Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Дівчата, малому рік буде на початку березня, тобто зима припадає на 9-12 міс. Розмір одягу носить значно більший, відповідно комбези будуть з відкритими стопами. Яке зимове взуття купувати неходячій дитині? І хтось брав на Нексті дуті куртки і суцільні зимові комбези? Цікавить на яку вони температуру

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

суцільні комбези з позначкою технічні йдуть до -20
    вони дійсно досить теплі, але суцільні менші ніж інший одяг в нексті, тобто порівняно маломірки, якщо дитина крупна, то я би брала суцільний на розмір більший (але теж треба читати відгуки, можливо цього року вони їх пошиють інакше, може читати актуальні цьогорічні відгуки в неті)

але у вашому випадку ще не факт, що дитина в рік буде потребувати на декілька розмірів більшого одягу, в мене малий в 3 місяці мав деякий одяг на 9 місяців ,але в рік йому 9-12 місяців був великуватий))) діти дуууже рідко ростуть по сценарію і закономірно-логічно

• Подобається Подобається x 1
  3. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Ну бодіки вже носить 12-18 міс, то буду якнайпізніше комбез купувати, бо хто зна як ростиме. А взуття з Нексту зимове брали?

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

бодіки то не показник + залежить від виробника
    я не памятаю як у вашому віці, але в 1,4 роки малий почав носити на 2-3 роки бодіки, ще великуваті були, але з памперсом в менший розмі рне влізав
    цей показник до речі дуже суттєвий для суцільних комбезів - діти з довгими торсами+памперс виростають з них швидше

щодо взуття - то для такого віку є топіки хутряні, по типу як і на ручки краги, ну або по типу уггів
    тобто не знаю чи є сенс брати взуття вже таке щоб повноцінно ходити, нехай за руку чи біля опори, всерівно надворі того ходження буде мізер
    хоча то залежить і від дітей, а в першу чергу від мамів

Останнє редагування: 20 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В малого День народження на початку квітня, тобто зима припала на 8-10 місяці, в той час він на всіх прогулянках спав в калясці, ще і в зимовому конверті, то я взуттям і не заморочувалась і не тратила лишні гроші, купила теплющі пінетки і на тому все. В кінці березня деть пішов сам, то купили йому демі черевички. Весна була рання і тепла.

• Подобається Подобається x 2
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

@Dobbi
    мала на увазі
    власне крупності
    тобто мій зараз не крупна дитина і некст носить ще на 2 роки, хоча вже має 2 р і 1 міс
    але от про бодіки то писала яка ситуація в нього
    до речі за весь той час досі носить на 2-3 роки бодіки, хоча півроку тому були вільнуваті, а зараз впритик

але колий йдеться про суцільні комбези то там треба врахуватиі і розмір бодіка, й інші параметри

7. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Ви дивіться, щоб потім, ближче до сезону, розміри були. Нам так бодіки на короткий рукав втекли, а зараз хотіла кардиган на осінь, то теж порозбирали, але ще сподіваюсь, що появиться.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

та на осінь звичайно вже можна і треба щось купляти
    якщо ви про некст, то там якраз нова колекція, налітай))
    просто в такому випадку як у @Dobbi не знаю що порадити, комбез 18 місяців мав би бути добрий, але якщо її маля не лише бодіки, а й інші речі носить на стільки розмірів більше, то може і малий бути... може шукати десь комбез трансформер, де робиться такий собі спальний мішок ,якщо буде замалий по довжині від спинки до памперса, то може по росту ще буде
    ну і хто його знає, дитинка може і далі такими темпами рости, а може і призупинитися
    просто якщо купити зараз наперед набагато більший розмір чи не залишиться він звеликим на всю зиму
    деколи купляючи наперед економимо, а деколи маємо прольот, який обходиться дуже дорого

9. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

В нас весь одяг некст, навіть не знаю де і що купувати крім нього) а син має 10 кг і 75 см, бодіки 12-18 міс, штани 9-12. Напевно візьму осінній комбез на 12-18, а зимовий шукатиму пізніше

Надіслано від мого HTC Desire 601, використовуючи Tapatalk

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ми минулого року купляли суцільний комбез ,і були теж на 2 роки. Там балонові тьопчики були на закльопках, дуже зручно.
    Ми теж такий мали ,але майже ніколи не відщіпали ,бо мала не ходила ( ми з кінця лютого)

11. svoybox

svoybox Well-Known Member

Ви по своїй дитині орієнтуйтесь. Моя мала, до прикладу, у возику переважно спить, тому потреби у роздільному я не бачу. Тим більше бігати я не хочу пускати ще, навіть якщо почне ходити, бо я лінива мама.

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Дівчата, а де шукати прорезинені штанці під гумачки? В нас ще не було, бо моя панянка дуже педантична і навіть по калюжах скаче так, щоб не дуже захляпатись, але так собі уявляю, що то має бути супер зручно ходити через болотяну вулицю ( недоліки життя за містом). Щоб щоразу не прати ті джинси...

13. tuti

tuti Well-Known Member

Купила на секонд хенді на верху Личаківської - там якийсь магазин - Одяг з Європи. за 75 гр. ввечері гляну фірму. дуже зручно

14. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

колись давненько купила такі штанці малій в магазині ТСМ.

15. raspberry

raspberry Well-Known Member

І мені підкажіть, бо Влад буде плавати в тих калюжах. Він в літніх маленьких руки-ноги миє, а як підуть осінні дощі і слякоть, то уявити страшно:girl_impossible:
    Або здайте точку, де є якісь суцільні комбези-дощовики.

16. silvia

silvia Well-Known Member

- якщо не проти б/у, то на кідстафі б/у шних повно, чи шукайте на секонді.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, є великий вибір дитячого взуття у Львові? Цікавлять осінні варіанти

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

шукала на кідстафі, клумбі, олх, але натрапляла лише на зимові. Чи я щось не те шукаю:dntknw: Зорієнтуйте по виробниках. Цікавлять саме осінні штани, комбінезони чи півкомбінезони не утеплені, просто непромокаючі і прорезинені.

19. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

20. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Дівчата, підкажіть інтернет-магазини де можна купити класичні сорочечки і штанці для хлопчика на 1-1,5 рочки, а також мокасини? Може хтось і випадково бачив де можна глянути, підкажіть) вже багато переглянла, знайшла лише один варіант)