Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

купила малій синьо-жовті (з розрахунком, що ще малому в старшому віці перепадуть:)), то вони такі трохи огроменні якісь мені здаються, чи то на моїй тендітній малій так виглядають, не знаю.. Але зроблені досить якісно і гума нічим не гірша, ніж в дорожчих фірм гумачках.
    нам на рахунок зручності демари були добрі в маленькому віці, але ніжкам було зажарко в них. Якщо дитина сидить у візку взимку і не ходить багато, то демари мали б бути добрі, але якщо дитина активно бігаюча:), тоді їх хіба на сильні морози брати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Взуття яких фірм обираєте малим на зиму,ну і демі? Демари нам на зиму теж парять трохи.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Останнє редагування: 18 Серпень 2015
  3. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

у нас теж були суперфіти. при чому рази 3 точно вже бу, і підошва вже не витримувала, якраз на нас вистачило. дуже і дуже задоволена взуттям. малий не мерз, не потів, як було холодно (після -5) давала просто махрові колготи чи в"язані шкарпетки, коли було легше то просто колготки від кунди, вони ніби бавовна, але на мому малому були а-ля термо, бо не потів в них, і не мерз.
    але ми активно-бігаючі, тому я тепер просто не в курсі, що брати з тими цінами, бо нам треба багато взуття на зиму, бо одне сохне (зверху), інше носиться, третє миється і тд.

гумачки рекомендую брати зі знімною шкарпеткою, дуже рекомендую, щоб була шерстяна (войлок), набагато комфортніше, не слизькається, дуже тонкий шар, якщо ніжка спотіє, то буде мокра ця шкарпетка більше, ніж дитячі.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а де купували?

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

на кідстафі
    а ще бачила в магазині Чобіток в центрі, але вибір маленький дуже

6. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

вже відповіла Багіра:)
    якщо треба, то посилання в пп дам

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Мені сподобався роздільний, з півкомбінезоном і курточкою. Ще би гарно зорієнтуватись з розміром. Маленькому рік буде в кінці січня, але він з дрібніших діток, ми їх костюмчики, светрики носимо на місяць-два довше, ніж вказано на етикетці. Певно треба 9-12 міс.?

9. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А варіант суцільного не розглядаєте зовсім? Як на мене, то на такий вік суцільний мав би бути зручнішим.
    Ми самі з дрібніших і лише зараз доросли до того, що розмір одягу нашого відповідає віку, а до того могли в 3 роки носити те, що було на півтора-два роки. А загалом орієнтуйтеся на їхню розмірну сітку - на висоту дитини, а не на вік.

10. Fiancee

Я навпаки вирішила, що зручнішим буде роздільний. Думаю собі так, як кудись прийдемо, наприклад, у кафе, магазин, то курточку можна розшпилити\зняти, а з суцільним кобінезоном як? І щось мені здається, що в суцільному малюк може бути, як мішка :) Але то я так собі на разі роздумую, а хтозна як воно насправді буде.
    Скажіть, будь ласка, чи не дуже широкі ті комбезики? Бо часом бувають такі широкі речі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

HM на дрібних і звичайних непухких дітей майже завжди широкий, в тому числі і комбінезони. В нас так завжди було, ми худенькі.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

@Fiancee ми на рік старші від вас ,і минулу зиму відгуляли в суцільному комбезі ,хоча мала ще роздільний. До роздільного вам ще взуття треба буде купувати ,а мала ,ні разу за зиму не ходила по дворі, як десь були в маркеті чи кафе ,просто знімала і все, в кафе теж з такою дитиною довго не посидете))) це все такі ілюзії ,які теж мене вічно переслідували ,а реальність зовсім інша))) хоча може це тільки в мене така дитина специфічна, у вас все буде по-іншому.

13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

а мені якось виглядає, що суцільний швидше зняти, це як з конвертика витягти, а роздільний - то вже дві лашки знімати (штани ж вони теж теплі, як і куртка - не буде дитя в опалюваному приміщенні в них паритись.
    та вони десь однаково "пухкі", якщо порівнювати одні й ті самі матеріали.

14. Fiancee

Ох, дівчата, ви мене "озадачили" :connie_pull-pigtail Я собі надумала роздільний купляти, а Ви кажете, що суцільний зручніший і що то робити :girl_impossible: Мамусі, наші однолітки, а Ви які маєте плани на цю зиму?

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

Ск вам? Нам зараз рік і місяць. На зиму маю куртку і суцільний комбез, який планую використовувати на страшні морози і на майданчик дитячий.

16. Fiancee

Зараз майже 7 місяців, рік буде в кінці січня.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я шото і не думаю ще про зиму, а треба... ох.... та певно суцільний таки краще, тепліше, задувати не буде, та й надіюсь нам вдасться ще слінгуватись

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

В такому віці ми тільки в слінгу носилися - нічого не пораджу. Але думаю, що як брати суцільний, то треба ще і куртку окремо мати на теплішу погоду. То мо краще роздільний комбез і конверт на ноги?

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ми теж як ви,мали рочок в січні.. я брала тоді роздільний. мені нічого не задувало, бо візок мав фірмовий конверт з високою спинкою.
    але перевагою було те що , у приміщеннях -супермаркет, кафе -я знімала куртку. окрім того з року -ми топали.. то потрохи в приміщенні в уггах топав.а суцільний комбінезон мені видаівався без потреби. у штанях височена спинка і шлеї. не знаю куди там задуває.

• Подобається Подобається x 4
  20. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я замовила суцільний, і не дуже теплий. Такий собі універсальний. Я не "любітель" гуляти в дикі морози, а на помірну зиму стане і такого. Ну і плюс завжди можна вдягнутись під низ тепліше, чи вкритися у візочку теплим коциком.