Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі - 4

а у нас в майже 6 років 34 розмір ноги, а це дівчинка... з такими темпами в 3 класі будем носити 39)))
    Ну і малий не відстає, в 2,3р 27 носим впевнено.

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

В нас те ж саме - в липні перше взуття мали босоніжки 21р, на початку вересня вже довелося кеди купувати 22 розміру, осінні черевики от зараз 23 ще трохи запасу мають, але до весни вже напевно малі будуть. Демари на зиму взяли 24-25 :girl_impossible:
    Я вже жартую що такими темпами в перший клас в 40р піде. Ну але в нас теж в тата 45р, та і Владу свої 14 кг легше, напевно, на довших ступнях носити :girl_haha:

3. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Дивлюсь попердні дописи, то моя мала ніжку досить маленьку має як на свій вік: скоро 8 років - нога 31р, зріст середній. На зиму взяла їй терміки 32р і ще на вихід замшеві чобітки теж 32 розміру, то там ще й запас добренький є..
    А от в малого в півтора року ніжка зараз повного 22 розміру, взяла демари 22/23 на зиму і тепер думаю чи доносить, бо ніжка з весни до тепер якось аж на 3 розміри виросла.

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А ще бувають такі діти як мої і як моя похресниця (яка в свої 2,5 рочки якраз починає носити 21 розмір) :) Я Дарці на зиму взяла чобітки 20 розміру, літом босоніжки 18-го на нас були великуваті (і то вони якісь маломірки були), то в одних проходили ціле літо, а туфельки 18-го зараз ще взуває, хоча вже ми "переїхали" в 19 - так зручніше і легше взувати. З чобітками довго думала, але взяла таки 20, бо в 21 вона як в лижах і їй явно незручно.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

в малого ніжка зараз 13 см, то взяла суперфіти (не памятаю точно який 21 чи 22) зі стелькою 14 см
    довго думала, може і не вистачить їх на зиму, ну але брати більші... маєм екко черевички 14,5 десь стелька то такі вони йому великі і незручні (правда демісезонне зимовому рознь, але всерівно, враховуючи що малий дуже на вулиці хоче топати то зручність важлива)

6. Milady

Milady Well-Known Member

І ми поки в вашу групку потрапляємо) на зиму взяли Демари 22/23 і там маємо 1.3 см запасу. Зараз Ромчик ходить в демісезонних 21 розміру.

7. katysik

katysik Well-Known Member

Ми на початку літа носили 18, зараз вже 20ий впритик, на зиму маємо екко 22 розмір, і демари, правда мала з ними такий прольот... купила в неті 20/21 розмір, а вони виявились нам вже якраз ок і то на тонку шкарпеточку, добре, що згодились поміняти на 22/23 :)

8. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

шукаю утеплені джинси на сина, думала некст, може хтось має і заміри скине, бо читала що їхній одяг досить широкий.

9. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

в нас є з нексту вельвети, то я їх вшивала, щоб були вужчими..Мій малий середнього зросту, то в півтора року ще недавно одягав ті вельвети розміром 9-12міс. Ще доня деякі реці з нексту носила, то як на мене - одяг розрахований на крупніших діток, але стверджувати не буду, бо не так багато з цього одягу ми мали..

10. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

і ми маємо футболку 12-18 міс, то нам якраз супер літом була, буду ще щось шукати...

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми маємо некст але не утеплені. Минулого року на весну купили розмір 110(5років), анам було 4- носить ще і зараз але вже трохи впритик. Мій малий не дрібний, тому нам вони супер, пояс на резинці і штанини широкі.

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та як в кого:) в малого за зиму (1,9-2р) на 2 розміри виросла, з 23 відразу до 25, хоч до і після того росла досить плавно. Запам'яталося, бо на стоках тоді багато взуття гарного бачила у 24 розмірі, а ми його так різко переросли.

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мій малий досить крупний, то в нього є кофта, розмір 3-6 міс, яку він до зараз носив, тепер рукави коротковаті стали. А в малоі є сарафан на 2 роки, зараз якраз.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

можу вам скинути заміри, зараз малий носив некста джинси утеплені трикотажиком всередині, у нас джинси на 3-4 роки. Малий 98 см і 16,5 кг. Якщо ви такого ж росту і комплекції, вам ці джинси будуть добрі, бо по віку наші діти майже однакові.

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

Взяли Демари 21 розміру. В малої зараз 18,5-19 ножка. Думаю буде добре. А чобітки суперські:girl_claping:

16. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

а мій 94 см 14 кг, всі штани йому стягую по максимуму, бо реально спадають. Думала брати 2-3 р. от такі http://ua.nextdirect.com/ru/x543752s3#656679

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

ще маєм скіни(чи то чіноси) від некст, то сидять добре, і в бедрах і в талії, розмір 3 роки, 98 см.

17. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Поділіться досвідом: купила термовзуття BGTermo - продавець казала, що краще всього вдівати ангорову шкарпетку на більші морози. Хтось каже, що флісові шкарпекти кращі до термовзуття. Що краще?

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ми маємо коламбію, вважається термо, то консультанти радять брати шкарпетки з відсотком синтетики не менше ніж 30.
    але ангору і махру під мембрану не одягають точно.

19. Charmel

Charmel Well-Known Member

Звичайно що флісові носки. Або термоноски.
    Які ангорові, де ті продавці таких бздур набираються, а потім ще й своїм покупцям радять(

20. Buriko

Buriko Well-Known Member

Просвітіть, бо щось я не в темі ((
    Чому саме флісові, а не шерсть, ангора?