витримали.

а туфелькі чорні дкже симпатичні, а де купували? і що то за марка?

18. Олюська

О, і нам би такі:) А де купували і по скільки, якщо не секрет:)?

19. natka75

natka75 Well-Known Member

20. kati

kati Well-Known Member

Іскра, другий поверх, йдете прямо до кінця, злівої сторони на куті відділ дитячий трикотаж. Футболки-9.5, майки трошка дешевше(здається 8грн_) там доречі і непоганий вибір піжамок ,трусиків і колгот. всі вітчизняне. Але майте на увазі, футболки без стрейчу, то потрібно брати на розмір більше, бо трошка сідають після прання, а взагалі добре носяться

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.