Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі

[​IMG][/URL][/IMG]
    отакі нам за 90 грн пропонують
    вони також польські.
    На сайті Пелікану, для ГУРТОВИХ покупців ціна 115 грн...Яка ж тоді роздрібна?

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой Оль, я вже і на наступну зиму взяла чобітки!:girl_crazy:

босоніжки беру 23 р, а одні ще зимою купила, то вони 22р, але сьогодні міряла то теж ще є трошки запасику, одним словом в нас зараз повний 22 розмір, тож думаю за 2-3 місяці якраз ніжка ще на пів розміру підросте!

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

3. amurka

amurka New Member

ну ти даєш)))
    я поняття не маю,який в неї буде зимою...в жовтні був 20,а зараз вже 22,5-23
    а який брати на літо?((

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

думаю бери 23 одну пару, а там протягом літа ще подивишся... хоча якщо брати десь так щоб поміряти, то може і 24 підійде, кожна фірма взуття має свої похибки в міліметрах!

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

мені здається що то задорого... ну принаймі Zetpol такого плану дешевші!

5. Iryna

Iryna Well-Known Member

на Південному, здається зетполівські, точно не пам"ятаю, але точно польські, десь так і коштують!

6. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

я взагалі від Пелікані в тихому шоці. Знайшла на Південному будку з польським текстильним взуттям, так от товар ідентичний Пелікану і Тигресу, тільки ціни на 40грн дешевші. Сашка ходить в тапочках Raweks, ціна така сама як в Зетполів, але ще мають ортопедичну шкіряну стельку.
    В принципі на базарі і окремо продають ті стельки з равексів по 10 грн.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а де саме?

8. oliv

oliv Active Member

А я Zetpol по 40-45 грн. замовила малому. Одні вже є, ще одні чекаю. Правда перші великуваті трохи, але не страшно, на осінь будуть. Ось такі вибрала - для мене важливо було, щоб на липучках, щоб регулювався підйом та ширина
    [​IMG][​IMG]

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Але я їх брала більше для дому, бо на вулицю на весну-літо маю Geox - одні із закритим носочком, а другі - відкриті

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

До речі, ті Зетпол, що я вже отримала, прийшли з точно такою ж, як вище показано на фото, стелькою шкіряною профілактичною (чого не очікувала, бо замовляла ще саму стельку окремо, а її не було)

Останнє редагування: 8 Квітень 2011
  9. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Тяжко пояснити, але попробую:girl_emo:. Спочатку підійти до будинку іграшок і іти в напрямок до Щирецької, далі буде праворуч вхід в ТЦ, заходите і ідете прямо. друга будка має бути з тапочками. Треба зайти в середину і питати, там дуже маленька будка, без продавця не не розберетесь.

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

стосовно босоніжок - перші Любчикові були 20 розміру з твердим задником і відкритими пальчиками, а от Маркові 2 пари мають закриті пальці-але так співпало,бо сподобались модельки,а не тому, що шпортався старший і я такі висновки зробила...
    такі ecco [​IMG]
    і Bobbi shoes

Любчик має на кожен день 3 пари "в спадок", а на вихід планую якісь недорогі світлого кольору на кідстафі взяти,бо з круто-дорогих мені ніц не підходить, та й ті ж BG ми мали в 2 рочки - суперські були, одні з найкращих.
    До речі, купила йому кросівки цієї ж фірми. Ще не носили,але за 180 грн з пересилкою - то казка.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

мені 47 вийшли, хочу ще замовити бо тапки 27 нам великі ще, то буду на вулицю щось замовляти і в хату

12. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Похвалимося своїми обновками з Америки.
    Замовляла малому ось такі замшеві черевички,якісні з crazy8:

Ось такі сині,тканинні мокасинчики на літо, малий їх знімати не хоче:)
    І одяг, замовила розмір 5-6, так і буде по розміру на наступний рік малому,
    з магазину gymboree:

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

[​IMG] от сьогодні купила на Шуварі ось такі тапочки по хаті ходити lemigo, такі самісінькі лише колір бордовий(я просто не люблю коли в дівчаток все таке розовеньке, мене то трохи дратує:girl_curtsey:). А ще в Карапузі привезли дуже гарні тапочки elefanten, але розміри, на жаль, 19-21, або від 25 розміру, та ще й ті що меншенькі, то лише на шнурівку, а нам дуже не зручно такі в хаті використовувати, а от ціна гарна - 55-60 грн!

14. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

скільки заплатили? і де саме брали, я сьогодні там все обходила і не знайшла :girl_sad:?

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

заплатила 60 грн, але здається 23 розмір то був найбільший з саме такої модельки, а Вам більший треба...
    бачите, якби знали то мене б свиснули... я ж Вам писала, відкрита будка в першому ряду від зупинки, і ще магазинчик є, але теж між рядами надворі, а Ви може по торговому комплексі в середині шукали?

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

сьогодні такі на ПІВДЕННОМУ на 100 грн дорожчі бачила

17. sirudenka

sirudenka Member

Напишіть координати , будь-ласка

18. Alexx

Alexx New Member

Дівчатка, хто купував своїм діткам взуття в "Зарі" ? (одяг я купувала -якісний!) Напишіть відгуки. І ще питаннячко чи можна починати ходити дитині в кедиках (текстильний верх, гумова піддошва), чи краще шкіряне взуття типу туфликів?

19. Gemmy

Gemmy Member

Я от теж вагаюся, чи варто дитині на кожен день кеди купляти. Мені більше подобаються кросики з сіточкою, мені здається, вони зручніші. Нам треба таке взуття, яке би добре дихало, бо в малої нога гаряча навіть в кросиках з тонкої шкіри (вона в мене рухлива, та ще й у нас досить тепло було)

20. Сяночка

Сяночка Active Member

І я от так само подумала... Пригледіла ось такі [​IMG], 155 грн, і от думаю чи брати, чи треба вони йому ;)))))

Статус теми:
Закрита.