Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі - 4

у кого э шорти крейзі 8 - на ріст 99 брати 3 Т чи краще вже 4 Т...цьогорічні футболки маломірили, реглани навпаки великомірили...

2. liubomyra

liubomyra New Member

Я би брала шорти вже на 4т. З досвіду іхні bottom йдуть розмір в розмір.

3. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Зі свого досвіду скажу, що на ріст 98, шорти розміром 3Т, таки конкретно завеликі, правда для дівчинки, і взагалі ,маємо трохи одягу літнього з крейзі8 3Т, то цього літа не одягали, відклали все на наступний рік...

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я старшій замовила з флісовою підкладкою з Олдневі, якраз була на них дуже гарна ціна. Олдневі йде якраз на худіших діток, колись їх одна форумлянка хвалила. Правда, вони вже сьогодні на третину дорожчі, ніж вчора були(

5. рижик

рижик Well-Known Member

Заглядаюсь на таку Columbia [​IMG]
    але щось муляє мене той резиновий низ, минулого року мали Демари з гумою, то ноги були холодні. Розумію, що не варто порівнювати Демари і Коламбію, та боюсь знов прогадати.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

стосовно того резинового низу...
    самі по собі ті чобітки легенькі, тепленькі і взагалі суперові, але конкретно ця підошва як у вас на фото, то є новіша модель , а ще є моделі з чуть іншим низом, старіша модель, але вона в рази акуратніше на ножці дивиться.
    Ну і ще є ряд нюансів ( всередині чобітка, зручність шнурівки і т.д.), і я раджу вам попередню модель, якщо знайдете.
    п.с. у нас зараз є обидві пари, можу вам візуально порівняти на фото.

7. рижик

рижик Well-Known Member

була б вдячна, бо щось я з тим зимовим вже запарилась.

8. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

до яких холодів ваші дітки ходять в звичайних джинсах? наприклад при 0 температурі можна одягати просто махрові колготки і джинси, чи то потрібні утеплені? вагають чи ті теплі взагалі купувати.

9. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

це ж саме питання і мене муляло, але вирішила не купувати утеплених, а таки в махрові колготки і джинси плотніші на верх одягати:)

10. Ная

Ная Well-Known Member

ми без утеплених джинсів живемо :) купила одні на трикотажній підкладці то вдягалися вони разів три і без колготок. Надворі дітям в тих утеплених джинсах хіба в суху погоду ходити, а в нас така рідко буває. Нам треба для зимових прогулянок такі штани щоб не промокали.

11. silvia

silvia Well-Known Member

цього року вирішила взяти шлемик українського виробництва ( треба було підібрати під курточку , а асортимент у них мега великий) і була приємно вражена якістю, тепленький і як на нас шитий . Купувала на стафі.Ціна 125 грн.
    [​IMG][​IMG]

12. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

я не дуже полюбляю махрові колготи, зараз моя дитина ходить у демісезонних колготах та звичайних джинсах. а коли ближче нуля, то одягаємо звичайні колготи та утеплені джинси - мені такий варіант більш зручний, ніж махрові колготи та джинси. на суху погоду маємо джинси на флісі, а на мокру - штани з плащовки, теж на флісі. на конкретні морози буде зимовий комбез, під який знов ж таки звичайні колготки. одні махрові нам бабуся купила, то хіба десь колись одягнем.

13. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

от і мені такий більш зручний, так ходили минулої осені. Але моделі в звичайних мені більше подобаються.

14. Charmel

Charmel Well-Known Member

Пару сторінок вище писала що шукаю нарядні шапки на подарунок для дівчаток. В Ашані вони по 480, подумала поїду на Південний там точно вони дешевші, знайшла тільки в одному місці такі, але там вони ще дорожчі - 500 грн.
    І от вчора знайшла на кідстафі 340 грн. Про якість відпишу, якщо комусь цікаво, коли прийдуть. Але на фото це саме те що я шукала - хутряні помпони, бусінки, стрази, кашемір, одним словом красота!

15. invisible

invisible Well-Known Member

Бррр, мені реально цікаво для кого такі ціни??! Я б собі такі гроші на шапку ніколи не витратила б, а тут дитині на пару сезонів. Стрілятися хочеться від таких цін тепер...

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а покажтє на малому?
    бо я за ними теж дивилась, але я люблю дрібненьку вьязку, а там мені здалось досить крупна вьязка полотна, і я щось передумала, а може якраз треба було брати.
    І ви взяли зимовий на флісі? Там у них є якісь такі ж вьязані чуть легші а є такі конкретно зимові, у вас який?

17. silvia

silvia Well-Known Member

там не є тоненька в'зяка, мені не принциповий той момент. Там є шлемики єврозима до - 10 і зима до - 20. Різняться товщиною флісової підкладки. Брали єврозиму, на дотик досить товстенький, якщо й будемо гуляти при - 15 ту годинку, то одягну капюшон. Занадто теплий вирішила не брати, у нас тут рідко є аж така температура і при ній довго не погуляєш, а переїхатись у магазин чи до авто вистачить того. Маємо ще шапку-вушанку.Спробуємо цього року цей, минулого мали Ленне шлемик.

18. silvia

silvia Well-Known Member

де можна оффлайн купити шкарпеточки з антиковзаючим малюнком на підошві? Була на Провесні і на Шуварі, кажуть нема....замовляти з сайту довгенько чекати...підлога слизька.

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

на Сихові зайдіть в якийсь сток (Антикриза, Єврошоп) або в Інтерсіті є маг. Teddy брала там

20. tsyganka

tsyganka Member

Підкажіть будь-ласка де можна купити лижну куртку на хлопчика 6 років, може бути і проста зимова,але щоб не промокала,була легка, необ'ємна, одним словом для активного хлопчика.

Sent from my PocketBook A10 using Tapatalk 2