Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. amurka

amurka New Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі

а чобітки кльові!ы мене цікавить скільки вони коштують?)

2. zetta

zetta Well-Known Member

ось найшла про тi шо ранiше писала що схожi на Демари......Обувь для детей Kuoma производится в Финляндии.http://planeta-obuvi.ru/index.php?o..._id=33&page=shop.browse&limit=10&limitstart=0 а тут всласне тi шо iталiйськi http://planeta-obuvi.ru/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=69. Може хтось зможе знайти iх по дешевшiй цiнi, то я б теж приедналась. А як нi то напевне буду купувати тут.

Останнє редагування: 19 Вересень 2010
  3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

куоми дуже дорогІ, здається до 1000ГР

4. zetta

zetta Well-Known Member

нi , я згiдна шо не кожному по кишенi.... але бачила iх в живу в магазинi то до 600грн. А отi шо Скандiя то 1000 точно.... для дорослого який походить два - три сезони то нормально а для для дiтей... не знаю, хоча моя мала в чоботятах теж умудрилась 2 зими вiдходити нещадно просто, ножка в нас досить делiкатно росте. З iншого боку така вона в мене змерзлючка жах. А шкiру шось я не дуже ...бо то хутро збиваеться....та й в теплi нога потiе а тодi i тодi i мерзне швидше.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а вторые, третьи ?
    чи малось на увазі що це на легенький морозець, поки не буде лютих морозів?

6. Angel

Angel Well-Known Member

я ше так і комбеза малій не купила..... дуже подобаються штанішки Lenne,а от куртки до них фееее. вчора знайла такий комбез Columbia ,поки шо зупинилась на ньому. кльово що так куртка двохстороння))

7. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Дуже симпатичненький комбезик.

8. veronka

veronka зла друзя

кльовий))) і куртки нічого) а кіко?

9. Angel

Angel Well-Known Member

700 гривень

10. zetta

zetta Well-Known Member

сьогоднi була в магазинi, то там дiвчата показали менi таке взуття, i те шо на легку зиму i на морози -30. Були i такого плану як Ангел показувала вище... кольори просто бомбезнi. Помацяла я то все, добротне взуття, кожен шов акуратний, цупкий не промокаючий матерiал. Унтiв теж купа навiть на мацьопок...
    Тобто я вам показала як варiант бачу вас теж турбуе питання зими, бо як вона буде така як минулого року ...то тяжко, моя мала навiть гуляти вiдмовлялась. Бо в нас у Львовi Антошка, iнтертоп... i решта.. Лiтаеш по магазинам вже i грошi готовий вiддати але i вибрати дуже нема з чого.З року в рiк однi й тi cамi постачальники...
    мали ми курточку... дощ i вiтер вона витримувала на 100%, там хороший глибокий капюшон, але по щiльностi вона холодна, тобто дитина в 4 рочки (на той час) не мае ше стiльки тепла шоб обiгрiти ту куртку а тепло втiкае то факт. А штани файнi то точно )

Останнє редагування: 19 Вересень 2010
  11. BoomBloom

BoomBloom New Member

Моя мала буде цієї зими в такому ходити:girl_smile: Хороший, і колір точнісінько такий як на фото, персиковий, але липучки на штанцятах в мене трошки визивають недовіру в тому плані чи не будуть розчіпуватись[​IMG]

12. Angel

Angel Well-Known Member

а де купували і за скільки? бо там де я думала купляти вже рожевих немає,тільки бірюзовий,а він мені не подобається... знайшла ще за набагато вищою ціною...
    а хіба не рожевий??

а де там липучки??

13. BoomBloom

BoomBloom New Member

На кідстафі:girl_smile:, вийшов коло 600грн. Скорше персиковий, як на фото(чи то в мене моніитор не відкалібрований[​IMG])
    Липучки - зверху, на лямках, біля горловини, вони регулюють довжину см 5ть туди-сюди.

14. Zorica

Zorica Member

Дівчатка, хтось купляв малятам на зиму взуття фірми Bartek? Які враження? вони теплі, не промокають?

15. Aster

Aster Well-Known Member

Була позавчора в Тигресі, що на Сихові. Там розпродаж теплих зимових суцільних комбінезонів фірми Mariquita. Дуже м'яких і теплих. Лишалося тільки три розміри, коли я була. 74, 80 і 86, наскільки пам'ятаю. Великі знижки (200-300 грн замість 500-600).

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Дуже жаль, що суцільних, якщо б роздільних, я би вже побігла за комбінезончиком ! :girl_wink:

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

а в якому магазині? (можна в приват)

18. kati

kati Well-Known Member

другий день скачу як слон. Уявіть яка я дуринда, купивши весною на розпродажі в джеоксі малому осінні черевики, я їх сховалда в антресолю і благополучно про них забула.)))зараз ганяю шукаю
    малому взуття, добре що нічого не трапилось мені, а вчора робила шухер в шафах і знайшла новюнькі черевички))))))) капец, склєроз вже повний.....але я така радонька!

19. Knopka

Knopka Well-Known Member

Зайшла сьогодні в магазин "Марко" на Шептицьких, купила малій симпатичні утеплені рукавички за 15 грн, знайшла гольфики за 20-30 грн і шапки в межах 40-50 грн. Після Антошки з шапульками за 150-250 - аж не повірила в такі ціни. :girl_claping:

А ще нарешті приїхали наші Демари. Вживу мені подобаються значно менше, аніж на сайті. Овчинка трохи вилазить, устилка постелена не надто рівно... А сама тканина здається надто тонкою, боюся, щоб зачепившись за камінь чи якусь брилу снігу не порвалась.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.