Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. katysik

katysik Well-Known Member

Для мене бодіки то також спасіння!!! Американських фірм йдуть до 2 років, а англійських, типу Некст чи F&F, то до 3 рочків.

• Подобається Подобається x 1
  2. mipa

mipa Well-Known Member

О,мій малий носив бодіки до 2,5 років. Купувала на бабексі, брала на 6-7 років.

3. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

мені бодіки теж дуже подобаються, але на разі перестали ними користуватись, носимо маєчки під кофточками, бо в малого часом траляються невеличкі аварії , а бодіки в цих випадках прийшлось би постійно міняти, для цього потрібно цілого переодягати, так змінюєм лише трусики:girl_yes:

• Інформативно Інформативно x 1
  4. raspberry

raspberry Well-Known Member

Моя має 103 см. зросту, але худенька, то пальто з нової колекції 104 розміру сіло ідеально, ще є трохи запасу, щоб піддіти светрик, якщо сильний мороз буде. А ще маємо з старої колекції 110 розмір, то досить широке, хоча надто великим не виглядає.

5. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

І мені порадьте що до Ленне, на грубасика хлопчика на 2 роки брати 92?

6. raspberry

Я на свого взяла 86 роздільний, півкомбез і куртку. Коли я купувала в грудні він мав 75 см. зросту, в віці 1,1. Зараз наш Ленне дуже великий. То ж думаю, що на наступну зиму якраз добрий буде. 92 мабуть буде завеликий.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Розкажіть мені, будь ласка, скільки потрібно для дитини на перші місяці 3 одягу, якщо вона буде в памперсі? Зі своїми в мене було висаджування, то актуальні були штанята і колготи. Скільки треба мати боді, сліпів, штанят і що ще актуальне?

8. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Ми перший місяць користувались тільки сліпиками - 6 шт. було. (червень, погода досить прохолодна) Далі пішла спека - тому бодіки з коротким рукавом - десь така сама кількість. Шапочки - десь 3, рукавички - якщо сліпи без відворотів. Тепліший чоловічок, типу велюровий - ну зо два треба мати, хоча нам, при жаркій погоді - не знадобився. Всякі штани-сорочки - все було зайве, хіба для "краси". Вам на який період треба?
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    А, ще трусики - кілька пар, щоб лишати голопопити (для дівчинки, думаю, і не треба)

• Корисно Корисно x 1
  9. Burberry

Burberry Well-Known Member

Я свому взяла на наступну зиму 92, тоді йому буде 3 роки. Коли міряли, то в ньому втопитися можна було, хоча планувала брати 98. Зараз носить комбез 80 р. Правда, ми худенькі.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Дитина в середині квітня народиться. Треба одяг на весну-літо, відповідно.
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    Нічого собі. Моя на рік молодша, має ваги десь 9 кг, 80 розмір Ленне їй зараз добрий, півкомбез по довжині до березня впритик буде.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ми теж з дюймовочок. Мала цього року носить суцільний, 74 розміру, то якраз нормально, до кінця зими має вистачити. Минулого року взяла їй 86, то, думаю, будемо його носити наступного року, якщо доросте :d25: Я зараз в роздумах над розміром босоніжок на літо. Зараз носить 19-20 розмір, і щось боюсь, що в 21 розмірі влітку вона втопиться...

12. raspberry

Думаю, що і 3-4 комплекти вистарчить. Одяг тоненький, сохне швидко, дитина активно росте і виросте з нього за місяць-два. А враховуючи ціни, не варто накупляти купу тих лашок. Ще й мабуть трохи надаруються на хрестини/родини. Єдине, я б купила трохи слинявчиків, бо мій малий якось так їв, що і він, і я вся в молоці була. Передягались після кожного годування, потім додумалась слинявчики використовувати:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. Olenya

Olenya Active Member

Дівчата, а то може бачив, підкажіть:
    1) вельветові штани на дівчинку років 5, не утеплені флісом, колір фіолет, темно синій, чи вишня, без блискіток і вишивок.
    2) демі курточку на хлопчика 2 роки, але таку чуть теплішу за вітрівку, трошки ни синтепоні.
    Бо шукаю і не можу знайти, або як є, то мега дорогезне.

14. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

а, ще згадала: було в мене в ходу ще дві кофтинки такі на кнопочках - то або до трусиків, або поверх сліпа, щоб трохи утеплити. І деколи вдягала футболку і шкарпетки до голої дупці) теж більше двох-трьох не треба було. Ну, в квітні трохи ще може бути холоднувато - але я б не купувала якісь комбінезони - думаю велюровими сліпиками + ковдрами/конвертами можна обійтись. А, і якщо плануть слінг - то тоді вже може і штанята і шкарпетки, хоча з тим можна і не спішити - поки будуть в слінгу сидіти - то може вже бути жарко і ніяких штанів і не треба буде.

• Корисно Корисно x 1
  15. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Я ще мала такі тоненькі розпашонки, були з рукавичками і без. Памятаю, що часто їх одягали.

• Корисно Корисно x 1
  16. Burberry

Burberry Well-Known Member

У нас ріст, до речі, десь 88, а вага 11 кг) Не факт, може наступної зими доведеться продати цей комбез 91 р. і взяти більший. Але реально він зараз в ньому топиться, я б його, наприклад, цієї зими вдягти не змогла.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Як вважаєте, такий піджак може бути шкільним? Чи занадто casual ?

18. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

я думаю цілком може бути шкільним, якщо немає якихось конкретних вимог до шкільної форми:girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. Vероніка

Vероніка Never give up

Поки єдина вимога - темно-синій колір. Не впевнена на 100%, що підійде, може то вчительці фото показати? :dntknw:

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

якщо не помиляюсь, то реальний колір буде "припорошений синій". якщо дозволяють відтінки синього , то такий варіант можн підійти школярику

• Корисно Корисно x 1