Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі - 4

ну то давайте хваліться)))

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Для Юлі взяла плащік

розмір 9-10. нам би ідеально був 8-9, але не було в наявності, 7-8 був би впритик. Флісік по всі довжині спинки і грудки, крім того ще чуть чуть утеплений тонюсеньким ледь відчутним синтепончиком , у нас така подібна куртка є з асди, вітровочка але зовсім чуть-чуть утеплена. То незамінна куртка. Враховуючи що попереду школа, ми ще по повній його поносим, сподіваюсь не один сезон.

І джинсики взяла, спробувати так сказать, р.9 ( у неї ріст 128)

і не те щоб незадоволена, але заширокі в талії, ну так конкретно заширокі. Я звичайно їх на гумку назбираю, вона там є, але чому вони заширокі? Якщо я малій беру асду чи НМ, також 8-9 років то вони сидять на ній як влиті, ідеально по талії, по бедрах, а тут я не знаю, то треба фігуру бревна або пузік, а у нас вже талія виражена)))

3. oreol

oreol New Member

Ніколь, в Ви гарні речі купли в Нексті. Люблю цей сайт. Хто знає , де можна отримати код на знижку (від Приватбанку). Може є дівчата, кому він не потрібний (подаруйте або куплю)

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

5. silvia

silvia Well-Known Member

читала на стафі, що таки прикрили вже.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ооо! То я ще добре все встигла викупити )))

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

моїй малій з некту підходять тільки джегінси, два раз замовляла джинси і прогадала, все просто широчезне в талії...

8. kristina

kristina Well-Known Member

Дивлюсь на нексті боді, чоловічки, сліпики. Там розміри : перший розмір то я розумію нью борн ? Чи ні може хтось підкаже. Хотіла б щось власне маленьке в роддом, а потім більші до 3 місяців, мабуть декілька. Хтось замовляв такі речі там

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Там знизу є як визначити розмір, подивіться і все зрозумієте одразу. Перший розмір (новонароджений) там іде до 50 см, до одного місяця - до 56 см. Від себе можу сказати, я замовляла отой до 1 місяця, то на вигляд більше від того ж Картерса. Мені виглядає, що Некст великомірить, але я просто приміряюсь на маленьку лялю. Коли замовляла, то здавалось мені, що той розмір новонародженого до 50 см, то надто маленьке, а виходить, що - ні :girl_smile:

10. kristina

kristina Well-Known Member

А якістю тих бодіків, сліпиків ви задоволені ? Кольори такі ж ніжні як на фото

11. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я маю звідти костюмчики з такої тканини, як бодіки і чоловічки велюрові. Задоволена. Якісне, м"яке. Кольори відповідають картинці.

12. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Минулого року з 30 листопада по 1 грудня включно там була акція - великі знижки на зимовий одяг. Я тоді купила комбінезон Lenne для своєї донечки.

13. Gavil

Gavil Member

Розповім і про наші обновки з Нексту, як пішла така жара)))
    Цього разу замовила ось такий гольфик

дуже гарно лежить, чудово виглядає просто під джинси або під комбінезон, сукеночку. Можна навіть під светрики вбирати, бо він дууууже тонюсінький.

Такі джинси

Вони з підкладкою (на що я і повелася), але сам джинс дуууже тонкий, як літні джинси. Думаю, швидше на весну вони підуть.

і таку туніку

Чудова! на легесенькій баєчці, дуже симпатично виглядає на малій.

ну і легніси декілька пар взяла. Якщо вам не залежить на малюнках, то легінси вигідніше брати не по дві штуки в упаковці,а таки поштучно - виходять по 41 грн.

Щодо розмірів. Нам півтора роки, ми середньостатистичні, навіть худеньки. Ріст 78 см. Усе брала розміром 12-18 місяців - ні з чим не прогадала. Думаю протягом зими не переростемо. Хоча...з цим важко спрогнозувати:)

ну і маю питання. Хто замовляв з Металану? Я така трохи погана мама, що дотягла аж до зараз, а дитна досі без зимової куртки/комбінезона:sad: Знайшла таку курточку
    в описі лише таке
    Outer 100% Cotton Lining 100% Polyester Faux Fur 54% Acrylic 46% Polyester
    Ось і цікавить наскільки вона буде теплою? Можливо хтось замовляв верхній дитячий одяг звідти? Наскільки якісний, на скільки розрахований на наші зими? Та як там з розмірами?
    Дякую:)

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

та ясно,що заширокі-в мене Любко з талією 76 см ходить в некст 9 р.,тільки останні вжн 10 р. взяла...до ркчі,може,хто шукає компанію на некст з приватівським кодом?

15. Virna

Virna Well-Known Member

І я б хотіла купити з кодом, де його взяти?

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Мені теж треба код)

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Чому ясно? Любік носить хлопчачі, Юля дівчачі, там інший крій абсолютно. І наприклад НМ 8-9 років, чи асда 8-9 років на Юлю в талії ідеально, можна і без ременя, нічого не зашироко в талії ( у нас мєжду прочім 128р і 29кг, так що ми не дюймовочки)) Тому я і не сподівалась від некста такої широти.

Останнє редагування: 21 Листопад 2014
  18. tuti

tuti Well-Known Member

І зі мною поділіться будь-ласка

19. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Незнала куди написати, якщо не сюди - перенаправте!

Як ви міряєте зріст своїх дітей. Це катастрофа в нас, я міряла лежачи 80 см, стоячи 75 см, в поліклініці 72 см наміряли :khomyak:

Тепер виникає питання, можна було б і зимовий комбінезон менший брати(

20. silvia

silvia Well-Known Member

я ставлю до стінки спиною, фіксую голову і роблю помітку на стіні. Лежачи точно не варто міряти)))