Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата ,хтось щось може сказати за зимові комбези від фірми Chill Little? ,приглянулись вони мені, але замовляли б через інтернет і не знаю, як вони вживу, і чи добрі на зиму.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Naama

мабуть, не знаєте.
    А Pink Platinum, США ? це теж комбези зимові

3. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

комбезів не бачила (може тому, що не шукала), а куртку на зиму малій замовила цієї фірми, правда ще не отримала, чекаю....В загальному цю фірму дівчата хвалили.

• Корисно Корисно x 1
  4. Naama

Дякую, ми теж замовили вже, чекаємо))

• Подобається Подобається x 1
  5. Gala

Gala Well-Known Member

6. Kassandra

добра ціна, курточка на вигляд досить непогана:).

7. Petrova

Petrova Member

Підкажіть, будьте добрі ,який розмір брати Lenne комбез на малюка 8 місяців , зараз в нього приблизно 71 см.

8. kristina

kristina Well-Known Member

Маю ленне 74 розмір на цю зиму. Ми зараз в свої 6 міс маємо 70 см зросту. Міряла недавно то комбез на неї дуже великий ще, за зиму його не переросте точно.

9. Havronia

Havronia Well-Known Member

Думаю, 74+6.

10. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Маю до вас таке питання, в коліжанки малий майже 3 роки з того часу як почав ходити, не дає в хаті взяти на себе тапочки. Тобто дитина весь час гонить босоніж.
    Чи не є це погано для здоров'я, босоніж по рівній поверхні?
    вона щось цим не дуже переймається, мол на вулицю в них хороше і правильне взуття, а в хаті може і так раз не дає взутись.
    і одразу ще таке питання, яке має бути взуття на перші кроки? щось типу чешок? тобто не твердо підошва? а вже як буде ходити тоді твердий заднік, супінатор,каблучок?

11. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

То є дуже чудово, навіть якщо по рівному. Взуття все одно завжди хоч трохи стискає стопу або заважає їй рухатися, а так дитина постійно рухає пальчиками і ногою. В мене малий теж не має домашніх тапок - коли холодніше одягаю шкарпетки.
    Якщо в хаті не слизько то не треба ніякого. Якщо слизько, то можна шкарпетки з гумовими цяточками на підошві. Надворі так - шкіряне, гнучка підошва, твердий задник (навіть супінатор не обов"язково). Стопі не треба допомагати розвиватися - головне не заважати.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Дівчата, хто купував своім донечкам легінси утеплені хутром "чебурашки"? В них тепло, зручно?

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мої обоє так ганяють. Навіть шкарпетки знімають. Мала каже, що їй так комфортніше, малий ще нічого не каже, але шкарпетки вперто знімає :girl_yes2: Я й сама босоніж ходжу. Це навіть загартовування своєрідне виходить, бо в різну погоду вони босоніж, навіть зараз по плитці на кухні і ттт, не мерзнуть і не хворіють, хіба якусь віруску мала з садку притягти може.
    В моїх обох все ок. Стопа розвивається правильно. Та й вдома відносно рівна поверхня. Є різна текстура: плитка, паркет, ламінат, килими. Залазять на різні поверхні: ліжка, дивани, крісла, драбини, тумби. Це навіть масаж своєрідний виходить.

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчата, які колготки діткам берете?
    Мені найбільше польські Вола і Гата подобаються (не кошлатятьс і резинка не розтягується) але зараз вони від 120 грн і вище...
    Радила продавець Легка хода і Акцент...
    Акцент я раз купила, то навіть нові на попі не тримались малій в 2 роки... Така зла була... А продавець каже, що я, може, на підробку попала...
    А на Дюну продавці кривляться. Хоча ми мали пару - нічого поганого не помітила...

15. Olenya

Olenya Active Member

Я з Воли і Гати перейшла на Дюну. Дуже задоволена, особливо колготки в нових упаковках.

• Подобається Подобається x 2
  16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

У нас майже всі колготи Дюна. Ті що махрові, то так - кошлатяться після першого прання, хоч далі залишаються практично такі ж самі, а звичайні бавовняні нам гарно носяться і гумка тримає прекрасно і по швах не рвуться (якісь польські мали - то подерлися нам на дупі). І шкарпетки Дюна люблю, бо в них є лінійка шкарпеток без гумки зверху - то тільки такі на наші товсті ноги підходять :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Kassandra

А мені колготи Акцент дуууже сподобались, носила і малий і мала все супер було.. Дюна теж подобається, носимо..)). Зараз зовсім не бачу сенсу переплачувати за імпортні колготки, коли є якісні наші і ціна адекватна:).

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і ми в Дюні ходимо. демісезонні гарно носяться. махрові трохи покошлатилися , але теплі.

• Подобається Подобається x 2
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

хто купляв на зиму термочобітки Super Gear? хочу відгуки почути

20. silvia

silvia Well-Known Member

на кідстафі читала, шо Ге рідкісне. пошукайте там.