Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. miledi cherry

miledi cherry New Member

Минулого тижня замовила малому шапочку і джинси, замовляла перший раз, знижки жодної не було, єдине, якщо замовляєш більше 250 грн., то доставка безкоштовна.
    А за коди, то чула, що працівникам ПриватБанку їх давали, але то ще осінню було

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

В НМ я брала кеди. Носились нормально. Але все інше - воно ж не шкіряне там.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  3. kolobok

kolobok Member

Хочу замовити на нексті джинси для доні. Ще ніколи там не брали. Доня худенька, зріст 118 см. Підкажіть, який розмір краще брати. Крій напевно варто взяти завужений (бачу в деяких моделях є така опція- нормальний і завужений крій)

4. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

так, для худеньких краще брати завужений крій або джегінси. Я не так давно взяла малій такі завужені джинси:

розмір взяла - 9 років(134см), доня зараз має 130-131см і худюща, то нам якраз на зараз і на весну вони будуть, а от на осінь вже не знаю (хіба не дуже в ріст піде..).

5. kolobok

kolobok Member

Kassandra, а це модель із завищеною талією?

6. Kassandra

7. silvia

silvia Well-Known Member

кажіть -но мені таке.... ніжка у нас 15,5 см. (давно не росла) на весну-літо брати стельку 16,5 чи 17 можна ( щоб не завеликі....)

8. Almariel

яких фірм ви купуєте колготики на діток? мені треба максимум натуральні. я трохи на тому помішана, бо сама не можу носити синтетики на ноги і в доці теж пітніють ноги від синтетики. отже, шкарпетки в С-унд-А є 95% бавовна всіх розмірів, колготики з 98% бавовни тонкі є тільки до 98 розміру (нам може ще на весну вистачить, а може і ні), теплі колготки я знайшла в Чібо - там 90% бавовни - це максимум, який бачила.
    є ще варіант носити легінси, з ними простіше в плані складу тканини, але я трохи тлумок: якщо вдягаю сукеночку і легінси, то треба ще шкарпетки. вони мають бути в тон легінсів? чи як? чи можна в тон сукеночки?

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

О, і я про колготки запитати хотіла, тільки трохи в іншому плані. Перебирала синочкові колготки і задумалася. В нас всі Ґатта-Вола, носяться нормально, пальці стираються, ну, але нічого вічного нема. А от з естетичного боку... Всі трошки покудлачені, якісь більше, якісь менше, але зовсім гладенькими жодні не залишились. Йому під штанці, то ок, але от маємо тепер доню, то навіть не знаю, які їй в майбутньому купляти, бо оці під спідничку би вже негарно виглядали. Які купуєте своїм дівчаткам?

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А в таких зовсім бавовняних колінка не витягуються?

11. Almariel

Абсолютно ні. Вони не такі, як то украінські. Вони гарно тягнуться і гарно облягають ніжку. Коротше, рекламу зробила) але там обмежена к-сть кольорів: білі, бежеві, світло і темно рожеві, чорні. Ну і ціна: 5 євриків. Я завжди купую при нагоді по знижках.

12. Kassandra

ми якось в цій темі питання колготок обговорювали десь місяць-два назад, то зійшлись на думці, що наші львівські колготи Акцент досить непогані, гарно носяться. Купила доні на Миколая, носить до плаття не так часто - по неділям, але ще не покудлатились..

13. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Вчора отримала посилочку від Некст, дуже скоро прийшла, (замовляла в вівторок). Заказувала на перший раз небагато, кофточка і штани якраз до весни - літа будуть добрі (брала розмір 12-18), а ось з шкарпеточками - то капец (розмір 12-18, такі як на 2-3 річну дитину), чому в них так:girl_in_dreams:

14. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, де можна купити (оффлайн) якісне дитяче весняно-осіннє взуття за прийнятною ціною? Ціни в "Перлинці" на Південному, наприклад, вражають :)

15. Afrika

Afrika Well-Known Member

Купила Wojcik, дуже задоволена.

16. Megan

Megan Well-Known Member

Ціну озвучте)
    Бо сподобались мені шкарпеточки Войцік, то ціна в 70грн за пару мене налякала.

17. Afrika

Afrika Well-Known Member

Знайшла якось на OLX нові з біркою 25 грн.Але на вихід хоч одну пару обов'язково куплю знов, у фірмовому магазині ціна 150-180 грн.

18. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

і мене то цікавить, бо дермантинові зверху і з синтетикою всередині по 700-900 грн.
    і всюди таке саме, тверді, не зручні і ще й з запахом різким

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

промоніторила я кідстаф і тому подібні сайти, і таки дійшла висновку,
    що краще купити б/у екко, джеокс, кларкс, паблоскай чи якісь інші відомої фірми і якості в майже ідеальному стані,
    ніж купувати нові шалунішка чи подібні сумнівної якості і не дешеві
    доречі, кросівки не шкіряні і не якісні по 450-500 грн. на південному
    а ще попадалися мені черевички весняні зверху шкіра, але якась дуууже тонесенька з трохи кривою підошвою і ціна їх була вже з врахуванням браку 650!!! грн.
    а в одному магазині мені сказали, що на носіння то не впливає

а від цін на весняні плащики дістала шок, бо ціна в межах 700-900 грн. (такі тоненькі після демисезонної куртки)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я такий взяла на нексті, супер, і вдвічі дешевше від цін південного.
    Зараз придивляюсь взуття малій, наші минулорічні екко сандалики ще не малі ( це вперше є шанс поносити взуття другий рік))) але ще хочу одні.