Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі - 4

Кась, а де ти їх замовляєш?...Бо теж вперше чую.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А яким чином до розміру комбеза обирати потрібний розмір шапочки? Бо голови то у діток різні, і форма і розмір, і не факт що та шапочка в комплекті підійде.

3. Charmel

Charmel Well-Known Member

Дівчата, тільки не попадіться на гагу-тагу з таобао або з аліекспресу (тобто з китаю), замовляйте десь в провірених закупщиків. Бо гагу-тагу з китаю і оригінальний це буде дві великі різниці. Почитайте відгуки, дуже багато хто попадався на такому і звичайно були розчаровані. Ну і по розмірах там теж добре розібратися, бо вони або йдуть розмір в розмір або маломірять.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

нам до річного комбезика шапочка була за тонка, а до цього річного якраз зимова.
    дівчата, я брала на стафі.
    на жаль, то комбези не популярні, і як бачите, СП -майже нема. але були.та вибір не великий, але я викулупала.
    ото зроблю рекламу і на другий рік буде купа СП.:girl_wink:

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

моі чогось великомірять..
    може китайські маломірять?

5. Charmel

Можливо, я не маю такого комбезу. Я лише читала інфу по відгукам в неті. Тому і радила звірятися з тими, хто має комбез тої фірми.

6. Megan

Megan Well-Known Member

На Котофей можете глянути, але вони російські здається. У мене старший мав їх, то при -10 при стоянні ноги були теплі, і виглядають гарно, бо мають підошву, а не такі круглі як колись валянки були. Я навіть думала собі купити.

7. olangel

olangel Well-Known Member

Мене перемкнуло))))
    Носимо зараз 27-й..на зиму 28-й буде маленький?))))

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Взяла 28 гумаки, то там ніби добрий запас, думаю ще на весну будуть. А знайшла дуже кльові зимові, але там 28 і вже 30-й :sad: 30 то великі будуть дуже(

8. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

трохи я наплутала, в нас 28 розмір -довжина устілки 18 см.

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Купила малій коламбію 13 розмір. Устілка 20 см. А ножка в нас 18,5-18,7. Але щось переживаю чи не переростем. Заспокойте мене.

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

О, в нас аналогічно)
    Таки треба брати 13, якщо на один сезон.
    Дякую!

11. olangel

olangel Well-Known Member

Та я от тим самим собі голову забиваю...знаю, що повільно росте нога зимою, восени...то тішу себе лумкою, що не переростем, а от Коламбію на нашу ногу беру 19,5см....на всяк випадок ;)

12. sunny_girl

sunny_girl Well-Known Member

Дівчата, а хтось купував одяг зимовий Pacific Trail? На зулілі на нього гарна ціна, але дуже мало відгуків. Знайшла лише інформацію, що це підрозділ Columbia.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так поняла ті дешевші то не оригінальні, шиті в Китаї чи де
    в одному оголошенні де комбез за 600 з гаком є навіт ьфото мейд ін чайна
    а ті оголошення де пише Канада, оригінал то там 1100 грн
    щоб не було дійсно

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Та нууу...
    На стафі лише один продавець має ціну 1100. Решта все нижче 800. Не думаю, що лише в того продавця оригінал. Хоча.... Навіть незнаю:)
    Ну і мейд ін чайна(доречі, в того ж продавця в оголошенні великими буквами пише - ОРИГІНАЛ))) то не є шось страшне. На китайській підробці якраз і можуть написати мейд ін всьо шо хочеш)))
    Я думаю в неті можна знайти огляди, як відрізнити оригінал від підробки.
    Ну і як на то пішло, то в рейми, здається, теж пише на бірках чайна. Не бачу в тому нічого сташного, просто потужності виробництва в них є в Китаї, як і в багатьох фірм.

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

нє, я вупше непроти чайни, але мені вже краще взяти перевірену, але бюджетнішу фірму
    просто невідомо як ті китайські варіанти себе поведуть взимку
    ну і те що в оголошенні пише оригінал то ще не сертифікат якості 100%

16. Fistawka

Та то все зрозуміло. Але на кожну фірму знайдеться китайська підробка)) Я наприклад про Коламбію теж багато начиталась, що леко натрапити на китайську...
    Тому або купувати у провіреного продавця, або вміти відрізнити:)
    Ну і я не писала, що китайська підробка то добра штука. Я просто мала на увазі, що на підробку можна натрапити купуючи і досить дорогу, відому фірму.
    І таки не помилилась. На Реймі теж пише, що зроблено в Китаї.

Ми сьогодні приміряли рейму на малого 80 розмір! Він такиииий смішний! Ну колобок.
    80 розмір явно ще великуватий))) Ну але до зими ще трошки виросте... Ну і не брати ж 74, якщо ріст в малого вже 78...

І доречі якась рейма мені здалась тепла-тепла. Наш Chicco минулорічний був тонший, тому я тепер не маю сумнівів. Моє шило в Реймі точно не змерзне.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

та сама історія) мені щось здається що 86 чи 80+6 всерівно будуть великуваті, навіть через 3 місяці) а 80 буде геть впритик
    а де міряли?)

18. Fistawka

Ми напросились на примірку до нашої форумлянки:girl_blush2:
    Бо в антошці рейма роздільні лише від 92 розміру є...(

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

А що немає різниці між 86 і 80+6 ?
    Я думала, що в розмірі 80+6 там типу шось розпорюється і штанці стають довшими. Ні? ТО я таке собі придумала?

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

я такого не бачила) може в окремих моделях є така фішка
    наскільки знаю то просто як великомірка.. типу якщо ріст 80 то купляйте 80, а не 86)
    п.с. бо +6 може писати і на суцільних комбезах, а там не знаю що має розпорюватися чи подовжуватися

20. Charmel

Дівчата де ви купуєте/замовляєте термобілизну для ще зовсім маленьких. Всі точки перебрала, всюди вже для більших діток, а на зріст 80-86 нічого внятного не знаходжу. Киньте якимись ссилками. Дякую.