Одяг та взуття для малечі

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем карапуз, 17 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі

Ми продовжуємо готуватися до холодів.Прийшов нам сьогодні такий комплектик:
    [​IMG][​IMG]
    І ось такі леггінси прилетіли з Китаю :)

2. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

4. Angel

Angel Well-Known Member

що скажете на такі чобітки?? 380 грн [​IMG]

5. amurka

amurka New Member

дуже класні!!!!!!!а де ви знайшли за таку ціну???я такі теж дивилась,то ціна була 500грн.)

6. Ная

Ная Well-Known Member

Класні чобітки,я маю свої схожі від Коламбія,вони суперові на мокру погоду,а от в морози-хіба якшо активно ходити чи бігати,інакше зимно в ноги,і мають мінус-на ожеледиці в них дуууже слизько. Я б дитині теж такі купила,на нашу львівську слякоть-в сам раз)

7. Angel

Angel Well-Known Member

мене також приємно здивувала ціна.http://www.kidstaff.com.ua/tema-344428.html
    а не заважкі вони будуть для дитини??

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Похресник носить, сестра дуже задоволена, не важкі і теплі.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а чому не хочешь купити щось на мембрані? на тому ж кідстафі, повно наприклад Котофей, B&G, Little Deer - дуже гарні модельки і взуття гарної якості ( по крайній мірі те що ми мали нічим не гірші за суперфіти ті ж самі) , і по ціні не дорогі...якщо цей нюанс теж важливий....
    Бо мені особисто що оті демари що ці коламбія - гумаки, дорогі гумаки..... вибач що я так прямо, але зато чесно.

10. Angel

Angel Well-Known Member

в мене нама такого катигоричного...
    вони мені зовсім не подобаються

цей нюанс,не є дужа важливим,головне шоб тепло було,ну і....радувало око мами)))

ну але мене ті гумаки,так пруть,шо я сама від себе в шоці!сама б з радістю в таких ходила)) тому і питаю думки в дівчат,чи тепло буде в них??

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

я дуже люблю правду:connie_pull-pigtail

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну мене котофей теж не пре, це я так, для прикладу навела, а от Літл Дір - якби не купила на цю зиму малій суперфіти по смішній ціні..... 100% купила б їхні на мембрані.

однозначно :girl_yes2:

12. Ная

Ная Well-Known Member

Зі всього дитячого взуття в нас найбільше зношені гумаки-така в нас погода(

13. Vероніка

Vероніка Never give up

14. Knopka

Knopka Well-Known Member

Дівчата, хтось купував термочобітки B&G для діток? Вони симпатичні і ціни нормальні. Але як вживу виглядають, як носяться, чи зручно,тепло дитині?

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Angel,ви будете їх замовляти ?Мені також сподобались.

16. Angel

Angel Well-Known Member

я їх дуже хочу!але продавець сказала що по устілці 15 см,а в малої ножка 13,і вона не зможе в них нормально ходити. але я думаю до зими може 0,5 см виросте +колготка+шкарпетка,може якраз??? вона мені ще відповіді на то запитання не дала,чекаю......

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

слухай, але ж ті коламбія і тез того теплі, чи Тереза не запариться ще й в шкарпетках?
    А щодо розміру - піди поміряй у плато чи в інтертопі - подібне взуття щоб устилка була 15 см, дай малй походити трішки - хоч будеш мати уяву як вона в тому ходитиме...бо моя Юлька при тому що в неї зараз 23,5 а 24 чуть чуть ще вільний в 25 преспокійно ходить ( правда вдома коли міряли) і їй воно не заважає абсолютно.

18. Angel

Angel Well-Known Member

та напевно запариться,я вже просто любі відмазки придумую шоб їх купити)))
    так і зроблю

19. zetta

zetta Well-Known Member

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]найшла такi.......супер гарнющi але трохи дорогi. Правда розмiрчики е i на мамочок i на дiтей. Характеристика; пользуется спросом, прежде всего, из-за холодного климата. В производстве обуви используются только натуральные материалы, включая ценный мех лисицы, песца, енота или норки. Такая обувь сохраняет ноги в тепле и защищает их от влаги, надежно регулируя температуру. Стельки состоят из трех слоев, впитывающих и выводящих влагу наружу, а подошва изготовлена из полиуретана, препятствующего скольжению.Симпатичная и практичная модель прекрасно подходит для прогулок и отдыха. Удобная и очень легкая отлично садится на ножку. Современные и высокотехнологичные полимеры способны выдержать первые морозы, оставляя ноги сухими и теплыми.

Останнє редагування: 19 Вересень 2010
  20. Angel

Angel Well-Known Member

і скільки??

Статус теми:
Закрита.