Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Одяг та взуття для малечі - 4

Треба міряти. Нашій 1,7 , я дала з малого пріміджі 21, то взувають на одну колготочку тільки, треба 22 вже:).

2. Deidra

Deidra Well-Known Member

То точно. Я колись тут про конверти пікколо питала - сподобалися по фото в одному з інтернет-магазинів. А побачила їх "вживу" - то відразу "розподобала": якісь тонкі, безформенні з незрозумілим кроєм.

3. popelushka

popelushka Well-Known Member

в моєї дівчинки в рік розмір був 18, а тепер 19. В півтора, думаю, вже буде 20-21.

4. Ripka

Ripka Well-Known Member

а у нас в рік було 18, у два 19-20, тепер 2 з половиною, то 20 залишаеться.

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

мені треба для самих маленьких. то які мають бути? маємо конверт на овчині, то напевно комбез з овчини буде занадто громіздко. треба щось пухове тоненьке чи як?

6. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Я купила комбінезон роздільний Войцик) Дуже ним задоволена, легенький, зручно ходити в ньому, під низ одягаю легеньку кофточку і легкі колготи) В дитини навіть щоки на морозі теплі:)

7. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

В нас був зимовий комбінезон-чоловічок Absorba, в комплекті є ще рукавички та топики, що відщіпаються. Верх та утеплення - поліестер, підкладка - бавовна. Комбінезончик дуже легенький і зручний. Думаю, що в комбінезоні на овчині й конверті на овчині дитинці буде занадто тепло.

Останнє редагування: 10 Грудень 2014
  8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Думаю, що то не в громіздкості справа. Конверт на овчині і комбінезон на овчині, то буде занадто гаряче. Пухове певно теж буде затепло. Під конверт на овчині Вам би якийсь комбінезончик/чоловічок на теплій махровій чи флісовій підкладці. У нас конверт-трансформер пуховий, то планую власне отакі речі під низ. Якби було дуже холодно, то маємо коцик тепленький.

9. Ная

Ная Well-Known Member

в моєї меншої був комбінезон ленне :
    , дуже теплий. Али ми в візку майже не гуляли, найкращий варіант - слінг і моя слінгокуртка - одна на двох :)
    Старша дитина мала демісезонний комбінезон плюс конверт на овчині, в візку холодно їй не було.

10. Naturals

Naturals Well-Known Member

Хтось може підказати, які зараз ціни на плащі Lenne в Антошці?

11. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Дівчата, хтось брав діткам курточки walmart? які вони по якості та чи співпадають розміри? ціни привабливі, думаю може то замовити....

12. ultra

ultra Well-Known Member

Я брала. І малому і малій. Якість мені сподобалась. За розміри точно не скажу; бо брала на виріст.

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

І в нас такий був. Минулого року конвертом було зручно. А цього року мій малюк його переріс:sad: Тепер треба щось інше купити, а що? Він ще не ходить сам, в візку гуляємо, можемо походити трошки. Порадьте, що купити, щоб і тепло сидіти в візку було і ходити зручно. Ато я розгубилась щось...

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

чи має хтось комбез некст такий
    я розумію, що насправді він йде єврозима, але цікавить його "грубість" і відповідність розміру.

15. Epine

Epine Well-Known Member

Останнє редагування: 12 Грудень 2014
  16. Bulbashka

Bulbashka Active Member

І я маю код знижки. Нікому не потрібно? До 14 числа дійсний тільки

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

піднімлю тему ортопедичного взуття, власне ортопедичного що устраняє проблему, а не умовно-ортопедичного для профілактики.

Хто таке носить, де ви його берете? Де стрьомне і ужасне і знаю, а де нормальне, вигляд якого в депресію не вганяє? Яких фірм? Де продається? Як носиться? Ціна не настільки принципова, але щоб це взуття було якісне, виконувало свої лікувальні особлисвості і бажано гарне ?

У нас у Андрюхи виявили проблемку, ніколи б не подумала, все життя по дому ходим босі, носим виключно якісне взуття, ніякої спец-ортопедії, давала ніжці вільно розвиватись... і тут блін, вальгус і плоскостопість... я в шоці...:girl_sad:

18. Raven

Raven Мама малятка

Брали те взуття на самому заводі для племінниці, гарний вибір був ще й різні види для фіксаціі ніжки. Прада то трошка давно було.

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я можу помилятись але, якщо Ви хочете справжнє взуття ортопедичне, то нажаль, воно все не дуже привабливе.
    Львіський протезний, то найперше і найближче куди можна податись.

20. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

є магазини на Личаківській навпроти військового госпіталю, на Личаківській 65(якщо не помиляюся) трохи вище винниківського базару, на Дністерській 17
    треба їхати і міряти, бо різні виробники на одну і ту ж проблему мають різне взуття і по ціні, і по якості і по зручності,
    ми раніше на плоскостопість брали Ортекс, потім мали якісь польські