Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі

Мале, вже один комбез відпродала бо купила, думала що на цю зиму буде добрий. А він вже впритик, на другий місяць вже навіть не вдягнем.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

3. Лідочка

По спинці 42, рукавчик - 37.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

якщо в 8 місяців 80 розмір, то до кінця зими точно буде малий, якщо купите 86 на наступну зиму не влізете, да і 92 якщо купите то це також питання чи влізете на наступну зиму - бо ваша мала по росту і його темпам така сама як моя.

Я тут напишу як мама достатньо високої і великої дитини.....
    в 8-9 місяців ріст мали біля 80 , вага біля 12 кг і 80 розмір нам був впритик, весною 86 впритик. Літом носили одяг на 2-3 роки, тобто 92-98, зараз в рік і майже11 місяців ріст 94 см вага 15 кг, носимо одяг 98-104 , зимовий комбез 98 розміру курточка великувата трішки, штаніки добрі ( підозрюю що цей комбез нам лише на цю зиму буде), ще одна курточка зимова на 104 ріст - вона просто довша трішки - попу добре прикриває, але вона нам зовсім не велика. Я просто не люблю кол одяг впритик, тому завідомо такий не купую. В чиїх мам дітки крупні і високі - можете собі прикинути на майбутнє.....І крім того що є діти різні по росту, так і 98 розімр одягу може бути в різних фірм різний.

Лідочка, щодо вашого комбезу то якщо ви купили 98 то рахуйте що ви купили 104, бо комбези ленне великомірять на +6 см - тобто на розмір. І його вам скорше всього на наступну зиму вистарчить, і поки вашому малому 6-8-10 місяців він буде їздити у візочку і там не так принципово чи комбез на розмір більший чи на 3 - він сидить і йому так чи інакше особливо нічого не заважає..... а якби він ходив, то взявши комбез на кілька розмірів більший ваша дитина просто не змогла би нормально ходити - бо це не зручно. Ми к слову також міряли ленне 98 розміру, мала звичайно в ньому ходила нормально але було видно що він великуватий...

5. kati

kati Well-Known Member

ого, то зараз діти такі величеньки пішли?!:)
    Сашка не крупний не мілкий, кокобелло комбез купували в 2.3 місяці, штани 98, куртка 92...то в 3. 3( листопад і трішки грудня) ми ще в ньому ходили, а вже потім купили 98-104.

6. TATA

TATA Well-Known Member

Зверніть увагу на те, що на стільки великий комбінезон не буде дуже практичний. Верхній зимовий одяг має гарно прилягати до тіла, можливо з невиликим запасом, щоб гарно зберігати тепло. Коли такий запас, під курткою буде великий "протяг".
    Ну єдине, якщо Ви зовсім не будете витягати дитину з візка.
    На мому малому при рості 102см,, вік 4 роки зимовий Ленне р.98 сидить ідеально, рукава прикривають пів лодоні. А Ваша модель навідь більша за ту, яка в нас. Я їх порівнювала в Антошці. Я би на Вашому місці подумала на рахунок практичності для дитини (я розумію що дорого, але дитині має бути комфортно).

7. Лідочка

Ну от власне, що так як він цю зиму буде сидіти то нема різниці якого розміру. А так як я поміряла 92 (дівчачого кольору) і той 98 - то вони майже однакові, єдине, що штанці трошки більші. Ну не було 92, то взяла той. Я весь Червоноград обходила - ні фіга, один Китай - на питання "чому не возите польське" - дуже дорого, хто його буде купляти. Ото єдиний магазин де можна купити шось якісне - решта....капець повний.
    А, бачила там ще куртки Doddipetto - такі класні, шкода що ми вже маєм дві демісезонки:).

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Ну в нас теж - в шість міс. - 71 см., зараз вже 72:). А до кінця зими певно до 80 см, а то і більше (якщо далі такими темпами буде рости) Він в нас і народився довгенький, та і має в кого вдатися - татко в нас високий, а дідусь ще вищий:).

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

9. Velana

Velana Member

напевно :) от навіть по свому малому дивлюсь за цей місяць точно підріс на 1,5 см. приблизно, бо вже під столиком (типу барного) не проходить.. до зими не знаю який ріст буде мати..
    а от з тими зимовими вдяганками то і для нас була ціла проблема вибору:
    міряли Wojcik 86р. - якраз на зараз, не знаю чи зиму виходили б, Mariquita - 86,92р. - не підійшли ні той розмір ні той, 80р. нормально, але мій хлопець худенький і високий - то їхні моделі не підійшли (хоча в них цього року колекція непогана :) оранжево- сіро - чорна), КІКО - великомірять конкретно, міряли 86р - то виглядав на весь 98 р., Coccodrillo - 86р. якраз на зараз би був, на зиму не знаю чи вистачило б.. от і вгадай тут :confused:

10. oliv

oliv Active Member

А ми у 1 рік і 7 міс. вже маємо 92-93 см росту, одяг носимо вже багато що 92-98, хоч то дійсно все ще й від фірми залежить. Бо маємо зимовий Wojcik 86 розміру, роздільний, то якраз добрий зараз, хоч з нашими темпами росту навряд чи на всю зиму вистачить... Але маємо ще Mariquita 98 розміру, роздільний, то поки він ще великий, але цілком думаю, що з 86 наприкінці зими перейдемо на той 98! Я-от помітила, що переважно зимові комбінезони йдуть розмір+6

11. LILY

LILY Well-Known Member

а я на одну зиму купую, нелюблю коли малий ходить в великих речах, як зы старшого брата, нэ ну можна закотити трошки рукавчик но не 15 см, мало того воно негарно так малому зовсім незручно буде ходити//бігати. я сумнівалася над 86 мол завеликий а 98 то взагалі його звідти небуде видно....люблю речі по розміру максимум на один розмір більші......
    замовили Войчик 86р. думаю буде добре тим білше шо всі ті комбєзи відомих фірм великомірять на розмір, чекаєм, приїде відзвітуюсь)

12. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А я напишу як мама маленької дитини, зараз в 2 Христинка по росту така як Юля в Ніколь була в 1 рік, а по вазі то й менше, то нам на хрещення подарували зимовий комбез, суцільний, розмір 80-86, то він нам ще добрий, але Христі не зручно, бо він дуже об"ємний, і в ньому за гаряче. Минулу зиму проходили в пуховій куртці, і трошки утеплиних джинсах, правда нижче -10 не гуляли. А в першу нашу зиму той комбез був супер, оскільки ми взагалі ще тільки лежали:) На цю зиму особливо нічого не купляли, хіба теплу куртку.

13. Лідочка

О, Юля, то я якраз по твому малому орієнтуюся, бо вони в нас приблизно однаково ростуть (з різницею в рік:) звичайно), моємо вже досвід купівлі-продажу, нє?:)

14. Natalia

Natalia Well-Known Member

Міряла Юстю сьогодні - 75см, вага 9700. Вона вже явно знизила темпи росту. Боді 80 від Бембі їй зараз тільки почали одягати.
    До речі, в 6 місяців вона теж мала 72 см, як і Дмитрик Лідочки.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

16. Іруня

Іруня Well-Known Member

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

О, а скажи пліз в якому віці він в тебе перестав так сильно рости?
    Бо якщо Любік має
    і це в 4 роки то він зараз росте не так вже й швидко.
    Питаю бо попадається мені зараз гарний одяг весняно-літній на малу 104 розімру а мала зараз 94 см і боюсь купляти бо можу не вгадати.

20. Юстина

Юстина Well-Known Member

ми в майже 2 роки маємо 95 см і 15,5 кг. Комбез на зиму купили - 98-ий Ленні, трошки-трошки вільненький, на наступну, напевно, буде в барахолці...

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

я сама шокована.. особливо, коли одинаковий розмір демарів замовляли з карапузовим Мартинком...

Статус теми:
Закрита.