Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Aster

Aster Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі.

А скільки така радість коштує? Ми б теж хотіли таку шапочку.

2. kati

kati Well-Known Member

В нас отака...145 грн
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 15
  3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Дивилась сьогодні в Антошці на ті шапки - 275 грн.:8:. Я місяць тому собі на Добробуті таку шапку за 150 купила.

• Подобається Подобається x 2
  4. kati

kati Well-Known Member

по 265 грн.були цілком хутряні,а по 145-160грн. комбіновані(це вчора антошка на науковій)

• Подобається Подобається x 1
  5. zara

zara Well-Known Member

Сорі що сюди пишу, не можу знайти гілку з новорічними костюмами. Може, хтось бачив в продажу перуки з довгого накрученого світлого волосся? (як новорічний аксесуар). Хочу, щоб моя мася була на НР принцесою златокудрою)), а своїм волоссячком ще не обросла)), тож діадема вже є, а волосся- ні.

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Може хтось випадково :)xaxa:) бачив, чи є в Антошці чорні лакові туфельки 30 р.?

7. Зая

Зая Well-Known Member

Мені здається(але можу помилитися:confused:)що щось таке є в центральній Антошці

8. odree

odree Well-Known Member

а я щойно отримала ось це

замовляла тут botiki.kiev.uа

• Подобається Подобається x 8
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

І чим він якісний? Тим що повзунки за 50 гривень після 20хв на дитині стрілками розповзаються????? Чи то ціна помірна? В житті туди не піду за одягом і всіх друзів відмовляю.

Останнє редагування: 6 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  10. odree

odree Well-Known Member

А якщо не на розпродажі????
    Мене в цьому магазині обурило те, що там не цінують покупця!!!! Як і в більшості наших магазинів. Стільки скільки ми купували, і на питання мого чоловіка про надання НАРЕШТІ знижки, нам було відмовлено, то він їм висказав все що про них думає. А коли я хотіла малій купити бріджі і завітала в Тигрес, що в Арсені на Науковій, то продавщиця, навіть не піднявши очей відповіла, що це останній розмір ( а він мені не підходив) коли я попросила довідатися чи є в іншому магазині, то вона сказала, що не володіє такою інформацією і подзвонити запитати не може. Ну це нормальне відношення????????? Я не полінилася і поїхала в Скриню, там спокійно придбала, а коли сказала продавцям про таке ставлення, то вони були дещо збентежені, бо та продавщиця має всі координати і повинна дзвонити коли це потрібно.

Ну от і як ви думаєте, чи виникне в мене бажання там щось купити, якщо я можу цю саму річ купити в іншому місці???

• Подобається Подобається x 7
  11. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я не наговорюю на магазин я констатую факт що в цьому магазині були куплені мною повзунки за 50 гривень а за 20 хвилин на дитині вони повністтю поповзли стрілочками. І це при тому що дитина не повзала а сиділа на руках.
    І доречі, про цей магазин раз почала:ціни в них дійсно казкові, бо книжка "Новорічні чудеса" коштує в них 85 гривень а я їїкупила за 55. Нічого так накруточка, правда?

• Подобається Подобається x 3
  12. kati

kati Well-Known Member

якщо не по розпродажі,то ціни високі,хоча ми там малому куплямаєм досить багато,....а знижку вони здається надають якщо разова покупка більше 500 грн.,нам довго теж не давали,аколи купили зимовий комбез,то нарешті дали.
    Ми ще в тигресі купляєм вадеровські іграшки

13. odree

odree Well-Known Member

ну а чому б їм не зробити так як Orchestra , в них іде накопичення. Ну не випадало мені ніколи відразу взяти на 500 грн, хоч загалом нас там вже добре знають. Могли б піти на зустріч :)

14. odree

odree Well-Known Member

Я писала, в арсені

15. kati

kati Well-Known Member

:aggressive: могли б......

16. kati

kati Well-Known Member

з 25 грудня по 8 сычня ми там некупували іграшки,і чеків немаємо:confused:

17. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Зараз в mothercare розпродаж. Може хтось хоче щоь замовити, то було б дешевше разом. Речі такі класні!:clapping:

• Подобається Подобається x 2
  18. Nata

Nata Well-Known Member

О, я теж в Тигрес кілька разів заходила, жодного разу не могла допитатися того, що мені треба, такі всі консультанти "заклопотані". Більше не ходжу.
    У мене це індивідуальна неприязнь, але я теж більше туди не піду.
    Зате мені подобається в Антошці :).

• Подобається Подобається x 3
  19. Ніка

Ніка Well-Known Member

я б мабуть приєдналась, але напишіть будь ласка, скільки приблизно зверху до ціни накидати?(пересилка, мито ...)

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Передивилась,сподобалось.Цікавлять дитячі розміри обуві. Як їхній розмір переводиться на наш? Бо малому не знаю як визначити,ну типу від 1 до 3 років

Статус теми:
Закрита.